- Πόντοι
- 36
Συμφωνω.Superfunk είπε:Ας το αλλαξω τοτε...η πιθανοτητα να βρει παρκαρισμενο μηχανακι ή αυτοκινητο ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο ωστε να χρειαστει να διακινδυνευσει τη ζωη της και του μικρου απο διερχομενα οχηματα (ή και,πολυ σπανιοτερα, πτωση υδατων απο μπαλκονι στο οδοστρωμα ;D) περπατωντας στο δρομο (ειδικα αν εχει και καροτσι) ειναι 99,9% ;D ;D
Να σου πω και την αληθεια αυτο με προβληματιζει πολυ περισσοτερο μια και ΜΙΑ φορα θα τους πατησει αμαξι,και αυτον δεν ...αντιμετωπιζεται απο τον ανθρωπιστη ψιλικατζη..... :
Θα μου πεις υπαρχει και η λυση να μη βγαινουν καθολου απο το σπιτι ..(μας το εχουν πει ΚΑΙ αυτο μοτοσυκλετιστες που οδηγουν ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο και τους....ενοχλει ο γιος μου που περπαταει πανω σε αυτο και οχι μια και δυο φορες...σχεδον καθε μερα μας στραβοκοιτανε)
Αστα...η ΟΔΙΚΗ συμπεριφορα μας ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ καθρεπτης της κοινωνιας μας και ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ προβλημα.
Θα σου πω το αλλο ομως. Παρ οτι δεν με παιρνει για ξυλο, δεν εχω κωλωσει ποτε να την πω καταμουτρα σε οποιον το εκανε μπροστα μου. Απο τους τελευταιους μηνες εχω να σου πω καμποσα παραδειγματα. Παρκαρισμενο βανακι στην Πεντελης στο πεζοδρομιο. Μπαινω στο μαγαζι, ρωταω ποιανου ειναι το αμαξι και οτι θελω να το μετακινησει αμεσα γιατι δεν εχω καμια διαθεση να βγω στο δρομο. Το οποιο και κανει. Προχτες τυπος βγαινει με bmw απο parking και παταει πεζοδρομιο οπου κινουμαι, το κλεινει και μου κλεινει και το δρομο. Του χτυπαω με το χερι διακριτικα το αμαξι και του λεω να κανει πισω γιατι ειναι πεζοδρομιο. Γιαγια παρκαρει το αμαξι στην Ερμου στο μαρουσι για να παρει ψωμι. Εχω ξεκινησει να της τη λεω απο τα δεκα μετρα.. οταν δε μου λεει οτι "δεν παρκαρε" την ρωταω αν το αμαξι της ιπταται... μπορει η νοοτροπια της να μην αλλαξει, το ξεφτιλικι της ομως απο τα γελια των περαστικων θα το θυμαται. Για διαβασεις κτλ δεν το συζηταω το πως περναω, κασκαντερ. Περιπολικο παρκαρισμενο σε ραμπα, αναπηρος ανθρωπος να διαμαρτυρεται σε αστυνομικο λιγο παρακατω ο οποιος και τον γραφει. Σταματαω διπλα, ο αστυνομικος μου λεει "τι θελετε κυριε" και του λεω οτι απλως στεκομαι.
Α υπαρχουν και καναδυο εδω στη γειτονια που παρκαρουν μπροστα σε πινακιδα υποχρεωτικης πορειας μπροστα σε νησιδα. Αυτα απλα θα τα σπασω.
Ναι σωστα, δεν υπαρχει τροχαια και ολοι βολευονται μεσα απο την συνενοχη. ΕΙμαστε δεκαετιες πισω στο θεμα, το να το λεμε ομως μονο... δεν.... Χρειαζεται να κανει ο καθενας μας αυτο; Οχι, αυτο δειχνει μεγαλο προβλημα. Αλλα και η σιωπη και η ελλειψη δρασης ειναι προβλημα. Απο την αλλη, δεν ειναι ολοι καφροι.