• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Το νέο forum του Noiz

• Thread starter Thread starter Άγιος
  • Start date Start date
  • Featured
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 3K
Ούτε εγώ έχω μπανάρει κανέναν πάντως - όπως άλλωστε και ο κ. συνήγορος. Με το με το «σεις» και με «σας», σας έχω αξιότιμα μέλη 😄
Το ξέρω Terry - όπως όλοι νομίζω - και το εκτιμώ - το ότι μας θεωρείς αξιότιμα μέλη, εδώ και πολλά χρόνια, είναι δεδομένο για όλους μας - ως εκ τούτου το χιούμορ (μάλλον αποτυχημένο)

• Ευχαριστώ
Reactions: Terry RoscoeBeck5
Πραγματικά είναι εξαιρετική αναβάθμιση το νέο site.
Δεν το λέω για να το πω. Εύγε!

σ.σ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ dark theme.
Η μόνη ένσταση είναι ότι έχει όνομα κουπιού.
Τουλάχιστον δεν λέγεται te(r)le(gas). Κάτι είναι κι αυτό..

• Heavy metal!
Reactions: Slew Rate
Ολοκληρώθηκε (μάλλον) κάτι που ήθελα να δω εδώ και χρόνια στο Noiz, όλα μαζί τα θέματα ακουστικής και κατασκευής στούντιο:

αν δείτε κάποιο που μου έχει ξεφύγει σε άλλη κατηγορία, ενημερώστε please.

• Like
Reactions: fatalv
Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία για πολλαπλές παραθέσεις.
Διαλέγοντας ένα κείμενο, μπορούμε να κάνουμε Απάντηση, το οποίο απλά θα παραθέσει το κείμενο για να απαντήσουμε.

Αν όμως πατήσουμε στο Παράθεση, το κείμενο μπαίνει στη λίστα με τις πολλαπλές παραθέσεις, δηλαδή μπορουμε να διαλέξουμε πολλά κείμενα για να απαντήσουμε μαζί σε όλα.

Αφού διαλέξουμε τα κείμενα που θέλουμε, πατάμε στο Εισαγωγή παραθέσεων στη φόρμα.

1733133009639.png

Attachments

• Screenshot 2024-12-02 at 11.52.53.png
    Screenshot 2024-12-02 at 11.52.53.png
    44.8 KB · Εμφανίσεις: 2
  • Like
Reactions: fatalv
Ούτε εγώ έχω μπανάρει κανέναν πάντως - όπως άλλωστε και ο κ. συνήγορος. Με το με το «σεις» και με «σας», σας έχω αξιότιμα μέλη 😄
Το "σεις", το "σας", το "κανάγιες" και το "πουρουπουπούδες" 😅😅😅

• Haha
Reactions: Terry RoscoeBeck5
Με γειά!

Με ποιό τρόπο βλέπουμε αν ένα θέμα έχει μια νέα απάντηση που δεν έχουμε ακόμα διαβάσει;
Ευχαριστώ

Με γειά!

Με ποιό τρόπο βλέπουμε αν ένα θέμα έχει μια νέα απάντηση που δεν έχουμε ακόμα διαβάσει;
Ευχαριστώ
Απλά ανοίγοντας το θέμα, σε πηγαίνει αυτόματα στη πρώτη απάντηση που δεν έχεις διαβάσει.

Πιστεύω κι εγώ ότι είναι μια θετική αναβάθμιση το νέο ΝΟΙΖ.

Μια ερώτηση, κουμπί προς τις αγγελίες θα υπάρξει γιατί δεν το βλέπω (δεν φημίζομαι για την παρατηρητικότητα μου)?

Είχα γράψει ότι είναι τραγικό και ήταν στις αρχές ειδικά με το μαύρο φόντο.Εχει αρχίσει και μου αρέσει ολονκαι περισσότερο.Απλα θα ήθελα την μουσική πάνω πάνω και όχι τέρμα κάτω.

Last edited:
Απλά ανοίγοντας το θέμα, σε πηγαίνει αυτόματα στη πρώτη απάντηση που δεν έχεις διαβάσει.
Ωραίο αυτό όμως...
Στην προηγούμενη έκδοση, στον κατάλογο των θεμάτων, στα θέματα που είχαν απαντήσεις που δεν είχαμε διαβάσει, ο τίτλος του θέματος ήταν με έντονα γράμματα και εύκολα έβλεπες αμέσως αν υπάρχει κάτι νέο. Μια γρήγορη ματιά δηλαδή ήταν αρκετή για να επιλέξεις τα φρέσκα θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα