Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Λήξης

Το έστειλα στο Τομ και με ήπιε πως είναι Οκ προχωράμε γερά
Τα λεφτα φίλε, γιατί θα βγάλω το κονσερβοκούτι και θα κόψω λαρύγγια ??

Τα λεφτα φίλε, γιατί θα βγάλω το κονσερβοκούτι και θα κόψω λαρύγγια ??
Εδώ είσαι ?

FLOKOS_Californian-Squid_ENG_370g_sm.jpg

Ωραίος ο Κώστας,και τελειώνει σαν τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο.

Θα κοιταχτούν λίγο στο τέλος μεταξύ τους,αλλά δεν πειράζει.

Το πολύ πολύ να μας πείς απο πρώτο χέρι τις εντυπώσεις σου απο τον Σηκουάνα.

Ωραίος ο Κώστας,και τελειώνει σαν τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο.

Θα κοιταχτούν λίγο στο τέλος μεταξύ τους,αλλά δεν πειράζει.

Το πολύ πολύ να μας πείς απο πρώτο χέρι τις εντυπώσεις σου απο τον Σηκουάνα.
Σαν τη Μασσαλιώτιδα δεν τελειώνω ?

Allons enfant de la patrie, .............

Νομίζω ότι σου ξέφυγε λίγο προς ανατολάς και από Μασσαλία έστριψε προς Τουλόν... Λεπτομέρειες βέβαια ?

Allons enfant de la patrie, .............
Αστο βρε όπως είναι και άν σου πούν τίποτα πές οτι νομιζες οτί θα  παίξεις στο Super Bowl.

Νομίζω ότι σου ξέφυγε λίγο προς ανατολάς και από Μασσαλία έστριψε προς Τουλόν... Λεπτομέρειες βέβαια ?
Το έκανα πιο jazz?

Εγώ έγραψα τώρα μόλις τον ύμνο, πάρτε το preview.

Με 309 ευρώ είναι δικό τους.

τελετη ληξης(2).mp3 1.03 MB · 785 downloads

Την επομενη φορα που θα παω Ιαπωνια θα σε παρω μαζι μου, ολα τα Ιαπωνικα σηριαλΣ κατι τετοιες μουσικες που συνδιαζουν μουσικη ασανσερ με σαουντρακΣ ΓΚΟΤΖΙΛΑ εχουν. Μιλαμε θα ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ χονΔρα και θα παρεις και endorsement απο την ΥΑΜΑΗΑ για να εχεις επιτελους ΜΟΝΤΑΖ  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Την επομενη φορα που θα παω Ιαπωνια θα σε παρω μαζι μου, ολα τα Ιαπωνικα σηριαλΣ κατι τετοιες μουσικες που συνδιαζουν μουσικη ασανσερ με σαουντρακΣ ΓΚΟΤΖΙΛΑ εχουν. Μιλαμε θα ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ χονΔρα και θα παρεις και endorsement απο την ΥΑΜΑΗΑ για να εχεις επιτελους ΜΟΝΤΑΖ  
Θα σου φτιάξω ένα γιαπωνέζικο το βράδυ, αφιερωμένο να μου πάρεις το γράφειο από το Thomann. Να συνεννοηθεις μαζί τους που το σπικαρεις το γερμανικό να κάνουν κάνα σκόντο. ?

8 ώρες πριν, MGs είπε

Αυτοί κάνουν?

"Με τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες και άλλα είδη είναι δύσκολο να τα βάλεις. Είναι παντού, γύρω μας, απο κστω μας. Κι όμως. Αυτά είναι πιο καθαρά απο κάποιος βρώμικους ανθρώπους"

Paolo Cosdiarelho

Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα. Στο Stade de France ώρα 22:00 η τελετή λήξης με σημαιοφόρους της Ελληνικής αποστολής τον Εμμανουήλ Καραλή και Ευαγγελία Πλατανιώτη. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης...

Στο Stade de France ώρα 22:00 η τελετή λήξης
22:00? Για να δούμε τι παίζουν τέτοια ώρα τα κανάλια.

"Dragons' Den" στον ANT1, "To Σόι Σου" στον Alpha, "Ντόλτσε Βίτα" στο Mega, "Οι Διώκτες Του Εγκλήματος" στο Open, "10 Χρόνια Γάμου" με τον Σεφερλή στον ΣΚΑΙ...?

Γερός ανταγωνισμός, δύσκολή η επιλογή...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back