Να ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ΓΕΙΑ σε όλους και να σας ευχαριστήσω για την όποια βοήθεια μου προσφέρεται μέσω των συμβουλών σας για την υλοποίηση του ονείρου μου που μεταφράζεται στο studio που βρίσκεται προς το παρών στα σκαριά. Λοιπών έχουμε και λέμε, βρήκα χώρο για το μελλοντικό μου studio στο υπόγειο μιας νέας οικοδομής. Προς το παρών υπάρχουν μόνο το μπετόν και ο σοβάς (το δάπεδο είναι ακόμη μόνο με το μπετόν). Οι διαστάσεις όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα είναι 4,4 x 4,6 (2,5 ύψος). Θα ήθελα εάν είναι δυνατόν να το χωρίσω σε booth και control room. Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα...θα ήθελα λοιπών να με διαφωτίσετε ως προς το πως πιστεύετε ότι πρέπει να το χωρίσω, τι να βάλω για πάτωμα (σκέφτομαι τσιμέντο με πολύ παχιά μοκέτα), τι να βάλω για τους τοίχους και το ταβάνι (σκέφτομαι γυψοσανίδα με πετροβάμβακα ανάμεσα), πως να κάνω το χώρισμα (σκέφτομαι ALFA-BLOCK διπλό με πετροβάμβακα ανάμεσα, και διπλό τζάμι με κλίση), τι είδους υλικά και σε τι διάταξη πρέπει να βάλω και στα 2 μέρη του studio για ακουστική (διάβασα στο forum και κάτι diy εφαρμογές που προτείνετε - πετροβάμβακα με υαλοβαμβακα κτλ.), που να βάλω πόρτες (μπορώ να έχω και στις δύο μεριές), τι να κανω για εξαερισμό (διάβασα για κάτι κατασκευές με ανεμιστηράκια υπολογιστή) , και επίσης ότι άλλο εσείς προτείνετε.
Να επισημάνω ότι το studio θα είναι για προσωπική χρήση, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω κάτι ερασιτεχνικό.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Να επισημάνω ότι το studio θα είναι για προσωπική χρήση, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω κάτι ερασιτεχνικό.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Last edited by a moderator: