• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τι μουσική ακούτε τώρα;

Αφού σε χαλάει ρε Samy, γιατί το πίνεις?? Άσ'το να πάει στο διάολο να πάει...?
Το τι πίνω, δεν με εμποδίζει να μαθαίνω και να ακούω , να διαβάζω να βλέπω. Ε ναι, τι να κάνουμε υπάρχει και αύριο. Δε γίνεται να ακούω Πατατανατσίου, να βγάζω όλους τους DJ  άχρηστους, άμουσους ξερω γω τι και στα καπάκια να μας εμφανίζεις τον Φαν Μπάστεν που έπαιξε Πατατανατσίου ως Τιτάνα και κολλητό του Βαγγέλα

Με συνοπτικές διαδικασίες είσαι Χατζηαβάτης και ακόμα και τα τσιμέντα ΔΕΝ σου αξίζουν για να σε φυτέψω στο βυθό του Ευρίπου

Το τι πίνω, δεν με εμποδίζει να μαθαίνω και να ακούω , να διαβάζω να βλέπω.
60 χρόνια τώρα ακούς 5-10 γκρουπς, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει...?

Δε γίνεται να ακούω Πατατανατσίου, να βγάζω όλους τους DJ  άχρηστους, άμουσους ξερω γω τι και στα καπάκια να μας εμφανίζεις τον Φαν Μπάστεν που έπαιξε Πατατανατσίου ως Τιτάνα και κολλητό του Βαγγέλα
Ούτε κολλητό του Παπ. τον έβγαλα ούτε τιτάνα, μια απλή αναφορά έκανα. Κι όσο για την πλειονότητα των DJs, μην τα ξαναλέμε, είναι μουσικά τραγικά ανίδεοι και υπερεκτιμημένοι από το κοινό τους, που τυγχάνει να έχει τα ίδια -ή και χειρότερα- μαύρα μεσάνυχτα.

Να, σαν κι εσένα καλή ώρα.?

60 χρόνια τώρα ακούς 5-10 γκρουπς, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει...?

Ούτε κολλητό του Παπ. τον έβγαλα ούτε τιτάνα, μια απλή αναφορά έκανα. Κι όσο για την πλειονότητα των DJs, μην τα ξαναλέμε, είναι μουσικά τραγικά ανίδεοι και υπερεκτιμημένοι από το κοινό τους, που τυγχάνει να έχει τα ίδια -ή και χειρότερα- μαύρα μεσάνυχτα.

Να, σαν κι εσένα καλή ώρα.?
Εγώ δεν έβαλα φωτό και οβίνδεο το Φαν Μπάστεν με τη Βαγγέλα, αλλά στην αγωνία σου να αποδείξεις το τπτ του Βαγγέλα, είσαι ικανός να βάλεις ακόμα κι εμένα να παίζω Βαγγέλα

Όλοι θα απέδιδαν σέβη και τιμες  στον Vangelis. Όλοι και όλες. Όλοι οι ξένοι καλλιτέχνες ανεξαιρέτως. Μόνο μερικοί Έλληνες κομπλεξάρες θα τον σνόμπαραν. ?

Εγώ δεν έβαλα φωτό και οβίνδεο το Φαν Μπάστεν με τη Βαγγέλα, αλλά στην αγωνία σου να αποδείξεις το τπτ του Βαγγέλα, είσαι ικανός να βάλεις ακόμα κι εμένα να παίζω Βαγγέλα
Δίκιο έχεις, μια αγωνία όσο να'ναι την έχω να κάνω τον Βαγγέλα πιο γνωστό στο ευρύ κοινό, μια και μόνο κάποια δισεκατομμύρια κόσμου τον ξέρει σ'αυτόν τον πλανήτη...?

Δίκιο έχεις, μια αγωνία όσο να'ναι την έχω να κάνω τον Βαγγέλα πιο γνωστό στο ευρύ κοινό, μια και μόνο κάποια δισεκατομμύρια κόσμου τον ξέρει σ'αυτόν τον πλανήτη...?
Μια αγωνία την έχεις, ούτε ποσοστά να έπαιρνες με τους Ντου Που Και το Βαγγέλα και σιγά τα μύρια που το ξεύρουν το ΚΟΙΛΑΡΑ

Μια αγωνία την έχεις, ούτε ποσοστά να έπαιρνες με τους Ντου Που Και το Βαγγέλα και σιγά τα μύρια που το ξεύρουν το ΚΟΙΛΑΡΑ
Έχεις πολύ πλάκα ρε Samy.... image.gif

Ο Παπαθανασίου έχει παίξει τους τίτλους τέλους του blade runner και για αυτό τον παραδέχομαι, δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο από την καριέρα του που να είναι του γούστου μου, αλλά πολλοί μουσικοί έχουν παίξει μόνο ένα κομμάτι που να μου αρέσει, δεν τους σνομπάρω, τους παραδέχομαι για αυτό το ένα. Τώρα ότι γίνεται αδικαιολόγητα πολλή φασαρία για τον Παπαθανασίου σε αυτό το νήμα... Γίνεται

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Παπαθανασίου έχει παίξει τους τίτλους τέλους του blade runner και για αυτό τον παραδέχομαι
Δεν έχει παίξει τους τίτλους τέλους του Blade Runner, έχει συνθέσει και παίξει ολόκληρο το soundtrack του Blade Runner.

δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο από την καριέρα του δεν είναι του γούστου μου
Και πως ξέρεις ότι δεν είναι του γούστου σου, αφού δεν έχεις ακούσει τίποτα από το -τεράστιο και πολυποίκιλο- έργο του??

Τώρα ότι γίνεται αδικαιολόγητα πολλή φασαρία για τον Παπαθανασίου σε αυτό το νήμα... Γίνεται
Από ποιον ωρέ Simon? Μόνο ο Samy μιλάει γι αυτόν σ'αυτό το νήμα, Παπ. και Deep Purple είναι η πάγιες αναφορές του και πάντοτε στο ξεκούδουνο.?

Ο Παπαθανασίου έχει παίξει τους τίτλους τέλους του blade runner και για αυτό τον παραδέχομαι
Και τίποτα άλλο να μην είχε γράψει στη ζωή του, μόνο με αυτό θα κέρδιζε μια θέση στον "Όλυμπο"

π.χ Το κομμάτι που έβαλε ο cos_dr στην προηγούμενη σελίδα είναι η βαρεμάρα η ίδια... 3 νότες παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος... βάλτε ένα δυνατό, να μάθουμε αφού έχει τόσα πολλά, σας προκαλώ

μα................ είχε γράψει το Spiral που άλλαξε τον κόσμο της μουσικής και εξέθρεψε γενιές μουσικών ηλεκτονικής  και τους ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ?

π.χ Το κομμάτι που έβαλε ο cos_dr στην προηγούμενη σελίδα είναι η βαρεμάρα η ίδια... 3 νότες παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος... βάλτε ένα δυνατό, να μάθουμε αφού έχει τόσα πολλά, σας προκαλώ
Τρεις νότες που άμα τις παίξουν όλοι οι μουσικοί του πλανήτη, ακόμα και εγώ που είμαι τέλειος και ο Vangelis ή και να την γράψουμε, του Vangelis θα ακουστεί Vangelis, εμάς θα ακουστεί σαν τον Vangelis ομως μπουααααξξξξ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?

7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Και τίποτα άλλο να μην είχε γράψει στη ζωή του, μόνο με αυτό θα κέρδιζε μια θέση στον "Όλυμπο"

Την ταινία την έχω δει αρκετές φορές και είναι καλή, μπροστά από την εποχή της, αλλά η μουσική του Παπαθανασίου της πέφτει πολλή, την έχει ανεβάσει επίπεδο και την ξεπερνάει καλλιτεχνικά

Μας προκαλείς κιόλας ε??

Την ταινία την έχω δει αρκετές φορές και είναι καλή, μπροστά από την εποχή της, αλλά η μουσική του Παπαθανασίου της πέφτει πολλή, την έχει ανεβάσει επίπεδο και την ξεπερνάει καλλιτεχνικά
Ίσως να είναι η νο1 στις προτιμήσεις μου. H μουσική του Vangeli φυσικά και την απογείωσε. Ήταν ένα τέλειο πάντρεμα ανάμεσα στην εικόνα και στον ήχο που δημιούργησε αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω / απομονώσω κάτι από τα δύο (ήχο- εικόνα). Στο κεφάλι μου είναι ένα και το αυτό. 

όλες τις ταινίες τις ξεπερνά η μουσική του Vangelis. Όποια ταινία και να φτιάχτηκε, ακόμα και την Οδύσσεια του Διαστήματος 2001, η μουσική του Vangelis την ξεπερνά καλλιτεχνικα.

Γι αυτό και υπάρχει μόνο ένας Vangelis και δεν υπάρχει άλλος.

Και δε θα υπάρξει ξανά.

Mike Tyson, Jordan, Messi θα υπάρξει άλλος ένας.

Vangelis δε θα υπάρξει.

Και σέβομαι φυσικά την άποψη σου αλλά πάνω σε αυτή ήθελα να δομήσω τη δική μου. ?

Πώς τα καταφέραμε και πάλι πλακώσαμε Παπαθανασίου... Θα τα βλέπει ο Παράγκας και θα πέσει σε κατάθλιψη ?

Trending...

Νέα θέματα

Back