Φίλε madNassos, μια χαρά είναι το κομμάτι. Αν και διαφωνώ εν μέρει με την το πνεύμα της πολιτικής σου τοποθέτησης, νομίζω πως έχω ακούσει τραγούδια από native αγγλομαθείς με χειρότερα αγγλικά.
Κατά τα άλλα, μην τρελαίνεσαι. Ευτυχώς αρκετοί από όσους σε κρίνουν με πέραν του δέοντος "αυστηρότητα" έχουν ανεβάσει και αυτοί clips, οπότε εάν έχεις τη στοιχειώδη μουσική εκπαίδευση μπορείς να αναγνωρίσεις τους αδαείς. Σου κατεβάζει ο άλλος ολόκληρες θεωρίες για το πως πρέπει να είναι η μουσική και μετά τον ακούς ηχογραφημένο και...δεν. Φυσικά υπάρχουν και μουσικάρες εδώ, λίγες και καλές.
Τώρα σχετικά με το πολιτικό σκέλος, όπως είπα διαφωνώ εν μέρει. Κι αυτό επειδή ενώ είναι γνωστό πως η μισή Ελλάδα είναι Πασοκ, όχι ψηφοφόροι αλλά ως ιδέα, μιας και το Πασοκ είναι ΙΔΕΑ (και πολλοί από αυτούς δεν το έχουν καταλάβει καν, ενώ πάρα πολλοί άλλοι είναι σε δεξιά κόμματα), έχει τύχει να γνωρίσω και "ανθρώπους της παραγωγής", υπέρμαχους της "σκληρής δουλειάς" και της "παραγωγικότητας", "αναπτυξιακά μυαλά" και "νοικοκυραίους" που τα βρήκαν όλα έτοιμα από μπαμπά-μαμά-θείο-παππού και δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή τους. Παρόλα αυτά είναι υπέρ της σκληρής δουλειάς και της παραγωγής (των άλλων όμως).
Παρακαλώ αν η τοποθέτησή μου δεν συνάδει με τους κανονισμούς να επιληφθούν οι αρμόδιοι.