- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Ναι στο παιχνίδι....στην πραγματική ζωή όμωςΔεν είναι του γούστου μου η εταιρία αλλά το GT3 M6 είναι εγγύηση όμως. Ο μέσος όρος σε κάθε πίστα. Πάντα καλά πάει, κρατάει και είναι αρκετά γρήγορο. ....
Πολυχρονεμένε μας τέως Ηγέτη, θα ήθελα πολύ να συναγωνιστούμε στο GT7 και να σε αφήσω στο τέλος να κερδίσεις από σεβασμόΔεν ξέρω αν συμμετέχει κανείς στο Gran Turismo 7,
Αληθοφάνεια θα ταν, αν τρακάρεις το μπε-βε,να σου ρουφάει 1,5Κ από την πιστωτική, για το εμπρός φανάρι.Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο οι τελευταιες προσπαθειες απανεφεραν την αληθοφανεια στον χειρισμο η εμειναν στο υπεροχα γραφικα?
τουλάχιστο μέχρι το 6 που ασχολήθηκα εγώ, ισχύει κατά τη γνώμη μου. Το μοντέλο χειρισμού κάθε χρόνο γινόταν ευκολότερο.Nα ρωτησω τους γεροντες ως πρωην παιχτης του πρωτου gran turismo και λατρης της αυτοκινησης και της γρηγορης οδηγησης. Μετα το πρωτο gran turismo το οποιο μπορει πλεον να ειναι απαρχαιωμενο σε οτι αφορα τα γραφικa, το θεωρω ομως οτι καλυτερο εχει βγει σε αληθοφανεια οσον αφορα το κρατημα, τους χειρισμους και την αισθηση (νομιζω θυμαμαι ειχα φαει κολλημα με την cerbera), δοκιμασα τις επομενες εκδοσεις 2,3 κλπ και απογοητευτηκα καθως ναι μεν τα γραφικα βελτιωνονταν δραματικα αλλα χαθηκε η αισθηση οδηγησης του πρωτου που για μενα ποτε δεν την ξαναβρηκε η σειρα. Σαν να το εκαναν πιο ευκολο και πιο πλαστικα για να μην γκρινιαζουν οι χρηστες για τη δυσκολια να μεινουν στο δρομο. Καπου μετα το 4 δεν ξαναασχοληθηκα.
Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο οι τελευταιες προσπαθειες απανεφεραν την αληθοφανεια στον χειρισμο η εμειναν στο υπεροχα γραφικα?
Σε όλα τα gt και τα f1 των codemasters συμμετέχουν οδηγοί του μηχανοκινητου αθλητισμού.Διαφωνώ κάθετα.
Ποιες οι πιθανότητες ένας προσομοιωτής του 2000 (αυτοκινήτου ή ενισχυτή) να είναι πιστότερος απο του 2024; Εγω έχω μάθει πολλά οδηγώντας στο GT7.
Aσχολούμαι απο το πρώτο όπως είπα. Ιδρώνεις να κάνεις τους 11 γύρους του Brands Hatch σε GT4 με Soft Racing tyres σε αγώνα που γίνεται αυτή τη βδομάδα στο Sport. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν φανατικοί οπαδοί για GT7, IRC και Asseto Corsa GT3 που είναι οι πιστότεροι προσομοιωτές. Βλέπε cos_dr. Αλλά αυτός έχει το απλό Asseto Corsa.
Υπάρχουν άπειρα βιντεο στο Youtube να παρακολουθήσεις.
Τα δε rigs είναι πανάκριβα και κοινά με αυτά των GT3 αυτοκινήτων. Πολλοί που συμμετέχουν στο GT7 είναι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων. Including Hamilton που τρέχει με ψευδώνυμο φυσικά αλλά το αναφέρει τακτικά.
Κυκλοφόρησε και σε ταινία το Gran Turismo που αν και σε συνταγή Χόλυγουντ, είναι αληθινή ιστορία.
