Άλλος για GT7;

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Δεν ξέρω αν συμμετέχει κανείς στο Gran Turismo 7, εγω πάντως τρέχω με καλούς χορηγούς :cool: τελευταία και σχεδόν καθημερινά συμμετέχω στα Sport daily races.
Ξέρω πως έχει παλαιότερα συμμετάσχει ο @cos_dr αλλά προτιμάει τα αιμοσταγή games και δεν συναντιόμαστε.
Άλλος κανείς;

20970627020692849.jpg

20970764484770155.jpg

Μακρυά από BMW....στο λέω ως παθώς και ουχί μαθώς 😁

Δεν είναι του γούστου μου η εταιρία αλλά το GT3 M6 είναι εγγύηση όμως. Ο μέσος όρος σε κάθε πίστα. Πάντα καλά πάει, κρατάει και είναι αρκετά γρήγορο. Στο παγκόσμιo πρωτάθλημα κατασκευαστών έτρεξα με το Huracan και τα γηρατειά έδειξαν τα δόντια τους (τα ψεύτικα).

Δεν είναι του γούστου μου η εταιρία αλλά το GT3 M6 είναι εγγύηση όμως. Ο μέσος όρος σε κάθε πίστα. Πάντα καλά πάει, κρατάει και είναι αρκετά γρήγορο. ....
Ναι στο παιχνίδι....στην πραγματική ζωή όμως 😁

Δεν είναι παιχνίδι Λάκη. Είναι simulator. Ό,τι είναι το Kemper για τους ενισχυτες και το Native Intruments FM8 για το DX7.

Πλακα εχουν τα grand turismo, και ως καινουργια εχουν και ωραια γραφικα.

Αυτο που παιζω ομως που και που ειναι το παναρχαιο GTR2.

Τα γραφικα του ειναι αρχαια, απλα οχι τοσο αρχαια ωστε να ενοχλουν, τουλαχιστον οχι εμενα που τις περισσοτερες ωρες τις εχω "γραψει" με το πρωτο το grand turismo.

Το θεμα ομως ειναι οτι το customization που εχει το GTR πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μιλαμε για ΟΛΕΣ τις πιστες που υπαρχουν, και το κυριοτερο, που εχουν υπαρξει, να τρεχεις παλια imola, παλια monza 60ies με τη διαμορφωση των 10 χιλιομετρων με τις αλα indianapolis στροφες, 70ies χοκενχαιμ χωρις τα σικειν στις ευθειες, και εκτος αυτου απειρες ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ fantasy :ROFLMAO: πιστες.

Και οσο αφορα το αμαξι; Εχεις προσβαση ΣΕ ΟΛΕΣ τις παραμετρους, προσοχη: Δε μιλαμε για το υψος του αμαξωματος, το καμπερ και αυτες τις παπαριες, αυτα εννοειται, αλλα εχεις προσβαση ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ του αυτοκινητου, τι οπισθελκουσα θα εχει το αμαξωμα, τι φυγοκεντρο, ποση ροπη θα βγαζει ο κινητηρας, στις ποσες στροφες, μιλαμε για ΘΑΛΑΣΣΑ ρυθμισεων.

Ως αποτελεσμα ολων αυτων, η porsche που εχω φτιαξει εχει τελικη γυρω στα 900 χιλιομετρα την ωρα :ROFLMAO:, και παιρνει τις στροφες τοσο γρηγορα που π.χ. στη σουζουκα πρεπει να εχω χρονο κατω απο μισο λεπτο :ROFLMAO:

Διοτι, καλο και το playstation, αλλα τις μαλακιες του PC δεν τις εχει αλλο κανενα. :ROFLMAO:

Η αλήθεια είναι πως όπως και στα VST, έχουν γίνει άλματα απο το 2006 που κυκλοφόρησε το GTR2. Κυρίως στα physics, τη συμπεριφορά των οχημάτων αλλά και όπως είναι αναμενόμενο με την εξέλιξη των GPU και στα γραφικά. Το δε PS5 έχει βαρβάτη GPU που δεν κολώνει σε ο,τι του ρίξουν τα παιχνίδια.
Κι εγω πάντως παίζω Gran Turismo απο το πρώτο αλλά το GT7 είναι αλλού.

