- 9 Μαΐου 2009
- 1,826
- 52
- 48
- 41
- Ιδιώματα
- Acoustic
- Alt. Rock
- Ambient
- Blues
- Classical
- Classic Rock
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι φθηνή κ σωστη ηχομόνωση δεν υπάρχει.pericles είπε:και παλι ειναι πολλα τα χρηματα.
Σωστη μελέτη κ εφαρμογη κ προσεκτική αγορά στα υλικά σε σχεση ποιότητα/αποδοσης/τιμης ωστε να μην κανεις περιττα εξοδα ναι...
Όχι δες καλυτερα την κατασκευη...το κανω λίγο λιανο, εχουμε τα εξης:Μια ερωτηση να κανω; το πατωμα ακουμπαει στους τοιχους (εννοω στις γυψοσανιδες) ;
Επισης αν το ταβανι (γυψοσανιδα παντα ) εχει καποια αποσταση απο το τσιμεντενιο ταβανι;
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενα δωματιο παραγωγης κραδασμων.
Μπετό, σκελετος σε λαστιχα με πετροβαμβακα αναμεσα, κοντρα πλακε θαλασσης.
Στο πάτωμα είναι εγκατεστημενος ο σκελετος κ δεν υπάρχει κανενα dampening υλικο μεταξυ σκελετου κ ξυλινου πατωματος
Η γυψοσανίδα δεν ακουμπάει στο πάτωμα είχε ενα μικρο κενο και σφραγίστηκε με σιλικονη
Έχουν κάποια απόσταση, όχι αυτή που θα έπρεπε δεν με παίρνει άλλωστε, αλλά 10 εκατοστα είναι σίγουρα ίσως κ 15.
Η παραγωγη των κραδασμων έχει να κάνει με το πάτωμα.
Μπαρμπα-Περικλη ομορφάντρα μου διαβασε καλα το ποστ κ δες καλυτερα τις φωτο.
Η πίεση που ασκείται απο την τοιχοποιία και το ταβάνι που είναι πάνω από 1.5 τόνος τα υλικά τους, προκαλεί μια "κουρμπα" στο κέντρο η οποία λειτουργεί σαν ηχείο.
Αυτό καθιστα το πάτωμα μη-πλωτό γιατί δεν υπάρχει ομοιομορφη κατανομη βαρους. Διαβασε το παραδειγμα με το τυμπανο. Η παραγωγη κραδασμων είναι λόγω πατωματος κ λόγω της 2ης τοιχοποιίας που μου εκανε στο ηδη κατασκευασμενο room.
Έχω triple leaf κατασκευη η οποία βοηθάει στο θόρυβο ασχετα από το ότι νομιζουμε ότι θα εμποδιζε το θορυβο.
Έλα για καφε αυριο να το δείς, ψήσου!