- Πόντοι
- 1,848
4 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε
Fixedκαι μια νέαλαμπρήΜΈΤΡΙΑ περίοδος άρχισε η οποία κρατάει μέχρι σήμερα.
1993, η χειρότερη περίοδος της καριέρας τους. Ευτυχώς μετά από λίγες μέρες από το συγκεκριμένο live ο ακατανόμαστος τούς άφησε, και μια νέαλαμπρήπερίοδος άρχισε, η οποία κρατάει μέχρι σήμερα.?
Άλλος από δω....?αδιάφορη
ζει αυτός?Άλλος από δω....?
Παιδιά σάς έχω νέα: Ο Rod Εvans έφυγε απ'την μπάντα...?
Ναι, σε μια μικρή κωμόπολη στη Βόρεια Καλιφόρνια.ζει αυτός?
1993, η χειρότερη περίοδος της καριέρας τους. Ευτυχώς μετά από λίγες μέρες από το συγκεκριμένο live ο ακατανόμαστος τούς άφησε, και μια νέα λαμπρή περίοδος άρχισε, η οποία κρατάει μέχρι σήμερα.?
Ο Armin van Buuren διασκευάζει Παπαθανασίου.
Κ όμως, είναι πολύ καλή διασκευή. Αν δεν σ'αρέσει το συγκεκριμένο είδος βέβαια είναι άλλη υπόθεση. Ευκαιρία είναι πάντως με αυτή τη διασκευή οι fans του είδους να ακούσουν και μια νότα παραπάνω απ'ότι ακούνε συνήθως, και κάποιοι να αρχίσουν να ψάχνουν τη μουσική του Παπ.Πάντα μισούσα τις διασκευές, τώρα έχω ακόμη έναν λόγο.
Κ όμως, είναι πολύ καλή διασκευή.
Δεν είναι αναγκαίο να προσθέσει κανείς κάτι σε μία διασκευή, το ίδιο ισχύει και για την αφαίρεση κάποιων στοιχείων της σύνθεσης. Ακόμα και νότα προς νότα να την παίξει, αν αλλάξει εντελώς την ενορχήστρωση πάλι διασκευή θα είναι.εδώ λείπει όλο το τελευταίο (και αγαπημένο μου) τμήμα του κοματιού... αλλά μία διασκευή (για να έχει λόγο ύπαρξης, πολύ πριν από το αν μου αρέσει) πρέπει να αλλάζει ή να προσθέτει κάτι
Δεν είναι εκμοντερνισμός αυτό, ούτε έγινε για να τη συμπαθήσουν οι νεότεροι, είναι απλά μια dance διασκευή και απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, κοινό που στην πλειονότητα του έχει μαύρα μεσάνυχτα από μουσική.Επίσης, διαφωνώ με την ιδέα ότι πρέπει να εκμοντερνίζονται συνθέσεις, μπας και τις συμπαθήσουν οι νεότεροι..