- Πόντοι
- 398
2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Επαέ καυλά το πάεις διατί ήμανε έτοιμος να σπάσω καμιά 058 χορδή της Τέλε και σκορπίσουν όλες οι στραβοκλάστερ και οι γλύπσον του φόρδουμε μαζί λαίμαι
2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Ντεν έκο τηλεόραση καρντιά μου, ούτε έχω χρόνο και διάθεση να είμαι πάνω από οθόνες όλη μέρα σα κάτι αργόσχολες Κανηθιώτισες προγρέσιβ Μποφίλιες.Βάλε ANT1, παίζει η φίλη σου...Προβολή συνημμένου 47433
5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Κατα βάθος αν και everyday malakia είσαι ένα τρυφηλό αγόρι που αξίζει να γίνει λίπασμα στο λιβάδι της Ποσειδωνίας.
Ουστ κάμπια της Κανήθου
Κορέκτεντ.Είσαι τώρα 15-18 χρονών, έχεις ακούσει Στόουνς-Μπίλτις κλπ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΝΤΟΥ ΠΟΥ- και ξαφνικά διαπιστώνεις έντρομος ότι 18 ολόκληρα χρόνια πήγαν εντελώς χαμένα...
Ρε μπαγλαμά 800 χρόνια να περασουν οι παπατζίδες που θαυμάζεις, δεν ημπορούν να παίξουν ΝΟΤΑ παραέξω απ τα σμοκ ον δε γουάτα. ΜΗΔΕΝ ΖΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ το Λόρδα σου μέσαΚορέκτεντ.
5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Ρε μπαγλαμά 800 χρόνια να περασουν οι παπατζίδες που θαυμάζεις, δεν ημπορούν να παίξουν ΝΟΤΑ παραέξω απ τα σμοκ ον δε γουάτα. ΜΗΔΕΝ ΖΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ το Λόρδα σου μέσα
Άλλη μια φορά, μπας και μάθουν και κάποιοι κιθαρίσται επαέ μέσα που έξω από Βλάκμουρ.....μόνο Βλάκμουρ
Γιατί γλυκιά μου? Ότι έμαθες στη ζωή, συνέβη πριν γεννηθείς, ήπια κάτι λάθος?Για κούνα λίγο πέρα-δώθε το talking head σου να δω κάτι...Προβολή συνημμένου 47467
Αφού σε χαλάει ρε Samy, γιατί το πίνεις?? Άσ'το να πάει στο διάολο να πάει...?Γιατί γλυκιά μου? Ότι έμαθες στη ζωή, συνέβη πριν γεννηθείς, ήπια κάτι λάθος?
Δεν βίωσες Ποτέ σου κάτι να συμβαίνει τη στιγμή που ζούσες
Ή τουλάχιστον δεν το αντιλήφθηκες...καλά επαέ είναι και θέμα αντίληψης που εσύ... ?