- Πόντοι
- 398
digital γαρδένιες δεν λέει!
Να κάνουμε μια ''ομορφιά''.
Να κάνουμε μια ''ομορφιά''.
Ούτε να το σκέφτεσαι! Θα κουβαληθεί ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο για να αποθανατίσει αυτή τη μοναδική στιγμή! ;DNestoras είπε:Ωραία, -1 κομμάτι. :-X
Ότι κάποιοι θα ξευτιλιστούμε. :'(gvour είπε:Xαρουλης ξερεις κατι που δεν ξερουμε? ??? ;D ;D
Για μενα μιλας Σουηδος που χω να παιξω οσα χρονια κι ο Μαραθον.Nestoras είπε:Ότι κάποιοι θα ξευτιλιστούμε. :'(
Τότε θα έγραφα -στείτε. ;Dgvour είπε:Για μενα μιλας Σουηδος που χω να παιξω οσα χρονια κι ο Μαραθον.
Ε ρε γλεντια!
Δεν θέλω χαζά... Τύφλα να έχει ο... Μικ ;DNestoras είπε:Τότε θα έγραφα -στείτε. ;D
Εγώ το έμαθα πια το κόλπο Τέρρυ. Θα έρθει κάποια μοντελοξάδερφη να με ρωτήσει "αυτόν εκεί τον ξανθό που παίζει με όλους τον ξέρεις?"Terry RoscoeBeck5 είπε:Θα έρθουν οι μοντελοξαδέρφες; ;D ;D ;D
Μάλλον τον... γκριζομάλλη εννοείς, γιατί ο ξανθός μας έχει τελειώσει ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Εγώ το έμαθα πια το κόλπο Τέρρυ. Θα έρθει κάποια μοντελοξάδερφη να με ρωτήσει "αυτόν εκεί τον ξανθό που παίζει με όλους τον ξέρεις?"
"Ναι" θα πω, και θα μου πει "θέλεις να βγούμε"? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εννοείς ότι δεν θα τα βάψεις αύριο? ;D ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μάλλον τον... γκριζομάλλη εννοείς, γιατί ο ξανθός μας έχει τελειώσει ;D ;D ;D
Μπα δεν προλαβαίνω... Έχω να αλλάξω χορδές ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Εννοείς ότι δεν θα τα βάψεις αύριο? ;D ;D ;D ;D ;D
du har spelat fel observera θα ακουστεί σε όλη την αίθουσα!gvour είπε:Το νου σου Σουηδε να σαι επιεικης οπως παντα.
Και μολις ανοιξεις στομα θα γινει κολαση.You know what i mean. ;D
Φιουζιον ασε τον Roscoe να λεει.Ισα που παιρνει το μωβ και παει Bobby's οπως παλια.Μωβ,ξανθο η γκριζο τι να λεει? ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μάλλον τον... γκριζομάλλη εννοείς, γιατί ο ξανθός μας έχει τελειώσει ;D ;D ;D
Με βράσιμο? Ή θα βάλεις τις χοντρές κάτω στο μωβ? ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μπα δεν προλαβαίνω... Έχω να αλλάξω χορδές ;D ;D ;D
Οι... πράσινες είναι που με ανησυχούν ;Dgvour είπε:Μωβ,ξανθο η γκριζο τι να λεει? ;D
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν το βράδυ σε ισχύ σε οδούς και λεωφόρους του κέντρου της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου Energizer Night Run To Noiz Circus(19.00).Jazzjoker είπε:Καλημέρα σας. Πριν λίγο, έπεσα πάνω σε αυτό:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231140292
Οπότε όσοι θα περάσουν από κέντρο για να έρθουν, ας προσέξουν λίγο και ανάλογα με την ώρα, ας προσαρμόσουν τη διαδρομή τους.
Όλα του... τσίρκου δύσκολα Θα το ξεπεράσουμε και αυτό...fusiongtr είπε:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν το βράδυ σε ισχύ σε οδούς και λεωφόρους του κέντρου της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου Energizer Night Run To Noiz Circus(19.00).
Δεν ξανάγινε!