- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Γελοίος είναι ο αμαθής. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αγαπητέ.georgekz750 είπε:Το να μιλας εσυ συγκεκριμενα που εξεφρασες τις αποψεις που εξεφρασες με τον τροπο που τις εξεφρασες για ισοπεδωτικη προσεγγιση αλλων,ειναι αν μη τι αλλο αστειο (γελοιο θα ταιριαζε περισσοτερο).
Θα σταθώ σε ένα πράγμα: με ρωτάς ποιος είμαι. Πέραν του ότι έγραψα ποιος είμαι (για όποιον ξέρει να διαβάζει), επίτρεψέ μου να σου ανταποδώσω το ερώτημα: εσύ ποιος είσαι; Έχεις κάπου καταθέσει έργο;
Αν όχι (που είναι και το πιθανότερο, καθώς ισχύει για το 99.9% των μελών), μήπως πρέπει να κατέβεις από το καλάμι και να συνειδητοποιήσεις ότι εδώ μέσα είμαστε όλοι ισοδύναμοι συζητητές; Το να με ρωτάς "και ποιος είσαι εσύ" δεν σε απαλλάσσει από την προφανή ανικανότητά σου να συζητήσεις χωρίς παιδαριώδη (μόνος σου το είπες) ρητορικά ερωτήματα και φανφάρες. Δηλαδή όσοι διαφωνούν και μπαίνουν στον κόπο να επιχειρηματολογήσουν, τι είναι.. αργόσχολοι;
Αν ναι, ποιο είναι το έργο σου; Ή δεν δικαιούται η ομάδα αναγνωστών να το γνωρίζει; Ή μήπως πρέπει να θεωρείσαι ανώτερης ποιότητος συζητητής επειδή κάποτε θα καταθέσεις έργο; Ξέρεις κάτι... δεν είμαστε ανόητοι, ούτε παιδάκια. Όποιος έχει να καταθέσει έργο, το καταθέτει και από εκείνη τη στιγμή και μετά δικαιούται (αν το έργο του δεν είναι για μπάζα) να παριστάνει τον καμπόσο. Μέχρι τότε, σε παρακαλώ πάψε να εκτίθεσαι.
@samy
Δεν χρειαζόταν βρε να μου τα γράψεις όλα αυτά, ούτε υπάρχει κανένα φάουλ. Αστειευόμουν λέγοντας για τις "μπηχτές", εννοούσα ότι πράγματι έχεις γράψει πράγματα στα οποία θέλω να απαντήσω. Κάτσε να τελειώσουμε με τους "θιγόμενους" και βλέπουμε αν θα προλάβουμε...