Τι μουσική ακούτε τώρα;

Κοινώς, άτομα που κακώς αναπνέουν τον αέρα μας και κακώς πίνουν το νερό μας.
Όσο πληρώνουν για να πίνουν τον αέρα μου και το νερό μου, no problemo.?

Αλλαγή mood και είδους με ένα free μάθημα αλλαγής χορδής σε live. image.gif

Παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την ηχογράφηση του συγκεκριμένου track στο στούντιο του στην Αθήνα.

V1.mp4 30.4 MB · 0 downloads
To λατρεύω. Εγώ το έφτιαξα νομίζω το κομμάτι, δεν μπορεί, εγώ, εγώ  είμαι ο Παπαθανασίου, ΕΓΩ!?

mad-crazy-man-patient-wearing-260nw-2398225611.webp

To λατρεύω. Εγώ το έφτιαξα νομίζω το κομμάτι, δεν μπορεί, εγώ, εγώ  είμαι ο Παπαθανασίου, ΕΓΩ!?

Προβολή συνημμένου 47429
Ο Κατάρ -Κ είναι, που είναι ξάδελφος του μπατζανάκι του προπάππου του Πατατανατσίου.

Εσύ είσαι ο Ζαν, ο Μισέλ, ο Ζάρι της Μαρίνα Σαττι το καμάρι

Ο Κατάρ -Κ είναι, που είναι ξάδελφος του μπατζανάκι του προπάππου του Πατατανατσίου.

Εσύ είσαι ο Ζαν, ο Μισέλ, ο Ζάρι της Μαρίνα Σαττι το καμάρι
Samy: 

Πάω τα σκουπίδια έξω, ταΐζω 5-6-10 γάτες που περιμένουν έξω απ'την εξώπορτα, φτιάχνω φραπέ γλυκό με γάλα και επανέρχομαι να ποστάρω κάτι που,  ως συνήθως, δεν θα σ'αρέσει.

Stay tuned. image.gif

Samy: 

Πάω τα σκουπίδια έξω, ταΐζω 5-6-10 γάτες που περιμένουν έξω απ'την εξώπορτα, φτιάχνω φραπέ γλυκό με γάλα και επανέρχομαι να ποστάρω κάτι που,  ως συνήθως, δεν θα σ'αρέσει.

Stay tuned.Προβολή συνημμένου 47430
Ρε προγκρέσιβ Μποφίλιε Δευτέρα-Τρίτη θα είμαι Κάνηθο, θα σε φολιάσω και θα σε κάνω λίπασμα με τσιμεντοπέδιλα στο Ποσειδώνιο λιβάδι του Ευρίπου

4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Με αυτιά που ακούει ο γονιός, άντε να βγει παιδί τσι προκοπής. Στη καυλητέρα θα γενεί γιουροβΥζιονίστας

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back