Δεν ξέρω αν συμμετέχει κανείς στο Gran Turismo 7,
Πολυχρονεμένε μας τέως Ηγέτη, θα ήθελα πολύ να συναγωνιστούμε στο GT7 και να σε αφήσω στο τέλος να κερδίσεις από σεβασμό :ROFLMAO: αλλά όπως είπες το άφησα μετά το GT6. O λόγος, δεν έχω το PS4, το πήρα στον γιό μου και δεν ασχολήθηκα με PlayStation ακόμα. Επίσης, μου την είχε σπάσει που η εξαιρετική κατά τα άλλα τιμονιέρα μου Driving Force GT, official μάλιστα του GT δεν ήταν συμβατή με το PS4 παρά μόνο με κάποιο interface/adapter.
Επειδή δε παράλληλα παίζω χρόνια Assetto Corsa και WRC και F1 στο PC, online παίζω πλέον μόνο το Assetto Corsa αραιά και πού.
Στα άλλα παίζω single player/ time trial. Δε με πειράζει γιατί είμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ οπότε ο μόνος μου πραγματικός αντίπαλος είναι ο εαυτός μου και η χαζή ΑΙ:D

Μου είχες πει πως δε σου άρεσε το ΑC και θεωρείς καλύτερο το GT. Βέβαια, το AC στο PC είναι σαφως ανώτερο ακόμα και στην stock έκδοση από το αντίστοιχο AC των κονσολών. Το AC είναι αστείρευτο και με κοινότητα που το έχει κάνει τούμπανο.

Ενδέχεται να ασχοληθώ με το καινούργιο Assetto Corsa ΕVO στο PC

Παίζω μόνο με τιμονιέρα με την οποία βγάζεις καλύτερους χρόνους από το PAD αν είσαι καλός.

Τα μόνα που παίζω καμιά φορά με χειριστήριο racing παιχνίδια, είναι τα NFS. Αγόρασα με 5 ευρώ το UNBOUND και δεν το έχω ρίξει ακόμα.

Πράγματι το 90% του χρόνου που παίζω, παίζω τα Battlefield.
Αλλά πάντα παίζω Racing Games, μερακλώνω και με την τιμονιέρα κανα δίωρο , χάνεις και κανα κιλό. :D

Καλη επιτυχία στα races σου/σας, εμπνευσμένa τα custum liveries σου, το logo του noiz, όλα τα λεφτά. 😲 ζήλεψα, θα βάλω κι εγώ στα δικά μου 🤣

Και ένα clip μου με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, που είχα ξαναβάλει.

Αντανακλαστικά γάτας o cos!😃

Η εξελιξη υπαρχει, και ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερη απο τα vst, εχω απλωστε και πιο καινουργια παιχνιδια στο PC και το playstation, αλλα οταν κανεις μια γυρα στο ΠΑΛΙΟ Le Mans με 900 χλμ/ωρα, ολα αυτα τα "εξελιγμενα" θα σου φαινονται πλεον βαρετα σα παπακια και πιο αργα απο την καθυστερηση :ROFLMAO:

Nα ρωτησω τους γεροντες ως πρωην παιχτης του πρωτου gran turismo και λατρης της αυτοκινησης και της γρηγορης οδηγησης. Μετα το πρωτο gran turismo το οποιο μπορει πλεον να ειναι απαρχαιωμενο σε οτι αφορα τα γραφικa, το θεωρω ομως οτι καλυτερο εχει βγει σε αληθοφανεια οσον αφορα το κρατημα, τους χειρισμους και την αισθηση (νομιζω θυμαμαι ειχα φαει κολλημα με την cerbera), δοκιμασα τις επομενες εκδοσεις 2,3 κλπ και απογοητευτηκα καθως ναι μεν τα γραφικα βελτιωνονταν δραματικα αλλα χαθηκε η αισθηση οδηγησης του πρωτου που για μενα ποτε δεν την ξαναβρηκε η σειρα. Σαν να το εκαναν πιο ευκολο και πιο πλαστικα για να μην γκρινιαζουν οι χρηστες για τη δυσκολια να μεινουν στο δρομο. Καπου μετα το 4 δεν ξαναασχοληθηκα.

Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο οι τελευταιες προσπαθειες απανεφεραν την αληθοφανεια στον χειρισμο η εμειναν στο υπεροχα γραφικα?

Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο οι τελευταιες προσπαθειες απανεφεραν την αληθοφανεια στον χειρισμο η εμειναν στο υπεροχα γραφικα?
Αληθοφάνεια θα ταν, αν τρακάρεις το μπε-βε,να σου ρουφάει 1,5Κ από την πιστωτική, για το εμπρός φανάρι. :D :D

Nα ρωτησω τους γεροντες ως πρωην παιχτης του πρωτου gran turismo και λατρης της αυτοκινησης και της γρηγορης οδηγησης. Μετα το πρωτο gran turismo το οποιο μπορει πλεον να ειναι απαρχαιωμενο σε οτι αφορα τα γραφικa, το θεωρω ομως οτι καλυτερο εχει βγει σε αληθοφανεια οσον αφορα το κρατημα, τους χειρισμους και την αισθηση (νομιζω θυμαμαι ειχα φαει κολλημα με την cerbera), δοκιμασα τις επομενες εκδοσεις 2,3 κλπ και απογοητευτηκα καθως ναι μεν τα γραφικα βελτιωνονταν δραματικα αλλα χαθηκε η αισθηση οδηγησης του πρωτου που για μενα ποτε δεν την ξαναβρηκε η σειρα. Σαν να το εκαναν πιο ευκολο και πιο πλαστικα για να μην γκρινιαζουν οι χρηστες για τη δυσκολια να μεινουν στο δρομο. Καπου μετα το 4 δεν ξαναασχοληθηκα.

τουλάχιστο μέχρι το 6 που ασχολήθηκα εγώ, ισχύει κατά τη γνώμη μου. Το μοντέλο χειρισμού κάθε χρόνο γινόταν ευκολότερο.

Διαφωνώ κάθετα.
Ποιες οι πιθανότητες ένας προσομοιωτής του 2000 (αυτοκινήτου ή ενισχυτή) να είναι πιστότερος απο του 2024; Εγω έχω μάθει πολλά οδηγώντας στο GT7.
Aσχολούμαι απο το πρώτο όπως είπα. Ιδρώνεις να κάνεις τους 11 γύρους του Brands Hatch σε GT4 με Soft Racing tyres σε αγώνα που γίνεται αυτή τη βδομάδα στο Sport. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν φανατικοί οπαδοί για GT7, IRC και Asseto Corsa GT3 που είναι οι πιστότεροι προσομοιωτές. Βλέπε cos_dr. Αλλά αυτός έχει το απλό Asseto Corsa. ;)
Υπάρχουν άπειρα βιντεο στο Youtube να παρακολουθήσεις.
Τα δε rigs είναι πανάκριβα και κοινά με αυτά των GT3 αυτοκινήτων. Πολλοί που συμμετέχουν στο GT7 είναι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων. Including Hamilton που τρέχει με ψευδώνυμο φυσικά αλλά το αναφέρει τακτικά.
Κυκλοφόρησε και σε ταινία το Gran Turismo που αν και σε συνταγή Χόλυγουντ, είναι αληθινή ιστορία.
Οι sim racers σε σχέση με τους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων υπολείπονται μόνο στην φυσική κατάσταση που είναι απαραίτητη, γιατί αν και γρήγοροι απο τον καναπέ, στην πίστα τα G είναι πολλά.

Ενταξει, οσο και να πλησιαζει στην αποδοση οσο αφορα το οπτικο, το real thing ειναι real thing, σαν την καμπινα του ενισχυτη σε σχεση με τα monitor :ROFLMAO:αλλα επι 1000. Ειναι τοσο ανωτερο το real thing, που ολοι προτιμαμε γρηγορη οδηγηση πραγματικης μπακατελας σε σχεση με το virtual m6, αν και φυσικα τα αισχη που κανουμε στο virtual δε γινονται στο real, η μαλλον γινονται αλλα γινονται ΜΙΑ φορα :ROFLMAO:

Απο εκει και περα, τα simulation δεν εχουν πολλα περιθωρια σε αλλαγη νοοτροπιας. Δηλαδη θελω να πω οτι , απο τη στιγμη που δε θελεις να βαλεις arcade στοιχεια μεσα, του τυπου drift στη στροφη με 350 χλμ, τοτε η συμπεριφορα του οχηματος ειναι ψιλοστανταρισμενη.

