Έχω φάει τόσες μέρες και έχω τόσες καλές εμπειρίες από τη Χαλκίδα που βαρέθηκα, ξέρω όμως πως είναι πάντα εκεί και περνώντας από εκεί ξέρω πως όλα είναι εκεί, όπως τα αγαπάω και μου αρέσουν. Είσαι πολύ τυχερός που μένεις εκεί γι αυτό επειδή σε ζηλεύω μόλις πάρεις το Montage M θα έρθω να στο κλέψω και μαλακία που δεν ήρθα να σου πάρω το MODX γιατί και αυτό μου έκανε μια χαρά, να στο κλέψω και να κρυφτώ για να αποφύγω το αυτόφωρο. ?Εδώ βαριόμαστε να ανεβάσουμε ακόμα και pics, για κομμάτια συζητάμε??
Οι φωτός τραβήχτηκαν μια ώρα πριν από τη βεράντα της γνωστής έπαυλης Waterfall που βρίσκεται στην εξωτική (και φορολογικό παράδεισο) Χαλκίδα.
Προβολή συνημμένου 46092
Προβολή συνημμένου 46093
Προβολή συνημμένου 46094
Προβολή συνημμένου 46095
Προβολή συνημμένου 46096
Προβολή συνημμένου 46097
Προβολή συνημμένου 46098
Ανέβασε φωτο μόνο αν αξίζει ο κόπος.Οικογενειακές διακοπές στην Πολωνία, στην Βαλτική θάλασσα. Περίεργο μέρος, οι ντόπιοι δεν σου μιλάνε, η θάλασσα τους δεν έχει αλάτι, σήμερα βρέχει, έχει δροσιά τύπου καλοκαίρι στα Άγραφα ακόμα και ντάλα καταμεσήμερο, οι ντόπιες έχουν μεγάλα βυζά και έχουν και μπύρες της προκοπής. Πρεσίζιον δεν έχω δει ακόμα, τα λεφτά μου πίσω λέμε. Φωτό παραλίας (μέ/χωρίς βυζά) αργότερα, αν/όταν σταματήσει η βροχή.
Προβολή συνημμένου 46110