- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Τα λεφτα φίλε, γιατί θα βγάλω το κονσερβοκούτι και θα κόψω λαρύγγια ??Το έστειλα στο Τομ και με ήπιε πως είναι Οκ προχωράμε γερά
Τα λεφτα φίλε, γιατί θα βγάλω το κονσερβοκούτι και θα κόψω λαρύγγια ??Το έστειλα στο Τομ και με ήπιε πως είναι Οκ προχωράμε γερά
Σαν τη Μασσαλιώτιδα δεν τελειώνω ?Ωραίος ο Κώστας,και τελειώνει σαν τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο.
Θα κοιταχτούν λίγο στο τέλος μεταξύ τους,αλλά δεν πειράζει.
Το πολύ πολύ να μας πείς απο πρώτο χέρι τις εντυπώσεις σου απο τον Σηκουάνα.
Νομίζω ότι σου ξέφυγε λίγο προς ανατολάς και από Μασσαλία έστριψε προς Τουλόν... Λεπτομέρειες βέβαια ?Σαν τη Μασσαλιώτιδα δεν τελειώνω ?
Αστο βρε όπως είναι και άν σου πούν τίποτα πές οτι νομιζες οτί θα παίξεις στο Super Bowl.Σαν τη Μασσαλιώτιδα δεν τελειώνω ?
Allons enfant de la patrie, .............
Το έκανα πιο jazz?Νομίζω ότι σου ξέφυγε λίγο προς ανατολάς και από Μασσαλία έστριψε προς Τουλόν... Λεπτομέρειες βέβαια ?
Εγώ έγραψα τώρα μόλις τον ύμνο, πάρτε το preview.
Με 309 ευρώ είναι δικό τους.
τελετη ληξης(2).mp3 1.03 MB · 785 downloads
Θα σου φτιάξω ένα γιαπωνέζικο το βράδυ, αφιερωμένο να μου πάρεις το γράφειο από το Thomann. Να συνεννοηθεις μαζί τους που το σπικαρεις το γερμανικό να κάνουν κάνα σκόντο. ?Την επομενη φορα που θα παω Ιαπωνια θα σε παρω μαζι μου, ολα τα Ιαπωνικα σηριαλΣ κατι τετοιες μουσικες που συνδιαζουν μουσικη ασανσερ με σαουντρακΣ ΓΚΟΤΖΙΛΑ εχουν. Μιλαμε θα ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ χονΔρα και θα παρεις και endorsement απο την ΥΑΜΑΗΑ για να εχεις επιτελους ΜΟΝΤΑΖ
Παιδιά να προσέχουμε όντως τα θέματα για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα επανάληψης.
22:00? Για να δούμε τι παίζουν τέτοια ώρα τα κανάλια.Στο Stade de France ώρα 22:00 η τελετή λήξης