• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

NOIZ Circus

Sonic X είπε:
Επειδή υπάρχει περιορισμός στην αποστολή μηνυμάτων ανά ώρα δεν μπορώ να στείλω link των φωτογραφιών σε π.μ. Στο παρακάτω link υπάρχουν φωτογραφίες από το χθεσινό live για όποιον ενδιαφέρεται.

https://rapidshare.com/files/3941345751/Noiz_Circus.rar
Οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικές. Ευχαριστούμε πολύ.

Καλημέρα και από εμένα (ωχ το κεφαλάκι μου  ;D δεν τα σηκώνω πια τα ξενύχτια).

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους, που γούσταραν, που έφεραν την καλή τους ενέργεια στο Vinilio και απέδειξαν ότι η μουσική είναι το καλύτερο αγχολυτικό «φάρμακο» του πλανήτη.  

Ήταν ένα πανέμορφο βράδυ- έξτρα μπράβο στο Audiokosta που για μια ακόμη φορά μας έφερε όλους κοντά.

Όσοι βρέθηκαν on stage ήταν όλοι τους υπέροχοι.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρώτο πω και για ποιόν...

Θα σταθώ μόνο στο ότι δεν πρέπει να βάζουμε χεβυμεταλάδες ντράμερ να παίζουν (Hari)  ;D ;D ;D γιατί σπάνε τα τύμπανα  ;D ;D ;D

Ένα τεράστιο thanx στον κόσμο που ήρθε- ήταν το booster μας  8)

ΥΓ: Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τον Κώστα Κακανιάρη που μας τίμησε με παρουσία του και είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το υπέροχο... Μοβ Mistrerss μου.

Nikolas είπε:
Λουίζα Σοφιανοπούλου παρακαλώ...
Ελα ρε συ. Ειχα παίξει με τη Λουίζα στο Μπαράκι του Βασίλη λίγο πανω απο την πλατεία στα Εξάρχεια.

Ερχομασταν καθε τόσο με τον Κώστα Τηλαβερίδη. Η Λουίζα είχε πει το παρακάτω τραγουδι του Κώστα

(το βιντεο δεν ξερω ποιος το έφτιαξε ;D )

Κατα τ'αλλα, απλά ζηλεύω...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Θα σταθώ μόνο στο ότι δεν πρέπει να βάζουμε χεβυμεταλάδες ντράμερ να παίζουν (Hari)  ;D ;D ;D γιατί σπάνε τα τύμπανα  ;D ;D ;D
Έδωσε ρέστα ο Χάρης. Δεν έχω ξαναματαδεί ντράμμερ να παίζει και ταυτόχρονα να κρατάει το τομ και να κυνηγάει την κάσσα που είχε πάρει δρόμο κι έφευγε. Ζογκλέρ ο άτιμος.

Edit: Ευχαριστώ πολύ για το συλλεκτικό μαγνητάκι Κώστα. :D

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

Θα επανέλθω αργότερα με πολλές λεπτομέρειες αλλά πρώτα ....

Ειδική μνεία (και τον ευχαριστώ) στον ακούραστο σιωπηλό και αφανή ήρωα της βραδιάς συμφορουμίτη Digisilience.

'Εστησε (ξεκινώντας από πολύ νωρίς, αφικνούμενος νωρίτερα όλων) stage, ήχο και ηχογράφηση σχεδόν μόνος του.

Χωρίς αυτόν, οι άοκνοι καπνιστές/πότες/χαβαλέδες/κουτσομπόληδες/λουφαδόροι καλλιτέχνες, δεν θα απολαμβάναμε αυτή τη βραδιά πριν το νέο έτος.

Πέτρο συγγνώμη που δεν το ανέφερα και επί σκηνής.

Ευχαριστώ τον SonicX που είδε την εκδήλωση όλη μέσα από την φωτογραφική του μηχανή. Ο δείκτης του πρέπει να έχει γίνει υπερτροφικός από το πολύ κλείστρο.

