Πλέον, δεν ακούω συχνά clips και σπάνια σχολιάζω... Δεν έχω ήχο στην δουλειά και τα απογεύματα, δεν έχω τον χρόνο που χρειάζεται..
Κατά καιρούς έχουν ανέβει διαμάντια... Εξαιρετικά τραγούδια από εξαιρετικούς μουσικούς. Πάντα κάτι που αξίζει, θα βρει αργά γρήγορα τον δρόμο του... Δεν μπορεί να θάψει κάποιος, ακόμα και αν το θέλει (απορώ γιατί να το θέλει βέβαια...) κάτι το εξαιρετικό!
Απο 'κει και πέρα, προβλήματα υπάρχουν προφανέστατα...
Πολλά clips ήταν εξαιρετικά και ενώ περίμενα διθυράμβους, διάβασα σχόλια με παρατηρήσεις επί παντός επιστητού...
Άλλα clips, προφανέστατα μέτρια και με πολλά προβλήματα, στην εκτέλεση, στις ιδέες , στην ηχογράφηση κλπ κλπ... εισέπραξαν χαϊδολογήματα, λόγω ευγένειας προς τον φίλο μας κλπ κλπ
Προφανέστατα υπάρχουν οι συμπάθειες και οι γνωριμίες. Και δεν είναι κακό. Και προφανέστατα, οι κριτικές ενίοτε, γίνονται λίγο πιο καλλωπισμένες ώρες ώρες... Εξάλλου και κακό να είναι ένα clip, δεν βλέπω τον λόγο να κριτικάρει κανείς απότομα και άτσαλα αυτόν που το ανέβασε... Δεν είναι ωραίο πράγμα να τον απογοητεύεις τον άλλο. Η καλόβουλη κριτική και όχι το χάιδεμα, επιβάλλεται !!
Το πραγματικά ενοχλητικό όμως είναι το ακόλουθο. Ένα clip για να ακουστεί, πρέπει να μείνει στην λίστα των πρόσφατων θεμάτων του forum για όσο το δυντατόν περισσότερες ώρες.. Ποιός θα ψάξει clips που βρίσκονται 4-5 σελίδες πίσω στην ενότητα των clips? Kανένας μάλλον..
Για να είναι λοιπόν το clip φρέσκο. αρχίζει το γνωστό βιολί.... Σχόλια, πολύ ωραίο μπράβο κλπ κλπ.... Καμία απάντηση γιατί το κλιπ είναι στον αφρό ακόμα.... Μετά από ώρες και ενώ δεν φαίνεται πουθενά στην λίστα με τα πρόσφατα θέματα, έρχεται η απάντηση.... -- Παιδιά ευχαριστώ πολύ , κλπ κλπ
Το clip επανέρχεται στα πρόσφατα, πρώτη μούρη στο forum οπότε λογικό είναι να το ακούσουν νέοι χρήστες... Κάποιοι θα σχολιάσουν... Η απάντηση φυσικά δεν θα έρθει καπάκι... Μπορεί να έρθει και την άλλη μέρα .. Και φτου και από την αρχή...
ε ,αυτό, ναι το ομολογώ, μου σπάει τα νεύρα...