Το νέο forum του Noiz

Άγιος

Maneuverer
Πόντοι
398
Το κακό είναι ότι σβήστηκαν καμιά πενηνταριά σχόλια που είχα κάνει τον τελευταίο καιρό, δεν έγραφα και τίποτα σημαντικό ΟΚ, προστέθηκε και η αντίδραση που ήθελε διακαώς cos_dr😯, θα το συνηθίσουμε, καλορίζικο

Clean sheet αξιότιμα μέλη. Όπως κάθε φορά που υπήρχε αλλαγή στο lay out, τις πρώτες ημέρες θα είμαστε λίγο στο "ψαχτό" μέχρι να το συνηθίσουμε, αλλά όλα ΟΚ. Καλορίζικο και από εμένα.

Η μουσικη των μελων χαθηκε, ειναι καπου η θα επανερθει;

Η μουσικη των μελων χαθηκε, ειναι καπου η θα επανερθει;
Αρκετά πράγματα λείπουν - πχ αγγελίες- αλλά λογικά θα επανέρθουν. Νομίζω ότι σύντομα ο @Slew Rate θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.

Στο noiz.gr παντως τις αγγελιες τις βλεπω κανονικα :unsure:

Στο noiz.gr παντως τις αγγελιες τις βλεπω κανονικα :unsure:
Και εγώ, αλλά δεν βλέπω σύνδεση μεταξύ forum -> αγγελιών (αυτό εννοώ με τις αγγελίες). Το αντίστροφο υπάρχει.

Clean sheet αξιότιμα μέλη. Όπως κάθε φορά που υπήρχε αλλαγή στο lay out, τις πρώτες ημέρες θα είμαστε λίγο στο "ψαχτό" μέχρι να το συνηθίσουμε, αλλά όλα ΟΚ. Καλορίζικο και από εμένα.
Πολύ clean ομως.... δυσκολεύομαι να συνηθίσω αυτή τόση ασπρίλα αλλά υποθέτω ότι κάθε αρχή και δύσκολη. :confused:

Eγώ μετά από αυτό που συνέβη και που βλέπω αποχωρώ και απαξιώ και να χαιρετίσω κιόλας.................:mad:

Πλάκα κάνω, χαχ:ROFLMAO:

Ε, κάθε αλλαγή θέλει την προσαρμογή της. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν και τροποποιήσεις.
Το noiz είναι σε καλά χέρια που το αγαπάνε πολύ και το ξέρω.

Καλορίζικες οι αλλαγές και καλή συνέχεια. ☃️😍🥰❤️🎹🎧🎼

Καλορίζικο!
www.ftoukiaptinarxh.ggr

Έγινα και Dr.

Καλό θα ήταν να υπάρχει και dark GUI....
'Εχει κάτω κάτω δεξιά επιλογή στο φεγγαράκι
Το dark μου κάθεται καλύτερο με το μωβ αυτή τη στιγμή.
Το πολύ λευκό δεν μου άρεσε τόσο. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, το γύρισα στο dark και βλέπωμεν.

Βασικά το γυρίζω στο dark και άμα αλλάξω topic μου το ξαναγυρίζει στο white.
Προφανώς είναι under construction ακόμα πολλά πράγματα.
όλα καλά θα πάνε!!!

Από άποψη UI/UX, είναι πολύ περίεργο. Όλα είναι τέρμα flat, και το χειρότερο είναι ότι το background, το πλαίσιο του κειμένου και όλο το παράθυρο του σχολίου είναι ακριβώς, μα ακριβώς το ίδιο χρώμα. Θα έπρεπε να υπάρχει ένας διαχωρισμός, γιατί τώρα το μόνο που διαχωρίζει όλα τα στοιχεία είναι 1px γραμμές...

'Εχει κάτω κάτω δεξιά επιλογή στο φεγγαράκι
Το dark μου κάθεται καλύτερο με το μωβ αυτή τη στιγμή.
Το πολύ λευκό δεν μου άρεσε τόσο. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, το γύρισα στο dark και βλέπωμεν.

Βασικά το γυρίζω στο dark και άμα αλλάξω topic μου το ξαναγυρίζει στο white.
Προφανώς είναι under construction ακόμα πολλά πράγματα.
όλα καλά θα πάνε!!!
Σε ρωτάω από καθαρή περιέργεια. Η δεύτερη παράγραφος που έγραψες είναι πιο bold σε σχέση με την πρώτη. Άλλαξες κάτι από την πρώτη στη δεύτερη;

Οκ, νομίζω ξεμπαναρίστηκα
Δεν μπορούσα να ποστάρω σε κανένα νήμ,α!
:p:p

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    113.3 KB · Εμφανίσεις: 16
Σε ρωτάω από καθαρή περιέργεια. Η δεύτερη παράγραφος που έγραψες είναι πιο bold σε σχέση με την πρώτη. Άλλαξες κάτι από την πρώτη στη δεύτερη;
όχι, επεξεργασία έκανα το post, το bold το έβγαλε μάλλον για να επισημάνει την επεξεργασία μου.
Δεν έδωσα πολλή σημασία γιατί το μυαλό μου είναι αλλού και έχω και πσυχολογικά προβληματα.🤪

όχι, επεξεργασία έκανα το post, το bold το έβγαλε μάλλον για να επισημάνει την επεξεργασία μου.
Και εγώ το έκανα, αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά. :unsure:

Γεια σε όλους και καλώς ήρθατε στο νέο forum!

Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι ότι έχουμε μια ακραία καλύτερη πλατφόρμα πάνω στην οποία θα χτίσουμε.
Είναι ακόμα πολύ αρχή και σίγουρα θα εμφανιστούν και προβλήματα, αλλά σε αντίθεση με τη προηγούμενη πλατφόρμα που ήταν "κολλημένη" λόγω κλειστής λογικής, η νέα πλατφόρμα είναι πολύ ευέλικτη και μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε πολλά από αυτά που θέλουμε.

Με λίγα λόγια, θα έρχονται συνέχεια αλλαγές, το forum θα αρχίσει να χτίζεται και να ωριμάζει σιγά σιγά.

Προφανώς λείπουν και κάποια πράγματα από τη προηγούμενη, αυτά θα εμφανιστούν σύντομα.

Θα ποστάρω εδώ για αλλαγές. Αν έχετε απορίες ρωτήστε εδώ.

Άλεξ

Η εφαρμογή για το κινητό είναι έτοιμη., εγώ δεν τη βρίκσω ή δεν υπάρχει ακόμα;

Η εφαρμογή για το κινητό είναι έτοιμη., εγώ δεν τη βρίκσω ή δεν υπάρχει ακόμα;
δεν είναι έτοιμη ακόμα.

Οκ, και μια ακόμα ερώτηση .
Πώς κάνεις "quote", γιατί και αυτό δεν το βρίσκω...ή είμαι πάλι ημι banned :p

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back