Μουσικοί στην Ελλάδα!!??

skantzos είπε:
ειδικά αν είσαι πλούσιος και πληρώνεις 5 ευρώ τη μικρή μπίρα στο μπαρ και 7 ευρώ το ποτό μπόμπα.
Έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος απο την εποχή σου....!!!! Τώρα σε κάποιες περιοχές είναι στα 9 ;D

Και γιορτές απ όσο έμαθα στη Ρόδο ποτό στα όρθια 15-18 :)

Madness?

THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Εγω στο θερινο σινεμα στο Βερολινο (μεσα στο παρκο με πολυθροναρα και ξαπλωστρα την... πλερωνω 1,5),α το σινεμα ειναι δημοτικο και φυσικα ΔΩΡΕΑΝ.

Superfunk είπε:
Εγω στο θερινο σινεμα στο Βερολινο (μεσα στο παρκο με πολυθροναρα και ξαπλωστρα την... πλερωνω 1,5),α το σινεμα ειναι δημοτικο και φυσικα ΔΩΡΕΑΝ.
Ναι αλλά ποιος ξέρει τι σαχλαμάρες θα παίζει ! :P

David Hasselhoff στην καλύτερη, αφού είναι απολίτιστοι! :P

Superfunk είπε:
ναι αλλά δίπλα σου μπορεί να κάτσει καμιά άσχημη αγενής Γερμανίδα :)

(ελληνίδες μη μου θυμώνετε, σας έχω στην καρδιά μου αλλα δεν ..αντεξα  ::))

Μενέλαε, άκου και μία άλλη άποψη: σε κάθε εποχή και ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζεις, κάποιοι κλάδοι της αγοράς αναμένεται να πάνε καλά και κάποιοι όχι. Η μουσική (και όλες οι περιφερειακές της υπηρεσίες) έχουν εξαιρετικά κακή πρόβλεψη για την επόμενη εικοσαετία, σαν απότοκο της άθλιας οικονομικής κατάστασης της χώρας και της στροφής που θα κάνει ο κόσμος στην εξυπηρέτηση βασικών (και μόνο) αναγκών.

Συνεπώς, πολύ σοβαρά, όσο άσχημο ή καλό και αν είναι το παρόν του έλληνα μουσικού, να είσαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι αισθητά χειρότερο. Επειδή φαντάζομαι ότι προτιμάς να μη πεινάς, μη χάσεις χρόνο με αυτές τις βλακείες.

Αν σου αρέσει η μουσική, μπορείς να συνεχίσεις να την υπηρετείς από μία πιο περιθωριακή θέση, χωρίς να την έχεις κάνει επαγγελματικό αντικείμενο. Να ξέρεις - επειδή δε στο λέει κανένας - ότι το 90% των μελών του noiz κάνει ακριβώς αυτό: δηλ. έχει άλλη δουλειά και ασχολείται με τη μουσική στον ελεύθερο χρόνο του.

skantzos είπε:
ναι αλλά δίπλα σου μπορεί να κάτσει καμιά άσχημη αγενής Γερμανίδα :)

(ελληνίδες μη μου θυμώνετε, σας έχω στην καρδιά μου αλλα δεν ..αντεξα  ::))
Γιατί μπορεί να κάτσει δίπλα του ο χοντρός, βρωμιάρης, μεθυσμένος Γερμανός, με τα κρυολογήματά του (το τελευταίο ατάκα μαγαζάτορα στη Ρόδο που διαμαρτυρόταν που δεν αγόρασε ένα ζευγάρι Γερμανών τίποτα από το μαγαζί του :P )

shelter είπε:
Έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος απο την εποχή σου....!!!! Τώρα σε κάποιες περιοχές είναι στα 9 ;D
Ναι σωστά, έχω μείνει στην εποχή που ο βασικός ήταν 700 ευρώ. Τι; Και τώρα τόσο είναι; ;)

skantzos είπε:
Ναι σωστά, έχω μείνει στην εποχή που ο βασικός ήταν 700 ευρώ. Τι; Και τώρα τόσο είναι; ;)
Φυσικά και δεν είναι τόσα... 670 είναι ο βασικός...

