Gibson ή Fender (εμφάνιση, όχι κιθάρες!)

Ποια εμφάνιση προτιματε;

• Σύνολο ψηφοφόρων
    27
Fender, άσπρη. "Κάτι" θέλει όμως. Τα χρώματα, τα όρια, δεν ξέρω. Σίγουρα να ξεχωρίσει η αριστερή κολώνα όπως και η δεξιά με τα πρόσφατα. Και λίγο λιγότερο "κομματιαστό" το κυρίως πιάτο ίσως, τα ίδια τα posts. Θα τα έλυνε αυτά κατά βάση μια (ελαφριά) διαφοροποίηση στα χρώματα; Δεν ξέρω.
Θα συνηθίσουμε με τον καιρό εξάλλου

Συνεχίζω να πιστεύω ότι το background χρειάζεται να είναι πιο σκούρο στη Gibson.
Τώρα είναι #242424 στα σχόλια και #262626 στο background. Θα το έκανα τουλάχιστον #151515.

Fender, το ανοιχτό γκρι φόντο είναι ωραίο συνολικά, νομίζω ότι ο χώρος εντός της ανάρτησης θέλει λίγο πιο ανοιχτό χρώμα από το υπόλοιπο φόντο (Thanks για τον προσαρμοσμένο τίτλο)

Μόνο εγώ ψήφισα Gibson λόγο του οτί το άλλο έγραφε Fender?
Μιά χαρά είναι το Dark Mode,πιστεύω όποιες άλλες διορθώσεις με την πάροδο λίγου χρόνου λειτουργίας και διασταύρωση πληροφοριών απο περισσότερες συσκευές/συστήματα.
Το Fender έπρεπε να το κάνετε κίτρινο μάυρο και να γράφουν με ασημί,να μπαίνουν οι θαυμαστές της ακατανόμαστης να αγαλλιάζει η ψυχή τους.

Με υγεία!

ΠΣΗΦΙΣΑ dark mode, ως προτίμηση από τη μέχρι τώρα διαμόρφωση των modes. 🌹🌹🌹

Ψήφισα GIbson αλλά επι της ουσίας συντάσσομαι με τον @Alex Raptakis . Θεωρώ ότι ένα κοντράστ με σκουρο φόντο, είτε ασπρες (fender) αναρτήσεις σε σκούρο φόντο, ή gibson σε ακομα πιο σκούρο θα ήταν το ιδανικο.

Ανάμεσα στα δυο προφανως προτιμώ την Gibson.

Το Fender πάντως έχει βελτιωθεί αισθητά θα έλεγα.
Τώρα που έγινε πιο έντονο το μαύρο στις γραμματοσειρές και ρυθμίστηκε και το λευκό φόντο καλύτερα, είναι πολύ καλύτερα!!!!

Σε sites με λευκό φόντο δεν μπορώ ν' αντέξω για πολύ ώρα, με ενοχλεί στα μάτια. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η επιλογή, είναι σημαντικό για μένα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back