- 9 Μαΐου 2009
- 1,826
- 52
- 48
- 41
- Ιδιώματα
- Acoustic
- Alt. Rock
- Ambient
- Blues
- Classical
- Classic Rock
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον nikodemos που με βοήθησε πάρα πολύ στο θέμα του χώρου μου σε όλα τα ερωτήματα/προβληματισμούς που του έθιξα.
Επίσης στους fabric audio και pericles για τη φιλοξενία τους στους χώρους τους.
Ο Fabric μεν σε επαγγελματικό χώρο που είναι δικός του και ανέλαβε ως ειδικός το θέμα της ηχομώνοσης/ακουστικής και ο δε pericles στο μερακλίδικο diy χώρο του που τον έκανε χωρίς καμία "πανεπιστημιακή" παιδεία αλλά στηρίχτηκε στην εμπειρία του στο diy καθώς "πιάνουν" πολύ τα χέρια του.
Βασικά ευχαριστώ όλους σας εδω μέσα...ναστε καλα ρε παιδια ΟΛΟΙ!
Είστε απίθανοι guyz..!
Το project ξεκίνησε και είναι στα τελειώματα.
Δε θα το αναλύσω πάρα πολύ πολύ καθώς το θέμα κατασκευής έχει εξαντληθεί και δε είμαι και "ειδικός" για να μιλήσω.
Τη δουλειά την ανελαβέ συνεργείο από "αλάνια" μαστόρια συστημένοι από κάποιον του χώρου.
Ξεκινάμε πρώτα από το πως ήταν ο χώρος με όλη τη σαβούρα...
Και πώς έγινε αφού έφυγε η σαβούρα...
Όλος ο χώρος είναι χοντρικά 16τμ με 2.40μ ύψος. Εγώ "εκμεταλλευτηκα" τα 12τμ στα οποία θα σηκωθεί το "στούντιο" ώστε να μου μείνουν γύρω στα 10τμ επιφάνεια και 2μ ύψος.
Πρωτού μαζέψω το χρηματα για να το ξεκινησω, έκανα μια απλή βάση για να παίζω τύμπανα από 2 στρωσεις πετροβάμβακα 100kg/m3, 3cm και 2 στρώσεις γυψοσανίδα.
Τέλος με αυτά ξεκινάει η κατασκευή...!
Επίσης στους fabric audio και pericles για τη φιλοξενία τους στους χώρους τους.
Ο Fabric μεν σε επαγγελματικό χώρο που είναι δικός του και ανέλαβε ως ειδικός το θέμα της ηχομώνοσης/ακουστικής και ο δε pericles στο μερακλίδικο diy χώρο του που τον έκανε χωρίς καμία "πανεπιστημιακή" παιδεία αλλά στηρίχτηκε στην εμπειρία του στο diy καθώς "πιάνουν" πολύ τα χέρια του.
Βασικά ευχαριστώ όλους σας εδω μέσα...ναστε καλα ρε παιδια ΟΛΟΙ!
Είστε απίθανοι guyz..!
Το project ξεκίνησε και είναι στα τελειώματα.
Δε θα το αναλύσω πάρα πολύ πολύ καθώς το θέμα κατασκευής έχει εξαντληθεί και δε είμαι και "ειδικός" για να μιλήσω.
Τη δουλειά την ανελαβέ συνεργείο από "αλάνια" μαστόρια συστημένοι από κάποιον του χώρου.
Ξεκινάμε πρώτα από το πως ήταν ο χώρος με όλη τη σαβούρα...
Και πώς έγινε αφού έφυγε η σαβούρα...
Όλος ο χώρος είναι χοντρικά 16τμ με 2.40μ ύψος. Εγώ "εκμεταλλευτηκα" τα 12τμ στα οποία θα σηκωθεί το "στούντιο" ώστε να μου μείνουν γύρω στα 10τμ επιφάνεια και 2μ ύψος.
Πρωτού μαζέψω το χρηματα για να το ξεκινησω, έκανα μια απλή βάση για να παίζω τύμπανα από 2 στρωσεις πετροβάμβακα 100kg/m3, 3cm και 2 στρώσεις γυψοσανίδα.
Τέλος με αυτά ξεκινάει η κατασκευή...!
Last edited by a moderator: