• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Strymon Iridium ρύθμιση έντασης εξόδου ακουστικών

andreas1390

Νέο μέλος
2 Δεκεμβρίου 2024
1
0
1
Καλησπέρα σας,

Εχω αγορασει το strymon iridium για να μπορω να παιζω και με ακουστικά ειτε στο σπιτι/προβες ειτε σε live αντι για μονιτορ. Απ οτι διαβασα και στο manual μπορεις να ρυθμισεις την ενταση για την εξοδο των ακουστικων αλλα ταυτοχρονα με τo main output. Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμιζεις την εξοδο των ακουστικων μονο, για να μην μας σπασει κανα τυμπανο..χαχα..

Σκεφτηκα την λυση της προενισχυσης ακουστικων που εκει δεν γνωριζω αν χρειαζεται passive η active . Τα ακουστικα που χρησιμοποιω ειναι τα shure 425.

Αν γνωριζει καποιος κατι η εχει να προτεινει καποια αλλη λυση.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Το έχω κι εγώ αλλά δεν σκέφτηκα την χρήση που σκέφτεσαι.
Για το σπίτι δεν βλέπω το πρόβλημα. Χαμηλώνεις το Level.
Σε live θα χρησιμοποιούσα κάποιο stage monitor.
Αν θες να παίξεις με in-ear monitors, πριν πάρεις προενισχυτή ακουστικών κάνε τον κόπο και διάβασε το manual. Το πιο πιθανό είναι να έχει μια εσωτερική ρύθμιση στο software.

Έλα πάρε και την απάντηση που ήθελες: στο ποτενσιόμετρο LEVEL ρυθμίζεις στη δευτερεύουσα λειτουργία (με πατημένο το FAV), την ένταση ακουστικών.
Output Level; Secondary Function is Headphone Level Trim

2019GPXStrymonIridium700.jpg

Λύση

Trending...

Νέα θέματα