Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Λήξης

Άντε, θα ρίξω μια ματιά στην τελετή. Μεταξύ άλλων βέβαια, βαριέμαι να έχω όλη την προσοχή μου σε αυτό.

Έλα όλοι μαζί... Αρχίζει το υπερθέαμα λαίμαι ?

Βλέπουμε, βλέπουμε (και παίζουμε ταυτόχρονα Ghost Recon Breakpoint?)

image.png

Έλα όλοι μαζί... Αρχίζει το υπερθέαμα λαίμαι ?
Μου άρεσε  αυτό το κομμάτι, να το βάλω μουσική υπόκρουση σε βίντεο με τις δυνάμεις που επιχειρούν εξαντλητικά και με αυτοθυσία  για τις μεγάλες φωτιές στην Αττική.  Θα πήγαινε πολύ καλλιτεχνικά.

Ξεκινήσαν με κάτι ζαβά να κάνουνε "ααααααα" σε έναν αυλόγυρο δίπλα σε ένα συντριβάνι νομίζω. Μετά μπήκε ένας ΡΟΥΛΗΣ με ένα καντηλέρι. Όπου να'ναι θα μοιραστούν μουστοκούλουρα.

ΩΠΑ, τώρα μία κατατονικιά διυθύνει μία ορχήστρα με βιολιά Γιαμάχα. Φοβερό έργο, μπορούσε να είναι μουσική στο "Λούνα Παρκ".

Αφτή η συμφωνική ορχήστρα μου ακούστηκε σαν... DX7 ?

Περίεργο...

ΥΓ: Τη Μασσαλιώτιδα όμως την πήγαν καλά ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω μία ειδική θέση στη καρδιά μου για τους μαλάκες στο κοινό που όταν καταλαβαίνουν ότι τους δείχνει η οθόνη, κάνουν σα να κατουρήθηκαν σε τοστάδικο.

Αυτό που μου έχει μείνει από τους Ολυμπιακούς του 2004 είναι οι άδειες κερκίδες... Ανθρωπος δεν πήγαινε να δει αγώνες και μιλάμε για εποχές ευημερίας, τέτοιο χάλι δεν έχω ξανά δει σε Ολυμπιακούς. Της Γαλλίας ήταν σαφώς επιτυχημένοι από αυτή την άποψη

Να ξέρετε πάντως (και δεν κάνω καθόλου χιουμορ) ότι το συγκεκριμένο στάδιο, η Mylene Farmer το γεμίζει για πλάκα.

Εδώ στο σπίτι βγάλαμε και εμείς κάτι σημαίες (Πασόκ φυσικά) και αρχίσαμε τα "ααααααα". Το ντελίβερυ μας κοίταγε με απορία.

Να ξέρετε πάντως (και δεν κάνω καθόλου χιουμορ) ότι το συγκεκριμένο στάδιο, η Mylene Farmer το γεμίζει για πλάκα.
Είναι πολύ καλή όμως... Voila Mylene ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι εκφωνητές κατενθουσιασμένοι από τους Γαλλικούς Ολυμπιακούς. Είναι σίγουρο ότι παρακολουθούσαν τους ίδιους Ολυμπιακούς με τον υπόλοιπο πλανήτη??

Τα μαύρα ρομπότ στην περίμετρο πρέπει να είναι συνδεδεμένα με Οπελ Καντέτ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back