Αρκετά πράγματα λείπουν - πχ αγγελίες- αλλά λογικά θα επανέρθουν. Νομίζω ότι σύντομα ο @Slew Rate θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.Η μουσικη των μελων χαθηκε, ειναι καπου η θα επανερθει;
Και εγώ, αλλά δεν βλέπω σύνδεση μεταξύ forum -> αγγελιών (αυτό εννοώ με τις αγγελίες). Το αντίστροφο υπάρχει.Στο noiz.gr παντως τις αγγελιες τις βλεπω κανονικα
Πολύ clean ομως.... δυσκολεύομαι να συνηθίσω αυτή τόση ασπρίλα αλλά υποθέτω ότι κάθε αρχή και δύσκολη.Clean sheet αξιότιμα μέλη. Όπως κάθε φορά που υπήρχε αλλαγή στο lay out, τις πρώτες ημέρες θα είμαστε λίγο στο "ψαχτό" μέχρι να το συνηθίσουμε, αλλά όλα ΟΚ. Καλορίζικο και από εμένα.
Δοκίμασε το Gibson (στο παραλλαγή εμφάνισης)Καλό θα ήταν να υπάρχει και dark GUI....
'Εχει κάτω κάτω δεξιά επιλογή στο φεγγαράκι
Σε ρωτάω από καθαρή περιέργεια. Η δεύτερη παράγραφος που έγραψες είναι πιο bold σε σχέση με την πρώτη. Άλλαξες κάτι από την πρώτη στη δεύτερη;'Εχει κάτω κάτω δεξιά επιλογή στο φεγγαράκι
Το dark μου κάθεται καλύτερο με το μωβ αυτή τη στιγμή.
Το πολύ λευκό δεν μου άρεσε τόσο. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, το γύρισα στο dark και βλέπωμεν.
Βασικά το γυρίζω στο dark και άμα αλλάξω topic μου το ξαναγυρίζει στο white.
Προφανώς είναι under construction ακόμα πολλά πράγματα.
όλα καλά θα πάνε!!!
όχι, επεξεργασία έκανα το post, το bold το έβγαλε μάλλον για να επισημάνει την επεξεργασία μου.Σε ρωτάω από καθαρή περιέργεια. Η δεύτερη παράγραφος που έγραψες είναι πιο bold σε σχέση με την πρώτη. Άλλαξες κάτι από την πρώτη στη δεύτερη;
Και εγώ το έκανα, αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά.όχι, επεξεργασία έκανα το post, το bold το έβγαλε μάλλον για να επισημάνει την επεξεργασία μου.
δεν είναι έτοιμη ακόμα.Η εφαρμογή για το κινητό είναι έτοιμη., εγώ δεν τη βρίκσω ή δεν υπάρχει ακόμα;