• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Native Instruments Komplete Kontrol S MK3

• Thread starter Thread starter cos_dr
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 11K
Αν θες να το δουλέψεις με DAW δεν είναι ευέλικτο αν το θες για δουλειά έξω οκ μια χαρά είναι 
για daw έχω κάτι που κάνουν για κοντρολερ.

Θέλω να να παίζω ζωντανά μόνος μου με 3-4 χέρια

δουλειά έξω??? τι είναι αυτό?

δεν παίζω πιά 5 βήματα έξω απο την κρεββατοκάμαρα

• Haha
Reactions: foxxx
Ένα ακόμα ωραίο βίντεο καθοδήγησης external devices και ως standalone mode control

Και ένα βίντεο με το τελευταίο update program midi template

• Like
Reactions: Στάθης Π.
Και απο τοτε που εγινε μεγαθηριο, αρχισε ΙΜΗΟ και η παρακμη.
Αφου γουσταρεις Native Instruments, τοτε ειναι κατανοητο που γουσταρεις και τον controller της. Εγω παλι ουτε να τη χ€σω, οποτε λογικο να μην ψηνομαι με τιποτα.
Θεωρείς οτι δε σε καλύπτει πλέον ή είναι κάτι συγκεκριμένο που θα σε έκανε να αποφύγεις το software της εταιρίας?

Θεωρείς οτι δε σε καλύπτει πλέον ή είναι κάτι συγκεκριμένο που θα σε έκανε να αποφύγεις το software της εταιρίας?
Απλώς δεν τη γουστάρει :D

Απλώς δεν τη γουστάρει :D
Δεν ξέρω αν δεν την γουστάρει αλλά ότι έπρεπε να χαλαρώσει λίγο τις τιμές της θα συμφωνήσω όσο και να την γουστάρω την εταιρεία αυτή το λέω

Να μου πεις αρκετές και πολλές άλλες τα έχουν ανεβάσει και υπέρ κοστολογήσει όλα αλλά οκ τι να λέμε τώρα.....

Απλα δε μου ταιριαζει ουτε το περιβαλλον τους, το kontakt ειδικα ειναι να κοβεις τις φλεβες σου, ουτε ο ηχητικος χαρακτηρας που υπαρχει σε αρκετες υλοποιησεις της και ειναι πολυ hifi και ψυχρος ωρες ωρες για τα γουστα μου, ουτε και η γενικοτερη εταιρικη νοοτροπια του "the latest and the greatest is the name of the game'.

Αλλα αυτα ειναι προσωπικα κολληματα, οποτε το να ειναι καποιος native instruments hooligan εμενα δε με πειραζει, εδω αλλοι κοντευαν να μας παρουν το λαιμο για 5 giga δειγματα και ενα σαπιο cpu απο κινητο, και θα στραβωσουμε αν γουσταρει καποιος τα υπερεξελιγμενα εργαλεια της Native;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα