- Πόντοι
- 48
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
Βρήκα το παρακάτω post ενδιαφέρον και σχετικό με το θέμα (αν και δεν αφορά τη Μουσική):
http://luben.tv/arts/18186/
http://luben.tv/arts/18186/
Μια και λοιπόν σε πέτυχα εδώ ;D Θα ήθελα να μου ορίσεις το λοιπόν γιατί οι DP είναι παρασσάγγας ανώτερη καλλιτεχνες των RS .................γιατί δλδ το satisfaction είναι για τα μπάζα πχ ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Ολα ειναι τεχνη λοιπον...
Waterfall-K είπε:Ολα ειναι τεχνη λοιπον...
Όλα είναι ΠΣΑΡΙΑ.Όλα είναι ΑΤΜΟΣ...
Σιγά μην μιλάς καλοπροαίρετα...είσαι ύπουλος φίλος....samy paraga είπε:Καλοπροαίρετα ομιλώ ε?
Μπα, ένα καλλιτεχνικό πσάρι ατμού είναι...αχρείε κλικαδόρε ;D ;D ;Dmarathon είπε:Σιγά μην μιλάς καλοπροαίρετα...είσαι ύπουλος φίλος....
Jasemeister είπε:Μπα, ένα καλλιτεχνικό πσάρι ατμού είναι...αχρείε κλικαδόρε ;D ;D ;D
Ελα βρε Samy, ελα τωρα... 8) Μερικα πραγματα ειναι εντελως αυτονοητα και αυταποδεικτα.samy paraga είπε:Μια και λοιπόν σε πέτυχα εδώ ;D Θα ήθελα να μου ορίσεις το λοιπόν γιατί οι DP είναι παρασσάγγας ανώτερη καλλιτεχνες των RS .................γιατί δλδ το satisfaction είναι για τα μπάζα πχ ;D ;D ;D
Καλοπροαίρετα ομιλώ ε?Κουβέντα να γίνεται ,μην αρπαχτείς και με αρχίσεις στα οβίνδεο των DP για να μου το αποδείξεις και μη μου πεις πόσο ανώτερος κιθαρίστας,ντράμερ κλπ είναι ο ένας του άλλου ;D ;D ;D
Οχι. Ειπα εγω οτι σου αρεσουν ολα? Γενικα μιλαμε. Απο τα λεγομενα σου βγαινει οτι "οτι αρεσει στον καθενα ειναι τεχνη". Εκτος κι αν θεωρεις τεχνη μονο οτι σου αρεσει εσενα.Ειπα οτι μου αρεσουν ΟΛΑ?
Φυσικα και μονο οτι θεωρω εγω καλο, ειναι τεχνη ;DWaterfall-K είπε:Οχι. Ειπα εγω οτι σου αρεσουν ολα? Γενικα μιλαμε. Απο τα λεγομενα σου βγαινει οτι "οτι αρεσει στον καθενα ειναι τεχνη". Εκτος κι αν θεωρεις τεχνη μονο οτι σου αρεσει εσενα.
Εισαι σιγουρος οτι ο Παγκαλος ειναι δημιουργημα του Θεου?...delta66 είπε:(πχ ο Παγκαλος. Ουτε στον Θεο δεν μπορει να αρεσει) ;D
According to The Spectator, NATO allegedly encouraged Papini, in 1951, to publish a fake interview with Pablo Picasso,[10] to dramatically undercut his pro-Communist image. In 1962, the artist asked his biographer Pierre Daix, to expose the fake interview, which he did in Les Lettres Françaises.[11][12]delta66 είπε:«Στην τέχνη...».
Pablo Picasso
Αν κατι μου αρεσει, ειναι τεχνη.
Δεν χρειαζεται να εχει "μεγαλη υπογραφη" πανω του.
απλα θα ηθελα να σου επισημανω οτι την ιδια στιγμη που η Κεσα (η οπως διαολα το λενε το τσουλι αυτο)... δημιουργει δημιουργουν ΚΑΙ αυτοι,σε ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο επιπεδο (τα βιντεο ειναι from the top of my head θα μπορουσα να σου παραθετω ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ καθε ειδους για οσες....μερες θες....)manosx είπε:Στο παρακάτω βίντεο μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια το ακριβές μέγεθος της καλλιτεχνικής αξίας της σύγχρονης μουσικής. Είναι πασίδηλη η προσφορά της στο διαχρονικό ανθρώπινο πολιτισμό και το ανώτατο επίπεδο των καλλιτεχνών που τη διακονούν.
Καταπολεμείται με παραclerasil.manosx είπε:Απολύτως ενδεικτικά και αυτά της παρακμής.
χαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχ λιποθυμησαaudiokostas είπε:Καταπολεμείται με παραclerasil.