JOE SATRIANI & STEVE VAI ' The Sea Of Emotion, Pt.1'

To γνωστό θέμα όταν είσαι στην πιάτσα για δεκαετίες.Κάτι σου θυμίζει,κάπου το έχεις ξανακούσει.

Χρειάζονται νέα πράγματα για να σε εκπλήξουν ευχάριστα παλιοί καλλιτέχνες,ακόμα κι αν μιλάμε για τέρατα όπως οι δύο κύριοι...Ήχος,ύφος,συνεργασίες που δεν τις περιμένεις.

Οπότε εντάξει.Καλούτσικο και μέχρι εκεί.

To γνωστό θέμα όταν είσαι στην πιάτσα για δεκαετίες.Κάτι σου θυμίζει,κάπου το έχεις ξανακούσει.

Χρειάζονται νέα πράγματα για να σε εκπλήξουν ευχάριστα παλιοί καλλιτέχνες,ακόμα κι αν μιλάμε για τέρατα όπως οι δύο κύριοι...Ήχος,ύφος,συνεργασίες που δεν τις περιμένεις.

Οπότε εντάξει.Καλούτσικο και μέχρι εκεί.

Ο ορισμός του άδκιου σχόλιου για 2 καλλιτέχνες που όχι μόνο διανύουν την 6η δεκαετία της ζωής τους αλλά που έχουν αφιερώσει όλη την καριέρα και την καλλιτεχνική τους ύπαρξη στις επάλξεις της πρωτοπορίας και της καινοτομίας. Δεν μιλάμε για τους Rolling Stones ξέρω'γω, που έκαναν καριέρα με 5 ακόρντα.

Ο ορισμός του άδκιου σχόλιου για 2 καλλιτέχνες που όχι μόνο διανύουν την 6η δεκαετία της ζωής τους αλλά που έχουν αφιερώσει όλη την καριέρα και την καλλιτεχνική τους ύπαρξη στις επάλξεις της πρωτοπορίας και της καινοτομίας. Δεν μιλάμε για τους Rolling Stones ξέρω'γω, που έκαναν καριέρα με 5 ακόρντα.

Δεν εξέφρασα άποψη για τους Vai/Satriani γενικά,με τα ακούσματα των οποίων έχω μεγαλώσει.Τους θεωρώ κιθαρίστες τεράστιου βεληνεκούς και ειδικά ο Joe αξίζει να λογίζεται ως ένας από τους πέντε κορυφαίους όλων των εποχών.Σχολίασα το κομμάτι και μέχρι εκεί.

Όσο για τους Rolling Stones,διαφωνούμε κάθετα...Δεν νομίζω ότι έχουν παίξει ποτέ τόσα πολλά ακόρντα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back