Δηλαδη θελω να πω, οσο σπαστικα π.χ. ειναι τα f1 παιχνιδια τα παλιοτερα :ROFLMAO: τοσο σπαστικα ειναι και τα καινουργια, με το παραμικρο εφυγες για μπαριερες :ROFLMAO:γιατι ειναι simulation. Αυτη ειναι η λογικη η γενικοτερη στο simulation, ακομα και στο gtr2 το gameplay στην ουσια δεν απεχει ιδιαιτερα απο πιο καινουργια παιχνιδια, η θα μπεις σωστα στη στροφη η δε θα μπεις, οποτε ΟΚ, ειμαι 100% υπερ της εξελιξης, δεν το συζηταω, αλλα η φυσικη δεν εχει αλλαξει τα τελευταια 20 χρονια :ROFLMAO:, ιδια λογικη ακολουθουν τα simulations.

Διαφωνώ κάθετα.
Ποιες οι πιθανότητες ένας προσομοιωτής του 2000 (αυτοκινήτου ή ενισχυτή) να είναι πιστότερος απο του 2024; Εγω έχω μάθει πολλά οδηγώντας στο GT7.
Aσχολούμαι απο το πρώτο όπως είπα. Ιδρώνεις να κάνεις τους 11 γύρους του Brands Hatch σε GT4 με Soft Racing tyres σε αγώνα που γίνεται αυτή τη βδομάδα στο Sport. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν φανατικοί οπαδοί για GT7, IRC και Asseto Corsa GT3 που είναι οι πιστότεροι προσομοιωτές. Βλέπε cos_dr. Αλλά αυτός έχει το απλό Asseto Corsa. ;)
Υπάρχουν άπειρα βιντεο στο Youtube να παρακολουθήσεις.
Τα δε rigs είναι πανάκριβα και κοινά με αυτά των GT3 αυτοκινήτων. Πολλοί που συμμετέχουν στο GT7 είναι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων. Including Hamilton που τρέχει με ψευδώνυμο φυσικά αλλά το αναφέρει τακτικά.
Κυκλοφόρησε και σε ταινία το Gran Turismo που αν και σε συνταγή Χόλυγουντ, είναι αληθινή ιστορία.
Οι sim racers σε σχέση με τους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων υπολείπονται μόνο στην φυσική κατάσταση που είναι απαραίτητη, γιατί αν και γρήγοροι απο τον καναπέ, στην πίστα τα G είναι πολλά.
Σε όλα τα gt και τα f1 των codemasters συμμετέχουν οδηγοί του μηχανοκινητου αθλητισμού.
Εγω δεν έχω το απλό assetto corsa. Έχω fully modded assetto corsa κάι σε σχέση με αυτό τα GT5 και 6 ήταν σχεδόν παιδικά στην αίσθηση με την ίδια τιμονιερα και με όλα τα βοηθήματα off εκτός της πρώτης σκάλας του traction Control γιατι με συμβατική τιμονιερα και δη τις πεταλιερες της είναι αδύνατο να παίξεις με το γκάζι.
Δε σημαίνει ότι είναι μάπα το GT βέβαια, το αντίθετο και θέλει πολλή μελέτη αλλα κσι φυσική κατάσταση αν παίζεις με τιμονιερα με ανάδραση και δουλεύεις και με τα πετάλια. Εγώ τα έχω σε ειδική βάση και λιώνω 🤣
Για το 7 πρέπει να πσρω το Ps5 και νέα τιμονιερα έστω και μεταχειρισμενη άρα πρέπει να δώσω 700 ευρώ Ενα σέρβις αυτοκινήτου και μότο δηλαδή. 🤣Έχω τα άλλα λοιπόν και είμαι ο καλύτερος και δε θα μάθω πότε τι παίζει τελικά με το GT7. Θα παίζω τα αλλα.

Μπράβο πάντως που το έχεις. Αν δεν έχεις τιμονιερα γιστι δε θυμάμαι αν πήρες, πάρε μια Logitech και θα με θυμηθείς. Καμία σχέση στην αίσθηση αλλα και στις επιδόσεις.

