Η κριτική των clips

όπως και κανένας δεν είναι ο λαός ούτε τον εκπροσωπεί σαν σύνολο γιατί αποτελείται απο πολλά υποσύνολα που καταλήγουν σε άτομα με ιδιαίτερη συμπεριφορά, ανάγκες και δεξιότητες.

Ετσι είναι και ένα φόρουμ συζητήσεων. Εδώ ο καθένας λέει την άποψη του, που δεν σημαίνει πως η σελίδα που το φιλοξενεί ή το φόρουμ σαν σύνολο προσυπογράφει. 

Γραμμή της διαχείρισης του φόρουμ είναι οι Κανονισμοί του.
συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα

συμφωνείς ή διαφωνείς?

ή επαυξάνεις ή διευκρινίζεις?

ή κάτι άλλο...

(έχω κι ένα κεφάλι καζάνι γιατί δεν μου βγαίνει ένα eq)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα

συμφωνείς ή διαφωνείς?

ή επαυξάνεις ή διευκρινίζεις?

ή κάτι άλλο...
Συμφωνεί ότι διαφωνεί και επαυξάνει διευκρινίζοντας κάτι άλλο. :classic_blink: :classic_tongue:

Συμφωνώ και επαυξάνω φυσικά.

όχι, γιατί ο φιούζιος διευκρίνησε ότι διαφώνησε :classic_wacko:
Σας τράβηξα από ένα like γιατί σας γουστάρω κι ας μην καταλαβαίνω τι λέτε. :classic_rolleyes:

δεν πιστεύω να μας ειρωνεύεσαι κι όλας.... :classic_rolleyes:
Παρεξήγησις.

Απλά κάπου εκεί με τις συμφωνοδιαφωνίες χάθηκα.

Πόσα θέματα για την κριτική των κλιπς να έχουν ανοιχτεί σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέλος του Νόιζ....!!!  Και στο τέλος όλοι συμφωνούμε ότι η "σκληρή" κριτική είναι πιο εποικοδομητική για τον OP, τα "χάδια"  δεν προσφέρουν τίποτα (πέρα από το ψυχολογικό του πράγματος...) και ότι τα ειρωνικά σχόλια καλό θα ήταν να λείπουν.......  Τώρα βέβαια υπάρχουν και μερικά μέλη (ένα παράδειγμα, ας πούμε, προς Χαλκιδική μεριά...) που τραβάει ο οργανισμός τους την χλεύη!             ........και κάτω τα χέρια από τον Φιούζιο!

Εγώ παιδιά πάντως λυπάμαι. Λυπάμαι γιατί βλέπω πως έφαγα σχεδόν μια ολόκληρη πίτσα μόνος μου και χαλάω την δουλειά που έχω κάνει στην κορμαρα μου. Λυπάμαι για εμένα πραγματικά. Χαχαχαχα. 

Μην χωλαινεσθε. Όλα αυτά είναι σχετικά. Δείτε το σφαιρικά. Το ότι διαφωνούμε πολιτικά, αισθητικα κλπ είναι υγιές. Άμα συμφωνουσαμε όλοι σε όλα θα έπρεπε να ανησυχούμε. Το ακουσα πριν στην τηλεόραση και νομίζω είναι σωστό. Γι αυτό το παραθέτω. Πάνω από όλα είμαστε λάτρεις της μουσικής και των παρελκόμενων της και εγώ είμαι πάλιουρας αλλά μας βλέπω όλους και όλες φίλους. Αγαπά τον τον φίλο σου με τα ελαττώματά του. Κάνε παρέα και με τον αντίθετο. Τον διαφορετικό. Κάνει καλό. 

Τρολαρετε και πολύ θα θελα να σας βαλω -1 κάρμα. ......αλλα δεν ξερω πως μπαίνει: p
Βάλε μου ρε -1 κάρμα, μην με αποκλείσεις από το facebook σου μόνο.

Πολύ ωραίο! Δεν καταλαβαίνω τίποτα .

To μόνο moderation που μπορώ να κάνω αν μαλώνετε θα είναι να σας σβηνω από το FB. ?

Τώρα βέβαια υπάρχουν και μερικά μέλη (ένα παράδειγμα, ας πούμε, προς Χαλκιδική μεριά...) που τραβάει ο οργανισμός τους την χλεύη!           
μην πούμε και προς Ημαθία μεριά.... :classic_love:

Μια σημείωση και από μένα προς τους εκάστοτε OP's των κλιψ, αν και αναφέρθηκε ήδη: Θεωρώ πως πρέπει να κρατάμε πάντα και μόνο τα αρνητικά σχόλια, ενίοτε ΚΑΙ αυτά που μπορεί να φαίνονται σε πρώτη ανάγνωση περιπαικτικά, μπορεί να θίγεται ο εγωισμός το οποίο είναι και λίγο αναπόφευκτο (ναρκισσισμός και καλλιτεχνία πάνε λίγο πολύ χέρι χέρι άλλωστε και ΙΣΩΣ πρέπει), αλλά στο τέλος αυτά είναι που θα μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε (έστω και από αντίδραση), το οποίο είναι και εν τέλει το ζητούμενο!

Trending...

Νέα θέματα

Back