Ο καινούριος πρακτικός της παρέας:
Καλά θα κάνεις στούντιο. Η ώρες κοινής ησυχίας στην Ελλάδα είναι 23:00-07:00 και 15:00-17:00, δε πα να σε κοπανάνε μετά! Εντάξει, δε μπορείς να τους μπιπάρεις και τη μαμά, που λένε, αλλά με μια σχετική ηχομόνωση χωρίς πολλά πολλά έχεις αρκετή ησυχία για να μην τους σπας τα νεύρα!
Τώρα αν ΔΕΝ το θέλεις για προβάδικο που παίζουν κουλές ώρςες, απλά ΜΗΝ παίζεις ντράμς στις ώρες κοινής ησυχίας! Ούτε πιάνο. Τα υπόλοιπα έιναι εντάξει απο την φύση τους! Στο κάτω κάτω, βάλε τα ακουστικά σου και κάνε τη δουλειά σου!
Αυτά, φυσικά εάν ΔΕΝ πας για προβάδικο, γιατί αλλιώς... ρώτα κάποιον άλλο, εγώ δε ξέρω. (Πάντως αν πιάσεις τα γνωστά Ελληνικά μαγαζία, εεε, κάποιο μπορεί να έχει κάποια ιδέα, ή να ξέρει κάποιον που ξέρει απο τέτοια πράγματα.) Εναλακτικά τράβα σε κάποιο γνωστό στούντιο (σίγουρα θα βρεις πληροφορίες για κάτι τέτοιο), χτύπα τους την πόρτα και ρώτα. Και μετά πες μας, έτσι; Δε θα σου πει όχι κανείς. Δεν είναι και τόσο ακριβή μια πληροφορία ότι ο "άλφα" μου έχτισε το στούντιο... Καλές σχέσεις θέλει...)
Και πάλι βέβαια, εγώ, 4 χρόνια στο Λονδίνο, μπορεί να λέω παπαρίες... ξέρω κι εγώ... :-[