Οι sim racers σε σχέση με τους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων υπολείπονται μόνο στην φυσική κατάσταση που είναι απαραίτητη, γιατί αν και γρήγοροι απο τον καναπέ, στην πίστα τα G είναι πολλά.
Έτσι θέλουν να μας κάνουν, να πηγαίνουμε βόλτες με το αυτοκίνητο στον υπολογιστή χωρίς να διαθέτουμε καν πραγματικό αυτοκίνητο, και για καφεδάκι με το λεωφορείο
Tώωωωωωρα......... δε με νοιάζει πια. Η όραση μου πλέον αρχίζει και με προδίδει αισθητά, οι αντοχές πέφτουν. Εγώ άλλα δυο τρία χρόνια θα οδηγήσω και μετά τέρμα. Θα τα φτιάξω όλα έτσι που να μην το χρειάζομαι και θα λιώνω στα sim και στο need for speed, εκεί που μπορώ να κάνω καφρίλες και ζογκλερικα ελεύθερα και να αλλάζω λάδια και ανταλλακτικά και να μη με κοροϊδεύουν όπως στο συνεργείο. Άλλαξα μόνος μου μπουζί πριν 2 μήνες και δεν μου τα είχαν αλλάξει στο προηγούμενο σέρβις, μου είπαν ψέματα. Και έχω μεγαλώσει για να πηγαίνω να τσακώνομαι όπως παλιά. Κουράστηκα.Έτσι θέλουν να μας κάνουν, να πηγαίνουμε βόλτες με το αυτοκίνητο στον υπολογιστή χωρίς να διαθέτουμε καν πραγματικό αυτοκίνητο, και για καφεδάκι με το λεωφορείο
Ενταξει, οσο και να πλησιαζει στην αποδοση οσο αφορα το οπτικο, το real thing ειναι real thing, σαν την καμπινα του ενισχυτη σε σχεση με τα monitorαλλα επι 1000. Ειναι τοσο ανωτερο το real thing, που ολοι προτιμαμε γρηγορη οδηγηση πραγματικης μπακατελας σε σχεση με το virtual m6, αν και φυσικα τα αισχη που κανουμε στο virtual δε γινονται στο real, η μαλλον γινονται αλλα γινονται ΜΙΑ φορα
Απο εκει και περα, τα simulation δεν εχουν πολλα περιθωρια σε αλλαγη νοοτροπιας. Δηλαδη θελω να πω οτι , απο τη στιγμη που δε θελεις να βαλεις arcade στοιχεια μεσα, του τυπου drift στη στροφη με 350 χλμ, τοτε η συμπεριφορα του οχηματος ειναι ψιλοστανταρισμενη.
Δηλαδη θελω να πω, οσο σπαστικα π.χ. ειναι τα f1 παιχνιδια τα παλιοτερατοσο σπαστικα ειναι και τα καινουργια, με το παραμικρο εφυγες για μπαριερες
γιατι ειναι simulation. Αυτη ειναι η λογικη η γενικοτερη στο simulation, ακομα και στο gtr2 το gameplay στην ουσια δεν απεχει ιδιαιτερα απο πιο καινουργια παιχνιδια, η θα μπεις σωστα στη στροφη η δε θα μπεις, οποτε ΟΚ, ειμαι 100% υπερ της εξελιξης, δεν το συζηταω, αλλα η φυσικη δεν εχει αλλαξει τα τελευταια 20 χρονια
, ιδια λογικη ακολουθουν τα simulations.
Όπως και μ' ένα DAW, που αν το έχεις πάρει για να παίξεις, το αποτέλεσμα θα είναι ερασιτεχνικό.
Δεν σημαίνει πως δεν βγάζει επαγγελματικά αποτελέσματα σε άλλα χέρια με διαφορετικό σκοπό.
Παράδειγμα, ο Verstapen έχει την red Bull να τον κυνηγάει κατα τη διάρκεια του πρωταθλήματος γιατί ξενυχτάει στο IRC.