Αν και για να θέσω και μια άλλη παράμετρο τέτοιου είδους προφορικές συμφωνίες μπορείς να κανεις για αυτά που μπορείς και να προβλέψεις. Το να πληρωσω για να μπω να παίξω, δε θα μου είχε περάσει ποτέ απ το μυαλό. Δηλαδή (για να το πάρουμε στην πλάκα, μην παρεξηγηθεις πάλι) αν μου έλεγαν ΟΚ έπαιξες, τώρα πρέπει να σε στείλουμε στον Βόρειο Πόλο για τρεις μήνες γιατί εμεις έτσι κάνουμε εδώ, έπρεπε να το έχω προβλέψει σε κλαποιου ειδους συμφωνητικό ή θα πάω στα δικαστηρια να το λύσω;
Μα δεν σου ζητηθηκε για να μπεις να πληρωσεις,
Συνδρομή σου ζητήθηκε.
Το λάθος της συμφωνίας ίσως ήταν ότι ο άνθρωπος στην πόρτα δεν ηταν ενημερος ότι αυτούς που θα παίξουν δεν τους ζητάμε συνδροή. . Δεν είπα ότι ηταν δικο σου λάθος. Μπορεί να ήταν λάθος που δεν τον ενημέρωσε για τα συμπεφωνημενα ο οργανωτής.
Είτε οτι ,ναι ηταν μερος της συμφωνιας , ακόμα και στους μουσικούς να ζήτησουμε συνδρομή, που δεν διατυπωθηκε όμως με σαφηνεια, κατα τις διαπραγματεύσεις .....και βρεθηκες προ εκπλήξεως.
Δεν ξέρω.
Από το αποτέλεσμα κρινω οτι ηταν μια δυνιτικη συνδρομη και οποιος ηθελε την πληρωνε (μουσικός ή μη) .
Και θα μπορούσες ευκολα να το αντιμετωπισεις όπως προείπα με το "λυπάμαι δεν συμφωνηθηκε κατι τετοιο για εμένα ,τον μουσικό".
Εν πάσει περιπτώσει , ο τρόπος εισόδου και εξόδου σου από τον χώρο, ήταν κατι προβλεπόμενο που επρόκειτο να αντιμετωπίσεις κατα την εκτέλεση της συμφωνίας σας (να παίξεις) και οι λεπτομέρειές αυτων , θα έπρεπε να ρυθμιστουν (αν δεν μιλούσαμε βέβαια για τον ερασιτέχνη, του ερασιτεχνη....ω ερασιτεχνη....., σε όλα τα επίπεδα, και κυριως στο οργανωτικό) .
Παλι καλά να λες, που δεν έγινε κάνα ατυχημα ,καμια ηλεκτροπληξια στον ντραμμερ, και να ψαχνεστε ποιος είναι ο μουσικός, ποιος ο οργανωτης και ποιός ο πορτιέρης,
Για το άλλο , τον βόρειο πόλλο, θα σου απαντούσα, αλλά μου χρωσταέι ο
@Yannis Methenitis κάτι μηνιάτικα από το παρελθόν και κάμω επίσχεση εργασίας.,