• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Cubase pro 10 προβληματάκια

Καλα τα γραφεις, αλλα....

Το γκρι ειναι το ντιφολτ χρωμα. Για ολα.
Τα αλλα χρωματα εχουν θεμα
Δεν μπορω να τα γυρισω στα αρχικα χρωματα.
Αυτο.
Default θεωρούνται τα αρχικά χρώματα.
Τέλος πάντων, κάποιος θα μπει που θα το έχει να σε βοηθήσει. Βγάλε και ένα screenshot για να το δουν αν μπορείς!

Οταν πας σε ενα καναλι και ανοιξεις την μπαλετα με τα χρωματα, σου βγαζει επιλογη-κατω- να το γυρισεις στο ντιφολτ.
Και στο κανει γκρι. Οτι χρωμα και αν εχει.

Δυστυχως για screenshot δεν μπορω να βαλω, γιατι κατι εχει παθει το pc και δεν μου τα αποθηκευει. Οποτε...

Δυστυχως για screenshot δεν μπορω να βαλω, γιατι κατι εχει παθει το pc και δεν μου τα αποθηκευει. Οποτε...
με το εργαλείο αποκομμάτων ?

1ον για screenshot σε Windows πάτα ή το PrintScreen ή το Shift+WidowsKey+S - και μετά "τράβα" όλη την οθόνη.

2ον, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θες να κάνεις. Από το screenshot που έχεις επισυνάψει, βλέπω ότι μόνο τα events έχεις χρωματήσει. Αν φτιάξεις νέο event, στο track που είσαι, τι χρώμα θα γίνει - και τι χρώμα ΘΕΣ να είναι?

Τώρα όσον αφορά το Project - ένα πράγμα μπορείς να κάνεις.
1) Στο Menu Bar -> Project -> Project Colors Setup
1733160475368.png

2) Ανοίγει παράθυρο με 3 tabs, πας στο 3ο, Options: Όπου λογικά θες να πατήσεις το Reset Color Set to Factory Settings - ή Default, αν έχεις σετάρει κάτι ως Default.
1733160512550.png

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.
Αλεξη.

1. κανω screenshot κανονικα, αλλα δεν με αφηνει να το αποθηκευσω. Εξαφανιζεται.

2. Το πρωτο ειναι το ΄΄ λαθος΄΄. το δευτερο ειναι το ντιφολτ.

3. δεν μου εχει ΄΄ μαυρισμενα ΄΄ τα κουτακια, οποτε δεν μπορω να τα πατησω. Κανενα.

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης 1.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 1.png
    123 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Στιγμιότυπο οθόνης 2.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2.png
    123.9 KB · Εμφανίσεις: 3
Mη με λες Αλέξη γιατί είναι άλλο όνομα :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

1) Δε χρειάζεται να αποθηκευτούν. Όταν τραβήξεις την περιοχή που θες, πάει αυτόματα στην προσωρινή μνήμη (clipboard). Απλά κάνε επικόλληση (ή πάτα CTRL+V) εδώ κατευθείαν.

2) Η διαφορά σε αυτά τα δύο screenshot είναι ο κορεσμός του χρώματος? Δηλαδή στο ένα είναι πιο έντονα και θες να τα κάνεις πιο απαλά?

3) Ποια κουτάκια δεν είναι μαυρισμένα - αυτά που σου δείχνω στο τελευταίο βήμα στο προηγούμενο μήνυμά μου?

Οκ Αλέξανδρε;)

1.δεν θα επρεπε να αποθηκευονται για καποια επεξεργασια, λεω εγω;

2. ειναι πιο εντονα και θελω να γυρισουν στο ντιφολτ, ετσι για το γαμωτο:mad:

3. σκετο ναι, κανενα.

1) Αποθηκεύονται στο clipboard, μπορείς να τα κάνεις επικόλληση στο πρόγραμμα Ζωγραφική / mspaint και να το κάνεις επεξργασία εκεί. Τα Windows από μόνα τους δεν έχουν άμεση επεξεργασία screenshot.

2) Θυμάσαι τι έκανες και βρέθηκες με πιο έντονα χρώματα? Τα πείραξες ένα-ένα ή έκανες κάτι άλλο?

3) Αν πας στο Project->Project Colors Setup -> Στο 1ο tab (Color Set) τι σου βγάζει?

Θεωρητικά, έχεις λίγα, και μόνο κορεσμένα χρώματα γιατί έχουν μειωθεί τα Color Tints, και τα μειωμένα είναι πάντα πιο κορεσμένα.
Λογικά θα πρέπει να πας στο 2o tab, Presets, να παίξεις/αυξήσεις τα color tints, και να κάνεις apply το preset κάπως.

Trending...

Νέα θέματα