- Πόντοι
- 48
Σαν ερασιτέχνης ναρκαλιευτής και αρχαιολάγνος δηλώνω ευθαρσώς ότι το κάνω συχνά. Έχω πέσει συχνά σε νεκρούς συνδέσμους και μαύρες οθόνες που χάσκουν στο youtube αλλά δεν πτοούμαι. Η βιβλιοθήκη είναι μεγάλη. Η πρόσβαση εύκολη.dvat είπε:Το πραγματικά ενοχλητικό όμως είναι το ακόλουθο. Ένα clip για να ακουστεί, πρέπει να μείνει στην λίστα των πρόσφατων θεμάτων του forum για όσο το δυντατόν περισσότερες ώρες.. Ποιός θα ψάξει clips που βρίσκονται 4-5 σελίδες πίσω στην ενότητα των clips? Kανένας μάλλον..
Για να είναι λοιπόν το clip φρέσκο. αρχίζει το γνωστό βιολί.... Σχόλια, πολύ ωραίο μπράβο κλπ κλπ.... Καμία απάντηση γιατί το κλιπ είναι στον αφρό ακόμα.... Μετά από ώρες και ενώ δεν φαίνεται πουθενά στην λίστα με τα πρόσφατα θέματα, έρχεται η απάντηση.... -- Παιδιά ευχαριστώ πολύ , κλπ κλπ
Το clip επανέρχεται στα πρόσφατα, πρώτη μούρη στο forum οπότε λογικό είναι να το ακούσουν νέοι χρήστες... Κάποιοι θα σχολιάσουν... Η απάντηση φυσικά δεν θα έρθει καπάκι... Μπορεί να έρθει και την άλλη μέρα .. Και φτου και από την αρχή...
ε ,αυτό, ναι το ομολογώ, μου σπάει τα νεύρα...![]()
Ομολογώ ότι έχω πέσει σε κομματάκια που μου άρεσαν πολύ κι ενώ θα ήθελα να τα σχολιάσω και να τα ακούσουν ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι δεν το έκανα.
Το δεύτερο συμπέρασμά σου όντως ισχύει. Και όντως είναι λίγο κουραστικό.