Εγω στο θερινο σινεμα στο Βερολινο (μεσα στο παρκο με πολυθροναρα και ξαπλωστρα την... πλερωνω  1,5),α το σινεμα ειναι δημοτικο και φυσικα ΔΩΡΕΑΝ.
Ει μαστορα,τιποτα δεν ειναι δωρεαν το πληρωνεις μεσω των κρατησεων σου...Αυτες που εδω στην Ελλαδα δεν αποδιδουμε στο κρατος,αυτες που μεταφραζονται σε 30 τετραγωνικα μεγαλυτερο εξοχικο...Ασε που οι ταινιες δεν εχουν υποτιτλους και ακους τον σβαρτζενεγκερ να λεει "ιχ μπιν μπαχ ζουρουχ"  :-X  .Οσον αφορα στις διακοπες καλυτερα 365 μερες μετριες διακοπες στην μπανανια παρα 7 μερες και μετα βροχες και κρυα..

.Οσον αφορα στις διακοπες καλυτερα 365 μερες μετριες διακοπες στην μπανανια παρα 7 μερες και μετα βροχες και κρυα..
Προφανως δεν εχεις ζησει ουτε μια μερα στο εξωτερικο ;),ακομα και εδω στι βορρα απο τον Απριλη μεχρι το Σεπτεμβρη εχουμε μια χαρα καιρο.

Και ναι το χειμωνα εχει βροχες και κρυα οπως αλλωστε και στην Ελλαδα (εκτος κι αν εσυ πας για μπανια το Γεναρη).

Ει μαστορα,τιποτα δεν ειναι δωρεαν το πληρωνεις μεσω των κρατησεων σου...Αυτες που εδω στην Ελλαδα δεν αποδιδουμε στο κρατος,
καλα μεγαλυτερος κλεφτης απο το ιδιο σου το κρατος στην Ελλαδα (αν βεβαια δεν εισαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ & καθικι και πληρωνεις τους φορους σου) δεν υπαρχει ,τουλαχιστον εξω παιρνεις και κατι πισω  απο αυτα που δινεις,στην Ελλαδα παιρνεις το τριτο το μακρυτερο και εχεις τραγικη καθημερινοτητα και ποιοτητα ζωης (α,η φορολογια και οι κρατησεις των Ελληνων εργαζομενων (οχι των φοροκλεφτων & των καθικιων που προαναφερω) ειναι σημαντικα ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ απο αυτες των Γερμανων)  

αυτες που μεταφραζονται σε 30 τετραγωνικα μεγαλυτερο εξοχικο.
δεν εχω εξοχικο,ειναι τρε μπαναλ. ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
psycho969 είπε:
Ει μαστορα,τιποτα δεν ειναι δωρεαν το πληρωνεις μεσω των κρατησεων σου...Αυτες που εδω στην Ελλαδα δεν αποδιδουμε στο κρατος,αυτες που μεταφραζονται σε 30 τετραγωνικα μεγαλυτερο εξοχικο...Ασε που οι ταινιες δεν εχουν υποτιτλους και ακους τον σβαρτζενεγκερ να λεει "ιχ μπιν μπαχ ζουρουχ"  :-X  .Οσον αφορα στις διακοπες καλυτερα 365 μερες μετριες διακοπες στην μπανανια παρα 7 μερες και μετα βροχες και κρυα..
1) εχεις λιγοτερες μερες διακοπες απο το Γερμανο. Λιγοτερες γιορτες. Λιγοτερες αργιες. Λιγοτερες αδειες εγκυμοσυνης, ανατροφης τεκνων, αναρρωτικες κλπ.

2) Η Γερμανια σε λιγο θα ειναι η ευκρατη Ελλαδα του μελλοντος (και εδω η Σαχαρα της Ευρωπης). Και τωρα ακομα κακως εχεις την εντυπωση οτι διακοπες στη Γερμανια=βροχες και κρυα και μετριοτητα ενω διακοπες στην Ελλαδα = ζωη.

3) Οι πιθανοτητες εκει που πηγαινεις διακοπες εσυ να μην βρεις να μεινεις επειδη μενουν ηδη Γερμανοι ειναι μεγαλες. Αυτοι, με λιγα λογια, μπορουν και κανουν διακοπες και εκει ερχοναι και εδω και τους μενουν και μας δανειζουν κιολας.

