Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

image.jpeg

Έβλεπα χτες τον καιρό στις ειδήσεις στην tv και στο κινητό μου για τη σημερινή ημέρα και ετοιμαζόμουν να φτιάξω κιβωτό.? Πάντα ξεχνάω βέβαια ότι η Χαλκίδα έχει τον δικό της παλαβό καιρό και συνήθως οι προβλέψεις της ΕΜΥ δεν την αφορούν και πολύ. 

Έτσι και σήμερα, ο καιρός είναι απλά συννεφιασμένος και την περισσότερη ώρα υπάρχει ηλιοφάνεια, κι όσο για κρύο? Εδώ γελάμε.? Χτες το βράδυ μόνο είχαμε κάνα 3ωρο με πολύ δυνατούς ανέμους και ψιλοβροχή, και αυτό ήταν. Σήμερα η μέρα είναι ήσυχη, ο ιστιοπλοϊκός έχει βγει για βόλτα στον Νότιο Ευβοϊκό όπως και χτες, οι γλάροι βολτάρουν ανέμελα από πάνω, οι γάτες παίζουν δίπλα στο παρκάκι και γενικώς, "σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε"...?

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Βλέπω τις βάρκες που κουνιούνται και μια ατομική βόμβα δεξιά.

IMG_20240316_104232.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τις φωτογραφίες τις τράβηξα απ'το σπίτι μου σήμερα το πρωί κατά τις 5 παρά. Αν και οι φωτιές μοιάζουν να είναι στην πόλη μου, απέχουν πάνω από 50 χιλιόμετρα μακριά. 

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Από Αττική οδό. 13.35 κοντά στα Βριλήσσια 

IMG_20240812_133549.jpg

Εδώ βαριόμαστε να ανεβάσουμε ακόμα και pics, για κομμάτια συζητάμε??

Οι φωτός τραβήχτηκαν μια ώρα πριν από τη βεράντα της γνωστής έπαυλης Waterfall που βρίσκεται στην εξωτική (και φορολογικό παράδεισο) Χαλκίδα.✌️

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Εδώ βαριόμαστε να ανεβάσουμε ακόμα και pics, για κομμάτια συζητάμε??

Οι φωτός τραβήχτηκαν μια ώρα πριν από τη βεράντα της γνωστής έπαυλης Waterfall που βρίσκεται στην εξωτική (και φορολογικό παράδεισο) Χαλκίδα.✌️

Προβολή συνημμένου 46092

Προβολή συνημμένου 46093

Προβολή συνημμένου 46094

Προβολή συνημμένου 46095

Προβολή συνημμένου 46096

Προβολή συνημμένου 46097

Προβολή συνημμένου 46098
Έχω φάει τόσες μέρες και έχω τόσες καλές εμπειρίες από τη Χαλκίδα που βαρέθηκα, ξέρω όμως πως είναι πάντα εκεί και περνώντας από εκεί ξέρω πως όλα είναι εκεί, όπως τα αγαπάω και μου αρέσουν. Είσαι πολύ τυχερός που μένεις εκεί γι αυτό επειδή σε ζηλεύω μόλις πάρεις το Montage M θα έρθω να στο κλέψω και μαλακία που δεν ήρθα να σου πάρω το MODX γιατί και αυτό μου έκανε μια χαρά, να στο κλέψω και να κρυφτώ για να αποφύγω το αυτόφωρο. ?

Οικογενειακές διακοπές στην Πολωνία, στην Βαλτική θάλασσα. Περίεργο μέρος, οι ντόπιοι δεν σου μιλάνε, η θάλασσα τους δεν έχει αλάτι, σήμερα βρέχει, έχει δροσιά τύπου καλοκαίρι στα Άγραφα ακόμα και ντάλα καταμεσήμερο, οι ντόπιες έχουν μεγάλα βυζά και έχουν και μπύρες της προκοπής. Πρεσίζιον δεν έχω δει ακόμα, τα λεφτά μου πίσω λέμε. Φωτό παραλίας (μέ/χωρίς βυζά) αργότερα, αν/όταν σταματήσει η βροχή.

IMG_20240815_092426.jpg

Οικογενειακές διακοπές στην Πολωνία, στην Βαλτική θάλασσα. Περίεργο μέρος, οι ντόπιοι δεν σου μιλάνε, η θάλασσα τους δεν έχει αλάτι, σήμερα βρέχει, έχει δροσιά τύπου καλοκαίρι στα Άγραφα ακόμα και ντάλα καταμεσήμερο, οι ντόπιες έχουν μεγάλα βυζά και έχουν και μπύρες της προκοπής. Πρεσίζιον δεν έχω δει ακόμα, τα λεφτά μου πίσω λέμε. Φωτό παραλίας (μέ/χωρίς βυζά) αργότερα, αν/όταν σταματήσει η βροχή.

Προβολή συνημμένου 46110
Ανέβασε φωτο μόνο αν αξίζει ο κόπος.

Δηλαδή να περιέχει πρεσιζιον ή βυζα.

Θα προσπαθήσω και τα δύο μαζί, σαν ομαδική εκτέλεσις με μία σφαίρα, σαν τον Βέγγο που σφαλιαροποιεί τις ανύπαντρες αδερφάδες και την θειά του σειριακά.

Ιδού το διαμάντι της Βαλτικής, αρχαία πρωσική γη του κάποτες, τώρα δε πνιγμένη στα βυζά, στους σιτεμένους μεν, άφραγκους δε γερμανούς τουρίστες και στα πουτινοβρύχια (στο βάθος). Στην δεύτερη φωτο ξημέρωσε, φύγαν τα βυζά, έμεινε μόνο ένας πώλος, μα ως γνωστόν ένας πώλος δεν φέρνει την άνοιξη. Αλητεία!

IMG_20240813_213808.jpg

IMG_20240815_105705.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back