Περί καθαρισμού χορδών ηλεκτρικής

3 Προέδρους Δημοκρατίας άνετα.

Α, εντάξει.

Μόνο τρεις προπονητές του Ολυμπιακού μην πεις, γιατί θα τις αλλάζουμε πιο συχνά και από τον ΣΦ.

• Haha
Reactions: Ali Barout
δεν καθαρησα ποτε χορδες γιατι θεωρω οτι οι χορδες τυπου 6-8 ευρω ειναι αρκετα κοντοληξημες και δεν οφελει εαν παιζεις 2 ωριτσες την ημερα.αντε να εχουν ζωντανια και ως την 2η βδομαδα.οι elixir οντως βγαζουν τα λεφτα τους εαν δεν μας ενοχλει το λιγοτερο σκασιμο.αυτα απο μενα

το λιγοτερο σκασιμο.αυτα απο μενα

Εκτός κι αν μιλάς για τις polyweb που έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, οι nanoweb έχουν καταπληκτικό bright ήχο με σκάσιμο που κοκκινίζουνε οι στρατ από ντροπή. 

Εκτός κι αν μιλάς για τις polyweb που έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, οι nanoweb έχουν καταπληκτικό bright ήχο με σκάσιμο που κοκκινίζουνε οι στρατ από ντροπή. 
Οι νανο είναι τόσο πρίμες που όταν τις βάζω σκέφτομαι ότι ο "κανονικός ήχος" θα έρθει σε 1-2 εβδομάδες. Και παίζουν σταθερά καλά μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Πολύ βάλιου φορ μάνεη.

• Like
Reactions: Jazzjoker
εμενα αυτες https://www.elixirstrings.com/guitar-strings/electric-nickel-plated-steel-optiweb-coating μου πανε λιγοτερο πριμες απο ghs,daddario και ernie. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα οι daddario οι pro steel μου φαίνονται λιγότερο πρίμες από τις nano phosphor bronze στις τυλιχτές. Δεν ξέρω. Να είναι και το πάχος; Τις nano τις βάζω σε ακουστική οπότε είναι 12άρες, τις προστιλ τις παίρνω 10ρες.

Στο διάγραμμα της Elixir πάντως, πιο bright δίνει τις opti.
Νταξ οι άνθρωποι φτιάχνουν φοβερές χορδές. Δε χρειάζεται να μπορούν να τις κρίνουν κι όλας. Έχοντας δοκιμάσει διεξοδικά όλα τα μοντέλα, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι για τα αυτιά των κιθαριστών, αυτό που λέμε bright και σκαστές είναι οι nano. Στην elixir μπορεί να μετράνε συχνότητες και τέτοια, τι να σου πω.

ναι ισως αναμεταξυ τους.κοιταξτε,παλιοτερα δεν πιστευα στην ανθεκτικοτητα τους αλλα διαπιστωσα το αντιθετο και πλεων τις βαζω στις κιθαρες μου οποτε μου φανηκε οτι μαζευτηκαν στο σκασιμο τους.ε τωρα τι να πω ισως ειμαι μονο εγω

Νταξ οι άνθρωποι φτιάχνουν φοβερές χορδές. Δε χρειάζεται να μπορούν να τις κρίνουν κι όλας.

:classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό (ο βαρετός νερντ της παρέας...) 1,5 ώρα την μέρα, εφτά μέρες η εβδομάδα, 52 εβδομάδες ο χρόνος, ας πούμε 6,00 Eu το σετ χορδών... = 410,00 + Eu τον χρόνο μόνο για χορδές και μόνο για μια κιθάρα!

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό (ο βαρετός νερντ της παρέας...) 1,5 ώρα την μέρα, εφτά μέρες η εβδομάδα, 52 εβδομάδες ο χρόνος, ας πούμε 6,00 Eu το σετ χορδών... = 410,00 + Eu τον χρόνο μόνο για χορδές και μόνο για μια κιθάρα!

Αν κοΠσις το τσιγάρο μια χαρά βγαίνεις. 

Πτωχε,ε πτωχε

• Haha
Reactions: cigaret13

Γιαυτο λεω και εγώ "αγοράζετε κιθάρες και όχι χορδαί"!

Γιαυτο λεω και εγώ "αγοράζετε κιθάρες και όχι χορδαί"!

Άμα παλιώσουν οι χορδές, δεν τις αλλάζουμε.

Ζμπρώχνουμε την κιθάρα στα μετάχειρα και παίρνουμε άλλη.

Πιο φθηνά μας έρχεται.

Άμα παλιώσουν οι χορδές, δεν τις αλλάζουμε.

Ζμπρώχνουμε την κιθάρα στα μετάχειρα και παίρνουμε άλλη.

Πιο φθηνά μας έρχεται.

Κάτσε γιατί με ανΓχοσαις και έκανα καταμέτρηση...τη βγάζω δεν τη βγάζω τη χρονιά (για το 2022 μιλάω)

16710319286457795756427792317295.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα