- Πόντοι
- 938
Έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος απο την εποχή σου....!!!! Τώρα σε κάποιες περιοχές είναι στα 9 ;Dskantzos είπε:ειδικά αν είσαι πλούσιος και πληρώνεις 5 ευρώ τη μικρή μπίρα στο μπαρ και 7 ευρώ το ποτό μπόμπα.
Έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος απο την εποχή σου....!!!! Τώρα σε κάποιες περιοχές είναι στα 9 ;Dskantzos είπε:ειδικά αν είσαι πλούσιος και πληρώνεις 5 ευρώ τη μικρή μπίρα στο μπαρ και 7 ευρώ το ποτό μπόμπα.
Ναι αλλά ποιος ξέρει τι σαχλαμάρες θα παίζει !Superfunk είπε:Εγω στο θερινο σινεμα στο Βερολινο (μεσα στο παρκο με πολυθροναρα και ξαπλωστρα την... πλερωνω 1,5),α το σινεμα ειναι δημοτικο και φυσικα ΔΩΡΕΑΝ.
ναι αλλά δίπλα σου μπορεί να κάτσει καμιά άσχημη αγενής ΓερμανίδαSuperfunk είπε:Εγω στο θερινο σινεμα στο Βερολινο (μεσα στο παρκο με πολυθροναρα και ξαπλωστρα την... πλερωνω 1,5),α το σινεμα ειναι δημοτικο και φυσικα ΔΩΡΕΑΝ.
Γιατί μπορεί να κάτσει δίπλα του ο χοντρός, βρωμιάρης, μεθυσμένος Γερμανός, με τα κρυολογήματά του (το τελευταίο ατάκα μαγαζάτορα στη Ρόδο που διαμαρτυρόταν που δεν αγόρασε ένα ζευγάρι Γερμανών τίποτα από το μαγαζί του )skantzos είπε:ναι αλλά δίπλα σου μπορεί να κάτσει καμιά άσχημη αγενής Γερμανίδα
(ελληνίδες μη μου θυμώνετε, σας έχω στην καρδιά μου αλλα δεν ..αντεξα :)
Ναι σωστά, έχω μείνει στην εποχή που ο βασικός ήταν 700 ευρώ. Τι; Και τώρα τόσο είναι;shelter είπε:Έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος απο την εποχή σου....!!!! Τώρα σε κάποιες περιοχές είναι στα 9 ;D
Φυσικά και δεν είναι τόσα... 670 είναι ο βασικός...skantzos είπε:Ναι σωστά, έχω μείνει στην εποχή που ο βασικός ήταν 700 ευρώ. Τι; Και τώρα τόσο είναι;
Ει μαστορα,τιποτα δεν ειναι δωρεαν το πληρωνεις μεσω των κρατησεων σου...Αυτες που εδω στην Ελλαδα δεν αποδιδουμε στο κρατος,αυτες που μεταφραζονται σε 30 τετραγωνικα μεγαλυτερο εξοχικο...Ασε που οι ταινιες δεν εχουν υποτιτλους και ακους τον σβαρτζενεγκερ να λεει "ιχ μπιν μπαχ ζουρουχ" :-X .Οσον αφορα στις διακοπες καλυτερα 365 μερες μετριες διακοπες στην μπανανια παρα 7 μερες και μετα βροχες και κρυα..Εγω στο θερινο σινεμα στο Βερολινο (μεσα στο παρκο με πολυθροναρα και ξαπλωστρα την... πλερωνω 1,5),α το σινεμα ειναι δημοτικο και φυσικα ΔΩΡΕΑΝ.
Προφανως δεν εχεις ζησει ουτε μια μερα στο εξωτερικο ,ακομα και εδω στι βορρα απο τον Απριλη μεχρι το Σεπτεμβρη εχουμε μια χαρα καιρο..Οσον αφορα στις διακοπες καλυτερα 365 μερες μετριες διακοπες στην μπανανια παρα 7 μερες και μετα βροχες και κρυα..
καλα μεγαλυτερος κλεφτης απο το ιδιο σου το κρατος στην Ελλαδα (αν βεβαια δεν εισαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ & καθικι και πληρωνεις τους φορους σου) δεν υπαρχει ,τουλαχιστον εξω παιρνεις και κατι πισω απο αυτα που δινεις,στην Ελλαδα παιρνεις το τριτο το μακρυτερο και εχεις τραγικη καθημερινοτητα και ποιοτητα ζωης (α,η φορολογια και οι κρατησεις των Ελληνων εργαζομενων (οχι των φοροκλεφτων & των καθικιων που προαναφερω) ειναι σημαντικα ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ απο αυτες των Γερμανων)Ει μαστορα,τιποτα δεν ειναι δωρεαν το πληρωνεις μεσω των κρατησεων σου...Αυτες που εδω στην Ελλαδα δεν αποδιδουμε στο κρατος,
δεν εχω εξοχικο,ειναι τρε μπαναλ. ;Dαυτες που μεταφραζονται σε 30 τετραγωνικα μεγαλυτερο εξοχικο.
1) εχεις λιγοτερες μερες διακοπες απο το Γερμανο. Λιγοτερες γιορτες. Λιγοτερες αργιες. Λιγοτερες αδειες εγκυμοσυνης, ανατροφης τεκνων, αναρρωτικες κλπ.psycho969 είπε:Ει μαστορα,τιποτα δεν ειναι δωρεαν το πληρωνεις μεσω των κρατησεων σου...Αυτες που εδω στην Ελλαδα δεν αποδιδουμε στο κρατος,αυτες που μεταφραζονται σε 30 τετραγωνικα μεγαλυτερο εξοχικο...Ασε που οι ταινιες δεν εχουν υποτιτλους και ακους τον σβαρτζενεγκερ να λεει "ιχ μπιν μπαχ ζουρουχ" :-X .Οσον αφορα στις διακοπες καλυτερα 365 μερες μετριες διακοπες στην μπανανια παρα 7 μερες και μετα βροχες και κρυα..
Και γνήσιο γερμανικό λυκόσκυλο...evris είπε:Στη Γερμανια με την ιδια θυσια θα παρεις διπατο προαστιακο σπιτακι με μικρο κηπακο.
Χαμένος κόπος. Αξιοθαύμαστος αλλά χαμένος. Είναι ισχυρό το ρεύμα...theoctapus είπε:3) Μένουμε εδώ, υπομένουμε όλα τα δεινά, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε ότι μπορούμε. Γνήσια φιλότιμη προσπάθεια, όχι φτηνή, γυφτομικροαστική ψευτιά.
το εκανα δυο φορες (επεστρεψα απο το εξωτερικο για να..δωσω τη.... μαχη....) ,μετα ισχυσε για μενα το μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη.....3) Μένουμε εδώ, υπομένουμε όλα τα δεινά, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε ότι μπορούμε. Γνήσια φιλότιμη προσπάθεια, όχι φτηνή, γυφτομικροαστική ψευτιά.
Στο ΠΟΙΟ? ;D ;D ;D ;D ;D ;Dαναφορές στο συνταξιοδοτικό.