I think I'm a LP guy now...

Αυτή είναι η αλήθεια. Όποια άλλη κιθάρα και να πιάσω στα χέρια μου, τελευταίο μήνα, σε 1 λεπτό εχω ξαναγυρίσει στη συγκεκριμένη. Απλά φανταστικό όργανο.

Μάλλον σε βόλεψε και το μανίκι πολύ για να έχεις τόσο άμεσο δέσιμο

Στα σόλο συμφωνώ, κεντάει. Από συνοδεία ρυθμικά παιξίματα;

Μια χαρά είναι στα ρυθμικά. Με τους σωστούς μαγνήτες τονίζονται οι σωστές συχνότητες, οπότε όλα καλά.

Απ'' ότι έχω ακούσει, θες και πέντε χρόνια γυμναστήριο για να την κουβαλάς.
Είπα:
H καλή Les Paul
Τώρα αν ο μπούμερ με τη δισκοπάθεια αγοράζει Les Paul στα 5,5 κιλά επειδή του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια, δε φταίω εγώ 😅

Απ'' ότι έχω ακούσει, θες και πέντε χρόνια γυμναστήριο για να την κουβαλάς.
Απόλυτο δίκιο.
Εκτός βέβαια και αν πας σε κάποια LP "ελβετική γραβιέρα" που είναι φιλική προς τη... μέση.

Απόλυτο δίκιο.
Εκτός βέβαια και αν πας σε κάποια LP "ελβετική γραβιέρα" που είναι φιλική προς τη... μέση.
Υπερβολές... τα τελευταία solid βαρίδια που έβγαλε η Gibson ήταν πριν 30-40 χρόνια. Θα μου κάνει εντύπωση αν μια Gibson LP Std από τις καινούργιες Solid σειρές είναι ένα ολόκληρο κιλό πιο βαριά από μια σύγχρονη Αμερικάνικη Ash Tele παραγωγής.

πριν 30-40 χρόνια.
Αμερικάνικη Ash
Η αλήθεια είναι ότι εκεί μετά από τα μισά του '70 και οι LP αλλά και οτιδήποτε έγραφε Fender και ήταν ash πιθανώς να είναι ότι βαρύτερο - ιδανικό για να... στρώσεις μέση- που έχει κυκλοφορήσει ever.

Και εκείνη η εποχή έδωσε το γνωστό "κακό" "όνομα" στις LP.
Δεν γνωρίζω (δεν έχω ασχοληθεί διεξοδικά με τις Gibson)- εικάζω- ότι αυτή η φήμη της Norlin era που συνόδευε τις LP να τους ώθησε να βγάλουν τις chambered.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back