4) Και εσυ πληρωνεις με κρατησεις πανω στον ηδη πενιχρο μισθο σου, που ομως δεν γινονται δωρεαν σινεμα. Απλα εξατμιζονται.

5) Δεν ξερω για τα εξοχικα των εξτρα 30τμ αλλα 30 τμ νεοδμητης πρωτης κατοικιας, γκαρσονιερακι, στην Αθηνα πχ στην Αγ. Παρ. που ειμαι εγω, δεν θα μπορεσεις πρακτικα ποτε να παρεις με τον ιδρωτα σου, εκτος και αν υποθηκευσεις τα επομενα 10 χρονια εργασιας σου με δανειο. Στη Γερμανια  με την ιδια θυσια θα παρεις διπατο προαστιακο σπιτακι με μικρο κηπακο.

Καθε φορα που καποιος μιλαει με αυτον τον τροπο για τους Γερμανους, σκεφτομαι οτι ενας ψηλος, ξανθος, υγιης Γερμανος με πεδιλα και ασπρες καλτσες προσπερναει αγερωχος εναν κοντο, ιδρωμενο, λαδωμενο, καπνιστη, δουλοπρεπη, χαμηλοπληρωμενο ελληνα κραχτη εστιατοριου που φωναζει "come, come, good mousaka" και αγαλλιαζω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
evris είπε:
Στη Γερμανια  με την ιδια θυσια θα παρεις διπατο προαστιακο σπιτακι με μικρο κηπακο.
Και γνήσιο γερμανικό λυκόσκυλο...

Αν και βγαίνουμε off-topic, καλά όλα αυτά, σίγουρα έξω είναι καλύτερα από εδώ. Έτσι έχουμε τρείς επιλογές.

1) Μένουμε εδώ στην μπανανία με όλα τα στραβά της, γκρινιάζοντας για όλα και ταυτόχρονα δεν κάνουμε καμία προσπάθεια/θυσία για να αλλάξουμε λίγο τις καταστάσεις.

2) Φεύγουμε έξω για να βρούμε όλα τα καλά που προσφέρει και να χάσουμε κάποια πράγματα, όποια και να είναι αυτά (για τον καθένα διαφορετικά).

3) Μένουμε εδώ, υπομένουμε όλα τα δεινά, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε ότι μπορούμε. Γνήσια φιλότιμη προσπάθεια, όχι φτηνή, γυφτομικροαστική ψευτιά.

Επιλέξτε.

theoctapus είπε:
3) Μένουμε εδώ, υπομένουμε όλα τα δεινά, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε ότι μπορούμε. Γνήσια φιλότιμη προσπάθεια, όχι φτηνή, γυφτομικροαστική ψευτιά.
Χαμένος κόπος. Αξιοθαύμαστος αλλά χαμένος. Είναι ισχυρό το ρεύμα...

το εκανα δυο φορες (επεστρεψα απο το εξωτερικο για να..δωσω τη.... μαχη....) ,μετα ισχυσε για μενα το μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη.....

(η μαλλον  το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου,το ΤΡΙΣ εξαμαρτειν ουκ...ανδρος... ;D)

And Harry doesn't mind if he doesn't make the scene

he's got a daytime job, he's doing alright

ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!

Δε θα μου χαλάσετε εμένα τους άλλους εκεί έξω  ;D ;D ;D

Ρε παιδιά διαβάζω για σπουδές και προοπτικές εργασίας, αλλά δεν βλέπω πουθενά αναφορές στο συνταξιοδοτικό. Όλοι οι οργανοπαίχται και συνθέται πάνε στον ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ) και σκάνε τα 700 Ευρώ το δίμηνο είτε δουλεύουν είτε όχι; Υποχρεωτική σύνταξη στα 65 και όχι πριν τα 60;

Φαίνεται την είχαν βρει τη συνταγή οι live fast - die young της rock κουλτούρας...ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ!  :D

Ναι νομίζω όποιος είναι εγγεγραμμένος στο ΤΕΒΕ σκάει 700ρι δίμηνο ότι κ να γίνει.

Εννοείται live fast die young γιατί μετά τα 65 δε βγαίνω καρντιά μου.

αναφορές στο συνταξιοδοτικό.
Στο ΠΟΙΟ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μπα σε καλο σου ,με εκανες και γελασα!Να'σαι καλα παιδι μου....

Trending...

Νέα θέματα

Back