Π
Πάνος Χελιδόνης
Guest
Όταν ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ οι Beatles ήταν 30 χρονών.Όταν υπάρχει ταλέντο, έχει φανεί, εκδηλωθεί, αναγνωριστεί σαφώς πριν τα τριάντα
Όταν ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ οι Beatles ήταν 30 χρονών.Όταν υπάρχει ταλέντο, έχει φανεί, εκδηλωθεί, αναγνωριστεί σαφώς πριν τα τριάντα
Το σέβομαι γιατί και γω έκανα back up στίς 4 το πρωί όταν δούλευα σε μια μεγάλη επιχείρηση και σκεφτόμουν κατι τέτοια.όπως και να έχει ο καθένας ξέρει καλύτερα τον ευατό του κι τις ανάγκες .Και προφανώς μεταξύ επιβίωσης και τέχνης νικά η πρώτη....'Ο,τι ξυπνάει εμένα μέσα στη νύχτα να αλλάξω κάτι στις προτάσεις μου για το δικαστήριο που έχω το πρωί (και έχει συμβεί ν φορές) .
Η σωστή επαγγελματική προσέγγιση της δουλειάς σου.
Τέλος ΠΟΤΕ στη ζωή μου δεν ανταγωνίστηκα κανέναν, παρά μόνον τον εαυτό μου.
Πάντα προσπαθώ να είμαι καλλίτερος από πριν.
Ε, με αυτό το όνειρο ζούμε... προφανώς συμφωνώ. ΑΛΛΑ αυτό προϋποθέτει ότι δεν υπάρχουν επείγουσες βιοποριστικές ανάγκες. ΑΝ υπάρχουν, μοιραία θα κάνουν κατάσχεση στο μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου, οπότε...Αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί δε μπορούμε να βρούμε αυτοολοκλήρωση μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης και πολύ αργότερα.
Πάντως ΕΦΚΑ μπορέι να μην πληρώνω αλλά δεν σημαίνει ότι κάνω άνετη οικονομικά ζωη.Μην τα μπλέκουμε και νομίζω ο Στρατος το κάλυψε το θέμα .Ας γίνονται αναφορές βάσει του αρχικού post Που αφορά την μουσική.Το σέβομαι γιατί και γω έκανα back up στίς 4 το πρωί όταν δούλευα σε μια μεγάλη επιχείρηση και σκεφτόμουν κατι τέτοια.όπως και να έχει ο καθένας ξέρει καλύτερα τον ευατό του κι τις ανάγκες .Και προφανώς μεταξύ επιβίωσης και τέχνης νικά η πρώτη....
Ωραίος.Για μένα το συμπέρασμα στο αρχικό ποστ, και με το οποίο συμφωνώ, είναι η ουσία. Ο διαλογισμός με τη γλώσσα της μουσικής. Κάποιοι τυχερότεροι(καταφέρνουν από αυτό να βιοπορίζονται, μα δεν είναι μόνο θέμα "αξίας", "ικανότητας", "ευσυνειδησίας". Είναι και τύχη, και γνωριμίες, και επιθυμία προβολής, και πάθος ερωτικό για την ψευδαίσθηση.
Το όμορφο είναι ότι η μουσική έχει πολύ αρχέγονους νόμους. Οπότε επάνω στο μουσικό διαλογισμό μας, ποτέ δεν είμαστε τελείως "μόνοι", τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Υπάρχει μια αισθητική, έξωθεν, που βάζει χαλινάρι στην ολική απόδραση του νου.
Δεν τα μπλέκουμε, πλάκα κάνω.Πάντως ΕΦΚΑ μπορέι να μην πληρώνω αλλά δεν σημαίνει ότι κάνω άνετη οικονομικά ζωη.Μην τα μπλέκουμε και νομίζω ο Στρατος το κάλυψε το θέμα .
Εμενα με αποασχολούν όχι τόσο σοβαρά ,απλά σε φιλοσοφικό πεδίο.Πάνω απο όλα είναι η μουσική και να πάιζω συμφωνώ.Δεν τα μπλέκουμε, πλάκα κάνω.
Αλλά αν είσαι ερασιτέχνης , κανένα από όλα αυτά που γράφεις στο αρχικό ποστ, δεν σε αφορά.
Τι και αν υπάρχουν παιδιά θαύματα, τί καλλίτεροι....τί δισκογραφικές.
Κλειστα όλα, κάνε το χόμπυ σου και ποιος νοιάζεται.
Είναι σαν να λέμε θα σταματήσω εγώ το γυμναστήριο γιατί δεν θα γίνω Kamal Elgargni,....
όπως και να έχει άκουσα αρκκετά ενδιαφέροντα πράγματα.loucas είπε:Εμενα με αποασχολούν όχι τόσο σοβαρά ,απλά σε φιλοσοφικό πεδίο.Πάνω απο όλα είναι η μουσική και να πάιζω, συμφωνώ.