• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Presonus Studio 24c

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 780
Τελικά, χθες το Σάββατο, περνούσα έξω από τον Νάκα.
Λέω, ας τους ακούσω, και μπαίνω μέσα και λέω: "την Behringer UMC404HD την έχεις; " .
"Ναι" λέει.
"Φερτη" , λεω
Μου τη φέρνει και μου λέει: "159,00 ευρώ παρακαλώ".
"Βαλτή στη θέση της" λέω.
Ο Θωμάς την έχει 105,00 και εγώ δεν έχω λεφτά για πέταμα.
Μπαίνω στον Θωμά, αλλά βλέπω ότι έχει σήμερα αναμονή 10 εβδομάδες.
Η ζωή είναι μικρή....και μιας και μου βάλατε το μικρόβιο της behringer, και ειδικά βλέποντας ότι έχει drivers και για παλαιότερα λειτουργικά (ακομα και για xp), μου καρφώθηκε στο μυαλό.
Έτσι πήρα την ακριβώς ίδια (απλά με 2 in και όχι 4 , αλλά αυτό δεν με απασχολεί καθόλου), δηλαδή την Behringer U-Phoria UMC204HD....στα 105,00.
Για να αποφύγω τα μεταφορικά, έβαλα και την presonus studio 24c του τίτλου, και φτάσαμε ακριβώς στα 200, 00 ευρώ, με τα οποία πήρα τελικά δυο κάρτες.
Τώρα θα μου πεις έδωσες 200,00 ευρώ για να μην δώσεις 159,00 ευρώ;
Δεν ξέρω αν το σκέφτομαι λάθος, αλλά προτιμώ να πάρω 2 κάρτες με 200,00 ευρώ, παρά μια με 159,00 ευρώ, την οποία κανονικά την πουλάνε 105,00 ευρώ.
Μπορεί και να σκέφτομαι επίσης λάθος, αλλά με 3 κάρτες (τις 2 που πήρα και την steinberg UR-22-MKII που έχω στο κουτί της) , θα πεθάνω και δεν θα ξανά ασχοληθώ με audio/ midi Interface.
Διαφωνίες... δέκτες...
Καλά έκαμες γιατί πήρες 2 είδη σε καλύτερη τιμή. Δυστυχώς, τα ελληνικά μαγαζιά δεν αντέχουν να κάνουν τέτοιες τιμές και οι καταναλωτές προσπαθούν για το καλύτερο γιατί μεταξύ άλλων, πιέζονται πάρα πολύ οικονομικά.

Καλά έκαμες γιατί πήρες 2 είδη σε καλύτερη τιμή. Δυστυχώς, τα ελληνικά μαγαζιά δεν αντέχουν να κάνουν τέτοιες τιμές και οι καταναλωτές προσπαθούν για το καλύτερο γιατί μεταξύ άλλων, πιέζονται πάρα πολύ οικονομικά.
Δεν συμβαινει σε όλα.
Το είπα και στον Νακα.
Από τον Νακα πήρα Gibson SG 61, 200 euro πιο φθηνά από τον Θωμά.

Δεν συμβαινει σε όλα.
Το είπα και στον Νακα.
Στην πλειοψηφία των ειδών, έχω την αίσθηση πως συμβαίνει.

• Συμφωνώ
Reactions: LK
@LK Ξέχασα να πω καλορίζικες!!! Πήρες κάρτες για 2 ζωές!!!
Μπορείς μάλιστα να κάνεις μια καλή πράξη. Να τη δώσεις σε εμένα την Presonus δώρο τα Χριστουγεννα, για να κάνεις ένα παιδάκι ευτυχισμένο!! :p

• Haha
  • Heavy metal!
Reactions: LK and Slew Rate
Δεν συμβαινει σε όλα.
Το είπα και στον Νακα.
Μεγεια!!
Όντως κάνει καλύτερες τιμές κάποιες φορές και σε.. απρόσμενα είδη

• Ευχαριστώ
Reactions: LK

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα