Καταρχήν να σημειώσω πόσο με ενοχλεί το υφάκι του bloody. Να σημειώσω επίσης ότι ότι ευκαιρίες και επαφές έχω/είχα/θα έχω δεν τις τσίμπησα απ'τον μπαμπά ή τον γείτονα, αλλά τις βρήκα μόνος μου. Και αν τις βρήκα επειδή ήμουν έξω, μαγκιά μου που είχα τα αρχ%^#α να το κάνω! >
Ο Μενέλαος ρώτησε αν ζει κανείς ως μουσικός εδώ, και τι να κάνει:
1. Ναι μπορεί κάποιος να ζήσει ως μουσικος. Μπορεί να κάνει τα παρακάτω:
α. Καθηγητής σε σχολείο
β. Καθηγητής σε ωδείο/ιδιαίτερα
γ. Σεσσιονας
δ. Live
ε. συνθέτης/πιανίστας/κιθαρίστας... καριερίστας
στ. κλπ
Τώρα που το σκέφτομαι ξερώ ΑΡΚΕΤΟ κόσμο που ζεί από τη μουσική.
Ο Μενέλαος ρώτησε τι να κάνει σχετικά με σπουδές αφού θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική.
Νομίζω ότι για να κάνεις μουσική μπορείς να:
α. Σπουδάσεις σε ιδιαίτερα με τον σούπερ ουάου καθηγητή
β. Ωδείο
γ. Πανεπιστήμιο
δ. Έξω
εκ'των οποίων όλα αναλύθηκαν νομίζω.
Επίσης έγινε αναφορά απο εμένα, μία σχετική σύγκριση μεταξύ αποφοίτων μουσικών σχολών και άλλων σχολών και το νόημα (αφού πρέπει να τα εξηγώ όλα) είναι ότι όλοι οι απόφοιτοι έχουν κάποιες ευκαιρίες ερχόμενοι απο πανεπιστήμιο, και όλοι αντιμετοπίζουν τα ίδια προβλήματα πάνω κάτω. Να σταματήσει αυτό το music <> everything else
Dreamworld, Neo και αρχ%^#α: Ζώ στο Γέρακα αγαπητέ Bloody, και μάλιστα τις επαφές μου τις έχω κάνει εκτός Λονδίνου κατα κύριο λόγο, όπως και τώρα εξακολουθώ να βρίσκω καινούρια gigs. Αν νομίζεις ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας κάθετε και αναπαύεται σε αυτά που έχει κάνει γελιέσαι.
Ελπίδες, όνειρα, κλπ: Αν είναι δυνατόν να γίνει, δώσε κάποιο λόγο για το πως μπορεί να γίνει, από τον αποτρέχεις λέω εγώ. Γιατί στο κάτω κάτω, αν ο Μενέλαος είναι αποφασισμένος να γίνει μουσικός, δεν τον βοηθάς με τη μαυρίλα και την πικρίλα που αναφέρεις. Αντίθετα με τον Λάμπρο, δεν μίλησες για τις εμπειρίες σου. απλά αποφάσισες με έναν αρκετά εχθρικό τρόπο να μιλήσεις για τα ποστ κάποιού άλλου.
Κάτσε διάβασε όσα έχω γράψει, βάλε τα όλα μαζί και δες αν λέω αλήθεια, παραμύθια ή ότι άλλο... Που νομίζεις ότι χρειάζομαι εσένα να μου πεις ότι "το παραδέχομαι έστω και αργοπορημένα".
Όσο για το σε ποιές περιοχές του εξωτερικού έχω ζήσει, έχω ζήσει στο Λονδίνο, αλλά τυγχαίνει να έχω αγαπητούς φίλους στην Δανία, και Γαλλιά, άρα έχω και απο 'κεί κάποια εμπειρία. Μια γενικολογία ήταν (που δεν περιλαμβάνει εμπειρία απο τη ζωή στην γκάνα για παράδειγμα, ή στο L.A. που τα πράγματα είναι αρκετά πιο τραγικά ακόμη και απο Λονδίνο). Τώρα αν θες κάτι πιο αναλυτικό, μπες στο tesco.co.uk, στα αντίστοιχα Αμερικάνικα, Γερμανικά, κλπ και θα κάνεις ένα πολύ ωραίο κατάλόγο για super market. Μπες και στα δημοτικά site, Και βρήκες και τιμές, κλπ. Τώρα με το Ιντερνετ μπορείς να πάρεις μια ιδέα του τι συμβαίνει έξω (πάντα στα γενικά πλαίσια του όταν δε ζεί κανείς έξω).
Ειλικρινά δε θυμάμαι τι κάνεις πώς ζείς κλπ, αλλά κάτι τέτοιο δεν το περίμενα από σένα.
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Δεν έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις από το να βασιζεις όχι ένα αλλά 2 πόστ σε πλήρεις απαντήσεις άλλων μελών εδώ; Δική σου γνώμη δεν έχεις; Μόνο με τα δικά μου ποστ θα βρείς να ασχοληθείς ή θα πιάσεις καμμιά δική σου ιστορία, εμπειρία κλπ να μοιραστείς μπας και μάθουμε και οι υπόλοιποι λίγο. Έτσι βρε αδερφέ για να αποφύγουμε τα κακά μονοπάτια