- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 928
κοινό που στην πλειονότητα του έχει μαύρα μεσάνυχτα από μουσική.
Κοινώς, άτομα που κακώς αναπνέουν τον αέρα μας και κακώς πίνουν το νερό μας.
κοινό που στην πλειονότητα του έχει μαύρα μεσάνυχτα από μουσική.
Αυτός αριστερά του Φαν Μπάστεν, ποίος είναι, ο Βαμβακούλας?
31 λεπτά πριν, cos_dr είπε
To λατρεύω. Εγώ το έφτιαξα νομίζω το κομμάτι, δεν μπορεί, εγώ, εγώ είμαι ο Παπαθανασίου, ΕΓΩ!?Παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την ηχογράφηση του συγκεκριμένου track στο στούντιο του στην Αθήνα.
V1.mp4 30.4 MB · 0 downloads
Ο Κατάρ -Κ είναι, που είναι ξάδελφος του μπατζανάκι του προπάππου του Πατατανατσίου.To λατρεύω. Εγώ το έφτιαξα νομίζω το κομμάτι, δεν μπορεί, εγώ, εγώ είμαι ο Παπαθανασίου, ΕΓΩ!?
Προβολή συνημμένου 47429
Samy:Ο Κατάρ -Κ είναι, που είναι ξάδελφος του μπατζανάκι του προπάππου του Πατατανατσίου.
Εσύ είσαι ο Ζαν, ο Μισέλ, ο Ζάρι της Μαρίνα Σαττι το καμάρι
Ρε προγκρέσιβ Μποφίλιε Δευτέρα-Τρίτη θα είμαι Κάνηθο, θα σε φολιάσω και θα σε κάνω λίπασμα με τσιμεντοπέδιλα στο Ποσειδώνιο λιβάδι του ΕυρίπουSamy:
Πάω τα σκουπίδια έξω, ταΐζω 5-6-10 γάτες που περιμένουν έξω απ'την εξώπορτα, φτιάχνω φραπέ γλυκό με γάλα και επανέρχομαι να ποστάρω κάτι που, ως συνήθως, δεν θα σ'αρέσει.
Stay tuned.Προβολή συνημμένου 47430
4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Α, πολύ θείος Μιχάλης σήμερα - και ελπίζω ότι σύντομα θα "σχετικό" κυκλοφορήσω βίδεον που θα κάνει πάταγο λαίμαι ?Terry, ο φίλος σου τώρα στον ΑΝΤ1...Προβολή συνημμένου 47432
Μάζεψε το ψοφίμι σου τον προγρέσιβ Μποφίλιο, μη το κάνω κιμά για τα ψάρια Δευτεριάτικα λαίμαι όλμοςΒρε... βρε... έβρεξε πουθενά και βγήκαν οι... πανξ σαν τα σαλιγκάρια; ?
Βάλε ANT1, παίζει η φίλη σου...Μάζεψε το ψοφίμι σου τον προγρέσιβ Μποφίλιο, μη το κάνω κιμά για τα ψάρια Δευτεριάτικα λαίμαι όλμος
https://www.youtube.com/watch?v=nfKFHTaGzuU