Λάμπρο, δε συμφωνώ. Φυσικά και δε δικαιούμαι να έχω απαιτήσεις από κανέναν. Αλλά όταν με ρωτάς τη γνώμη μου για ένα μουσικό κομμάτι σου δίνω τη γνώμη μου αφού το συγκρίνω με το σύνολο της μουσικής που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δε λέω "επειδή είναι ο Λάμπρος θα το συγκρίνω μόνο με μέτρια κομμάτια". Δεκτή βεβαίως η γνώμη σου, αλλά θεωρώ πραγματικά ότι σε υποτιμώ με το να σε βάζω αυτομάτως στη λίστα των κακών μουσικών, συνθετών κλπ. Σε συγκρίνω λοιπόν με όλους, σε βάζω στον "παγκόσμιο χάρτη της μουσικής" (;D) και κοιτάω που βρίσκεται κατά τη γνώμη μου η θέση σου εκεί. Πέραν των αστεϊσμών πάντως, αυτό που εννοώ νομίζω είναι σαφές.
Επιπλέον, για να μη λες ότι δε γίνεται να κάνεις ένα πραγματικά επαγγελματικό κομμάτι κάνοντας τα πάντα μόνος σου, θα σου αναφέρω μόνο τον Prince
Επίσης, όταν λες σε κάποιον ότι η φωνή φαλτσάρει δεν του λες να το πάει σε άλλον τραγουδιστή. Του λες ότι υπάρχουν φάλτσα. Και αυτό είναι κάτι αντικειμενικό, αν μετρήσεις τη συχνότητα βλέπεις ότι είναι αλλού από εκεί που θα έπρεπε να είναι. Γιατί να κάνω ότι δεν υπάρχει;
Τέλος πάντων, προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει κανείς να έχει υψηλά standards, γιατί όσο χαμηλώνεις τα standards σου, άλλο τόσο χαμηλώνεις και την ποιότητα των αποτελεσμάτων σου