- Πόντοι
- 2,368
Δε ΜπεστΑλί σε μας που ψάχνουμε για vintage μπασμά στην Ξάνθη.
https://kapnomagazo.gr/product/epos-porfyro/
Δε ΜπεστΑλί σε μας που ψάχνουμε για vintage μπασμά στην Ξάνθη.
Απο αυτούς ψωνιζω εδώ και δυο χρονια. Απλά αγοράζω μονοποικιλιακούς και τα ανακατεύω μόνος μου.
μάλιστα αγόρασαν και το 50% της Habanos S.A. Αλλά καπνίζουν τα αντρικά.
Πάει το Esmeralda και το Siglo V σύνεφο. Για αυτο μας εχουν αδειάσει και τα ράφια στην Ευρώπη.
Αμα εχει και τις vintage τιμές πες του οτι εχεις ενα φιλο που εχει αποστακτήριο κρυμμένο σε ενα γκρεμο στον Παρνασσό. Νέκταρ για λίγους και καλούς. ?Ναι μου τα έλεγε αυτά ο παππούς στο ρετιρέ του KDW στο TABAK... έχει βέβαια για τους καλούς πελάτες vintage stock (του παΓαινω τσίπουρο παλαιωμενο που του αρέσει δώρο και με προσέχει χρόνια τώρα ?)
H.Upmann
Αυτα τα έδινα σε οποιον μου έλεγε οτι δεν καπνιζει πουρα γιατι ειναι χαλια και άρχιζε να καπνιζει...Half Corona εντελως απαιχτα λαΙμε...να καπνιζει η μανα και του μωρου να μη δινει....
Μαζι με τα Trinitad σαφως τα καλυτερα πουρα across the board (ασε τους νεοπλουτους να καπινιζουν Cohiba...) μαζι φυσικα με κανα Partagas serie D ή Lousitania (αν εχεις τυχη και πετυχεις καλο & original....γιατι εχει πνιγει στη μαϊμου η μαρκα..)Απλά η Upmann ήταν η αγαπημένη μπράντα του Κένεντι
Το αγόρασες ή το σκεφτεσαι?
Σκέφτομαι τι ώρα να το αναψω.Το αγόρασες ή το σκεφτεσαι?
Ελπίζω να σε προλάβω
Σε μια ώρα που να έχεις χρόνο μπροστά σου, ησυχια και νηνεμία.Σκέφτομαι τι ώρα να το αναψω
Καλοκάπνιστα!Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναφερω τρια μελη, για πουρο-καπνιστικη εκστρατεια.???.
κατεβαίνοντας προχθες στην χωρα, περπατωντας στους κεντρικους δρομους, με γοργο βημα προκειμενου να ολοκληρωσω τις αγορες μου, οσο πιο γρηγορα γινεται συναντησα δυο γνωστους, οι οποιοι με καθυστερησαν κανα δεκαλεπτο. Αποφασισα να συνεχισω το περπατημα μου απο τα στενα…
Απο διαβολικη συμπτωση βρεθηκα μπροστα ισως στο μοναδικο καπνοπωλειο του νησιου.
Δε συγκρατηθηκα, μπηκα μεσα και αγορασα απο ζηλια ? δυο aurora 107.
Προβολή συνημμένου 46329
Προβολή συνημμένου 46330
Ευχαριστω, αλλα ειναι λιγο αργα…σημερα η αυριο λεω να αρχισω παλι τις παρακαμψεις απο τα στενα…?Καλοκάπνιστα!
Σε ποιο νησι?
Ωραιος.Ευχαριστω, αλλα ειναι λιγο αργα…σημερα η αυριο λεω να αρχισω παλι τις παρακαμψεις απο τα στενα…?
Στη Χιο.