Δηλαδή ο dim είναι ερασιτέχνης μουσικός και ο Γιάννης είναι ο μαγαζάτορας που βάζει live?
Και πάει να πλερωθεί ο dim και του λέει ο Γιάννης "δεν σε πλερώνω ρε, αυτά που παίζεις δεν στέκονται επαγγελματικά, σε καμία πίστα δεν θα σε πλερώνανε γι' αυτά", κι ο dim του λέει "εγώ σου φέρνω κόσμο και κρατάω ζωντανό το μαγαζί", και του λέει ο Γιάννης "εσύ δεν παίζεις μουσική εδώ, την μελέτη σου κάνεις, το μαγαζί κρατιέται απ' τα ποτά που πουλάω", και μετά του λέει ο dim "αν δεν έφερνα εγώ κόσμο παίζοντας, δεν θα πούλαγες τα ποτά ασούμε" και του απαντάει ο Γιάννης "τώρα τι θες να σου πω να πλερώσεις κι εσύ τα ποτά?" και τότε ο dim διαμαρτυρήθηκε και μπήκε ο LK και ζήτησε να δει τα συμφωνητικά και του είπε ο dim ότι είναι προφορικά αλλά ο Γιάννης είπε ότι δεν υπάρχει ανάλογη συμφωνία, και τότε ....
Εγώ κατάλαβα ότι ο dimsonic ξυπνάει το πρωί να πετύχει τους κολοκυθοανθούς ανοιχτούς να τους μαζέψει, βάζει το φακιόλι και την ποδιά, κόβει τα λαχανικά σε τέλεια κυβάκια με φρεσκοακονισμένο μαχαίρι, τα περνάει ένα γρήγορο σωτάρισμα σε τόσο λάδι όσο χρειάζεται, τα βάζει σε κατσαρόλα να βράσουν σε πολύ χαμηλή φωτιά για ώρες, και εκείνη την ώρα μπαίνει ο Γιάννης και λέει "ΠΑΑΑΑΑΑΛΙ ΜΠΡΙΑΜΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ;"
Και πέρα από την πλάκα, τι κατάλαβα εγώ.
Ο Γιάννης διατύπωσε 2-3 αλήθειες με τρόπο αφοπλιστικά κυνικό.
1. Ό,τι κάνει κάποιος σε ένα φόρουμ το κάνει από την καλή του την καρδιά, εθελοντικά, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, πολλές φορές και χωρίς καμία αναγνώριση.
2. Χρειάζονται έσοδα για τη συντήρηση του φόρουμ, άρα και να φαίνονται διαφημίσεις.
3. Δεν μπορούν να υπάρχουν προνόμια μεταξύ μελών ενός φόρουμ. Εδώ η διατύπωση έγινε συνδυάζοντας εκρηκτικά το 1 και 2, συν της αναφοράς σε επαγγελματική αρθρογραφία εν είδει σκιαγράφησης εξειδικευμένου έντυπου σε κυκλοφορία.
Ο Δημήτρης.
1. Κάνει ό,τι κάνει με ευχαρίστηση μεν, αλλά ίσως με κάποια κόπωση. Θα περίμενε μια μεγαλύτερη αναγνώριση της συμμετοχής του στο φόρουμ.
2. Έχει μια προτίμηση ως προς την θέαση διαφημίσεων στο συγκεκριμένο φόρουμ.
3. Συνδυαστικά, η εμπλοκή του 2 με το 1 τον προσέβαλε, αφού φαινόταν επαγωγικά ότι όχι μόνον δεν προσφέρει, αλλά αντιθέτως ότι φθείρει και το φόρουμ.
Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει.
Ο Δημήτρης φυσικά έμεινε από βενζίνη (όρεξη), και αντί να επιμείνει γκάχα γκάχα με ταχύτητα μέσα και μίζα να φθείρει το εργαλείον σκέφτηκε "Αλλαγή πορείας...", (ορθώς κατ' εμέ) και πιστεύω ότι μόλις έρθει η βενζίνη σε λίγο καιρό θα πάρει μπρος τσακμάκι και θα επανέρθει μαρσάροντας.
Ο Γιάννης απολαμβάνοντας τις κοσμοπολίτικες παραλίες του Μοντε Κιάτο, και τα αγέρωχα υψίπεδα στης Στυμφλάντια θα συνεχίσει μάλλον να εκφράζεται κυνικά και τσεκουράτα (παρενέργειες υπερέκθεσης στις πολύβουες παραλίες του πριγκηπάτου).
Ο Βουλγαράκης ακόμα επιμένει ότι ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Ο Πέτρος Γαϊτάνος ίδρυσε τελικά το γκλαμ μέταλ συγκρότημα που πάντα ήθελε.
Στο βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν.
Εγώ αυτό κατάλαβα. Ότι έγινε παρεξήγηση. Το τι εννοούσε πραγματικά ο καθένας το ξέρει μόνο ο ίδιος.