- Πόντοι
- 36
Αλλά το ωραίο που ανέφερες θα ήταν να φτιαχτεί μια λίστα γενικά με τα κλιπς που έχουν ανέβει κατα καιρούς..
Ρεμαλι θα με πεθανεις παλιRemaliFrank είπε:Φανταζομαι οτι το noiz δεν ειναι κανενα talent show ουτε κανενας θεωρει τον εαυτο του Ροζιτα Σωκου .
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο εκτος απο υποκειμενικη κριτικη για την τεχνη. Για οποιοδηποτε ζητημα της.Εχω πει και παλιοτερα την αποψη μου, οτι κριτικη δεν μπορει να γινεται στην τεχνη.sfaku είπε:Ιδίως πρέπει να έχει κανείς ιδιαίτερο τακτ όταν σχολιάζει αισθητικά, υποκειμενικά ζητήματα.
Ναι κατά κανόνα η δημιουργία είναι κάτι υποκειμενικό, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι περιέχει κάποιες εκφάνσεις πιο αντικειμενικές (εννοώ κυρίως θέματα τεχνικά). Επίσης υπάρχουν παρατηρήσεις πάνω στη δουλειά κάποιου που μπορεί να αναγνωρίζονται σαν εύστοχες τόσο από τον κρινόμενο όσο και από τους υπόλοιπους αναγνώστες του θέματος. Οι τελευταίες, αν και υποκειμενικές, είναι -ας πούμε- θέσει αντικειμενικές.delta66 είπε:Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο εκτος απο υποκειμενικη κριτικη για την τεχνη. Για οποιοδηποτε ζητημα της.
Εχω πει και παλιοτερα την αποψη μου, οτι κριτικη δεν μπορει να γινεται στην τεχνη.
Μονο υποκειμενικα σχολια.
Κατα τα αλλα συμφωνω
Δλδ καποιο παραδειγμα τεχνικου θεματος που δικαιολογει αντικειμενικο σχόλιο στο αποτελεσμα του εργου τεχνης?sfaku είπε:Ναι κατά κανόνα η δημιουργία είναι κάτι υποκειμενικό, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι περιέχει κάποιες εκφάνσεις πιο αντικειμενικές (εννοώ κυρίως θέματα τεχνικά).
Mόνο που ο "φίρμας" έχει γράψει και τις πιο διθυραμβικές κριτικές που έχουν ποτέ ποσταριστεί.RemaliFrank είπε:Προτιμω την κριτικη τυπου Φιρμα που εστιαζεται στα αρνητικα σημεια .
Δεν σημαινει οτι ο τυπος ειναι ο γκουρου η η Σασα Νταριο .
Λεει ομως ευθεως την γνωμη του - με το οποιο κοστος - ,δεν χαιδευει αυτια ,
και για μενα εχει περισσοτερη βαρυτητα το αρνητικο σχολιο παρα το "Μπραβο μεγαλε ".
Με παραξενεύει η τοποθέτησή σου και προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει παρανόηση για αυτό να εξηγήσω καλύτερα τη δική μου θέση.delta66 είπε:Δλδ καποιο παραδειγμα τεχνικου θεματος που δικαιολογει αντικειμενικο σχόλιο στο αποτελεσμα του εργου τεχνης?
Αν τιτλοφορούνταν "οι Κρητικοί του noiz", κατάγομαι πάντως ;DΝομίζω ότι το thread δεν θα έπρεπε να τιτλοφορείται «Η κριτική στο Noiz».
«Οι κριτικοί του Noiz» θα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.![]()
Γιατί όχι "Οι Κρητικοί του Noiz" ωρε σύντεκνε? ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Νομίζω ότι το thread δεν θα έπρεπε να τιτλοφορείται «Η κριτική στο Noiz».
«Οι κριτικοί του Noiz» θα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.![]()
;Dtheoctapus είπε:Γιατί όχι "Οι Κρητικοί του Noiz" ωρε σύντεκνε? ;D