Έτσι θέλουν να μας κάνουν, να πηγαίνουμε βόλτες με το αυτοκίνητο στον υπολογιστή χωρίς να διαθέτουμε καν πραγματικό αυτοκίνητο, και για καφεδάκι με το λεωφορείο

Έτσι θέλουν να μας κάνουν, να πηγαίνουμε βόλτες με το αυτοκίνητο στον υπολογιστή χωρίς να διαθέτουμε καν πραγματικό αυτοκίνητο, και για καφεδάκι με το λεωφορείο

Ετσι οπως πανε τα πραγματα με την αλλαγη του κλιματος που χαλαει τις καλλιεργειες και τις πανδημιες, ετοιμασου για virtual cafeteria GT7 στο playstation, με εξομοιωση πραγματικης εσπρεσο μηχανης, και επιλογη αναμεσα σε 42 διαφορετικες anime σερβιτορες

Tώωωωωωρα......... δε με νοιάζει πια. Η όραση μου πλέον αρχίζει και με προδίδει αισθητά, οι αντοχές πέφτουν. Εγώ άλλα δυο τρία χρόνια θα οδηγήσω και μετά τέρμα. Θα τα φτιάξω όλα έτσι που να μην το χρειάζομαι και θα λιώνω στα sim και στο need for speed, εκεί που μπορώ να κάνω καφρίλες και ζογκλερικα ελεύθερα και να αλλάζω λάδια και ανταλλακτικά και να μη με κοροϊδεύουν όπως στο συνεργείο. Άλλαξα μόνος μου μπουζί πριν 2 μήνες και δεν μου τα είχαν αλλάξει στο προηγούμενο σέρβις, μου είπαν ψέματα. Και έχω μεγαλώσει για να πηγαίνω να τσακώνομαι όπως παλιά. Κουράστηκα.
Αντε, με φτιάξατε τώρα που έχω λίγο χρόνο. Θα κάνω μια γύρα WRC

Ενταξει, οσο και να πλησιαζει στην αποδοση οσο αφορα το οπτικο, το real thing ειναι real thing, σαν την καμπινα του ενισχυτη σε σχεση με τα monitor :ROFLMAO:αλλα επι 1000. Ειναι τοσο ανωτερο το real thing, που ολοι προτιμαμε γρηγορη οδηγηση πραγματικης μπακατελας σε σχεση με το virtual m6, αν και φυσικα τα αισχη που κανουμε στο virtual δε γινονται στο real, η μαλλον γινονται αλλα γινονται ΜΙΑ φορα :ROFLMAO:

Απο εκει και περα, τα simulation δεν εχουν πολλα περιθωρια σε αλλαγη νοοτροπιας. Δηλαδη θελω να πω οτι , απο τη στιγμη που δε θελεις να βαλεις arcade στοιχεια μεσα, του τυπου drift στη στροφη με 350 χλμ, τοτε η συμπεριφορα του οχηματος ειναι ψιλοστανταρισμενη.

Δηλαδη θελω να πω, οσο σπαστικα π.χ. ειναι τα f1 παιχνιδια τα παλιοτερα :ROFLMAO: τοσο σπαστικα ειναι και τα καινουργια, με το παραμικρο εφυγες για μπαριερες :ROFLMAO:γιατι ειναι simulation. Αυτη ειναι η λογικη η γενικοτερη στο simulation, ακομα και στο gtr2 το gameplay στην ουσια δεν απεχει ιδιαιτερα απο πιο καινουργια παιχνιδια, η θα μπεις σωστα στη στροφη η δε θα μπεις, οποτε ΟΚ, ειμαι 100% υπερ της εξελιξης, δεν το συζηταω, αλλα η φυσικη δεν εχει αλλαξει τα τελευταια 20 χρονια :ROFLMAO:, ιδια λογικη ακολουθουν τα simulations.

Όπως και μ' ένα DAW, που αν το έχεις πάρει για να παίξεις, το αποτέλεσμα θα είναι ερασιτεχνικό.
Δεν σημαίνει πως δεν βγάζει επαγγελματικά αποτελέσματα σε άλλα χέρια με διαφορετικό σκοπό.

Παράδειγμα, ο Verstapen έχει την red Bull να τον κυνηγάει κατα τη διάρκεια του πρωταθλήματος γιατί ξενυχτάει στο IRC.

Last edited:
Όπως και μ' ένα DAW, που αν το έχεις πάρει για να παίξεις, το αποτέλεσμα θα είναι ερασιτεχνικό.
Δεν σημαίνει πως δεν βγάζει επαγγελματικά αποτελέσματα σε άλλα χέρια με διαφορετικό σκοπό.

Παράδειγμα, ο Verstapen έχει την red Bull να τον κυνηγάει κατα τη διάρκεια του πρωταθλήματος γιατί ξενυχτάει στο IRC.

Ο Verstappen παίζει γιατί είναι η SONY και οι πολυεθνικές από πίσω :ROFLMAO:

Και παίζει και assetto corsa με modded content και iRacing.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back