• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Λήξης

16 Οκτωβρίου 2007
6,934
1,140
0
Αθήνα
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Ακούγεται πως στην τελετή λήξης θα υπάρχει κάτι διαφορετικό, με Τομ Κρούζ κλπ.

Αναμένουμε λοιπόν στις 11 Αυγούστου τι θα είναι αυτό το διαφορετικό.

Ελπίζουμε βέβαια και αυτή τη φορά στην παρουσία αξιόλογων καλλιτεχνών.

Ακούγεται πως στην τελετή λήξης θα υπάρχει κάτι διαφορετικό, με Τομ Κρούζ κλπ.

Αναμένουμε λοιπόν στις 11 Αυγούστου τι θα είναι αυτό το διαφορετικό.

Ελπίζουμε βέβαια και αυτή τη φορά στην παρουσία αξιόλογων καλλιτεχνών.
Θα κάνει ένα φοβερό και τρομερό stand για να πάρει τη σημαία των αγώνων, την οποία θα παραδώσει στο Λος Άντζελες για τους αγώνες του '28. 

Ελπίζω να μην γίνουμε μάρτυρες κάπου "ζωντανού" και βεβαίως εντυπωσιακού "σπλας" επί του ταρτάν - γιατί πολλά έχουν πάει στραβά σε αυτούς τους αγώνες. ?

ποιός είναι αυτός?
O Σάμη Παράγκας.

Εξέχον μέλος του φόρουμ,όπου ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτί θα είναι στη τελετή λήξης.

Μεγάλη εμπειρία,αφού έχει παίξει σε τελετές λήξης ποδοσφαιρικού αγώνα,χριστουγγένων,πάσχα,καλοκαιρινών εκπτώσεων και ενός γιαουρτιού 2%.

Εδώ τώρα που τον βλέπεις ηχογραφεί τζούρα απο τσιγάρο καθώς απαγγέλει,αλλά θα το φτιάξει αργότερα  στην μίξη ο ηχολήπτης,πρίν απολυθεί και αυτός όπως και η υπόλοιπη μπάντα που ξεκίνησε την ηχογράφηση και θα έπρεπε να υπάρχει μέσα στην φωτογραφία.

Διατηρεί πλατωνική σχέση με άλλο μέλος του φόρουμ,τον Cos_dr τον οποίο έχει προσλάβει και σάν εκτελεστή,με υποψήφιους στόχους τον καταρράκτη και ενίοτε εμένα.

Ακούει Πάνκ,γκαραζ αλλά και R.Stones η Bowie,έχει αρκετά καλό γούστο στην μουσική,κατα την προσωπική μου άποψη,ενώ σιχαίνεται και θεωρεί τετριμμένα αρκετά κλασσικά rock groups όπως οι Deep Purple,Van Halen,Santana,Scorpions κ.α καθώς και στην θέα αυτών στις αναρτήσεις μελών,απειλεί με αποχώρηση δική του απο το φόρουμ,της χώρας απο την ευρωπαική ζώνη και των στρατευμάτων απο το Ν.Α.Τ.Ο.

Last edited by a moderator:
O Σάμη Παράγκας.

Εξέχον μέλος του φόρουμ,όπου ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτί θα είναι στη τελετή λήξης.

Μεγάλη εμπειρία,αφού έχει παίξει σε τελετές λήξης ποδοσφαιρικού αγώνα,χριστουγγένων,πάσχα,καλοκαιρινών εκπτώσεων και ενός γιαουρτιού 2%.

μου ψιλοφέρνει....

τόσο που είπα πότε έβγαλα αυτή τη φωτογραφία...

• Haha
Reactions: MGs
Μου ανέθεσαν να γράψω τον ύμνο της τελετής λήξης.

Απευθείας ανάθεση. Θα κάτσω το βράδυ να τον γράψω. 

• Like
  • Haha
Reactions: ekim and MGs
Ισα ρε, τον εχω γραΠσει ΕΓΩ και στα αιλινικα μαλιστα

Παλιόπαιδα, κλέβετε τις μουσικές ιδέες των άλλωνε.

Μόνη λύση, να γράψω την τελετή αφόδευσης στον Τσικουάνα.

1 λεπτό πριν, Superfunk είπε

Ισα ρε, τον εχω γραΠσει ΕΓΩ και στα αιλινικα μαλιστα

Για το κ@λόμπαρο "Καλιγούλας" ό,τι πρέπει...
(και ναι, υπήρχε μαγαζί με αυτό το όνομα και ήμουν καθημερινός θαμώνας κάποιες παλιές ωραίες επόχές?)

Καλα καλά. Εγώ θα τον γράψω και κοροϊδεύετε όσο θέλετε ? Δεν το ανέθεσαν σε εσάς. Το ανέθεσαν σε εμένα οι φωνές και εσείς βγάζετε τώρα τη χολή σας απ τη ζήλια ????

Μίλησα με Τομ το απόγευμα για το σενάριο, θα είμαστε σε τριθέσιο Ραφάλ και πάνω απ το στάδιο θα κάνουμε χρήση των εκτινασσόμενων καθισμάτων, εγώ με Τέλε, ο Τομ με Χαμουνδ και ο Κατάρ-Κ με δυο Λέσλι αγκαλιά....μόνο που θα ξεχάσουμε να του φορέσουμε αλεξίπτωτο.

• Haha
Reactions: MGs
Μίλησα με Τομ το απόγευμα για το σενάριο, θα είμαστε σε τριθέσιο Ραφάλ και πάνω απ το στάδιο θα κάνουμε χρήση των εκτινασσόμενων καθισμάτων, εγώ με Τέλε, ο Τομ με Χαμουνδ και ο Κατάρ-Κ με δυο Λέσλι αγκαλιά....μόνο που θα ξεχάσουμε να του φορέσουμε αλεξίπτωτο.
Εγώ έγραψα τώρα μόλις τον ύμνο, πάρτε το preview.

Με 309 ευρώ είναι δικό τους.

τελετη ληξης(2).mp3

Attachments

Με 309 ευρώ είναι δικό τους.
Φίλος έχεις κόψει καπίστρι λαίμαι... Άσε να σε μανατζάρω... Άνω του ενός δισ. ευρώ έδωσαν για να καθαρίσουν τον Σηκουάνα και είδες πως πήγε.

Αφτό εδώ το αριστούργημα να μην το πληρώσουν 4 εκατ. ευρώ;- τα 309 ευρώ φυσικά δικά σου ?? 

Last edited by a moderator:
Φίλος έχεις κόψει καπίστρι λαίμαι... Άσε να σε μανατζάρω... Άνω του ενός δισ. ευρώ έδωσαν για να καθαρίσουν τον Σηκουάνα και είδες πως πήγε.

Αφτό εδώ το αριστούργημα να μην το πληρώσουν 4 εκατ. ευρώ;- τα 309 ευρώ φυσικά δικά σου ?? 
Εμένα δώσε μου αυτά που θέλω να πάρω το γραφείο από το thomann και στο δίνω να το κάνεις ότι θέλεις?

• Ευχαριστώ
Reactions: Terry RoscoeBeck5

Trending...

Νέα θέματα