Ευχαριστώ τις υπομονετικές και γλυκές παρουσίες των κοριτσιών που συνόδευαν υπομονετικά και με κατανόηση τα ρεμάλια/αγοράκια που ξαναγυρνάγαν στη λυκειακή τους ηλικία.

Ευχαριστώ και τον SF που παρόλη την κατάστασή του ήρθε και αυτός στη παρέα μας.

Θα επανέλθω .....  ;D

audiokostas είπε:
Ειδική μνεία (και τον ευχαριστώ) στον ακούραστο σιωπηλό και αφανή ήρωα της βραδιάς συμφορουμίτη Digisilience.
+1000  :)

Ευχαριστώ και τον SF που παρόλη την κατάστασή του ήρθε και αυτός στη παρέα μας.
δεν θα το εχανα για τιποτα... ;D..ευτυχως τα 3 Depon επιασαν τοπο & σημερα δεν εχω πυρετο.... ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Θα σταθώ μόνο στο ότι δεν πρέπει να βάζουμε χεβυμεταλάδες ντράμερ να παίζουν (Hari)  ;D ;D ;D γιατί σπάνε τα τύμπανα  ;D ;D ;D
Δεν είμαι χεβυμεταλάς, τζαζίστας είμαι. Ρώτα και τον Κώστα που μου το λεει τόσο συχνά, που κοντεύω να το πιστέψω! ;D

Έδωσε ρέστα ο Χάρης. Δεν έχω ξαναματαδεί ντράμμερ να παίζει και ταυτόχρονα να κρατάει το τομ και να κυνηγάει την κάσσα που είχε πάρει δρόμο κι έφευγε. Ζογκλέρ ο άτιμος.
Σε ευχαριστώ παιδί μου! Paypal δέχεσαι ή θα μου δώσεις τον αριθμό του λογαριασμού σου; ;D

Όπως ειπώθηκε εξαιρετική βραδιά. Περάσαμε θαυμάσια και ακούσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ μουσικές! Κώστα για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε.

Υ.Γ. To footage θα μοιραστεί σε όλους στους συμμετέχοντες σύντομα, για να το χρησιμοποιήσουν κατά βούλησιν.

Ok... Ηταν αυτό που περίμενα! Πολλές κιθάρες ροκ - μπλουζ με φωνητικά "διαλείμματα". :)

Η οργάνωση πολύ καλή, σε βαθμό που υπήρχαν και stage pass!

Ολοι όσοι συμμετείχαν σαν μουσικοί νομίζω πως αισθάνθηκαν σαν το επίκεντρο της βραδιάς, με τα καρτελάκια τους, τις μπύρες τους, την παρεϊστικη ατμόσφαιρα με τα θαψίματα, τις φιλοφρονήσεις και την προσοχή του κόσμου. :D

Ευχαριστώ τον Audiokosta (flat χορδές...) για τη σύλληψη και την διοργάνωση, που ενώ θα μπορούσε να είναι ένα live των Loose Rag, ήταν τελικά ένα... τσίρκο! Μπράβο ρε Κώστα! Ελπίζω να μην παίζετε μια φορά το χρόνο στο εξής. Έχετε μπάντα καλή και δυνατό frontman! ;)

Ευχαριστώ και τον Βασίλη Κολούμπια (Vinilion) που μας ανέχτηκε. Δεν νομίζω πως θα βρίσκαμε καλύτερο χώρο για να περιφέρονται και να στήνουν όργανα με τις "παραξενιές" τους τόσοι μουσικοί. Το μαγαζί είναι ταμάμ γι αυτές τις εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε και επιφυλασσόμαστε.

Το υπόλοιπο τσίρκο με τους ζογκλέρ στις κιθάρες, τον Τέρυ θηριοδαμαστή στο μπάσο έδωσε ρέστα για ποπκορν! Κάπου στη μέση υπήρξαν και 3 ντράμερ με διαφορετικό ύφος στις μπαγκέτες που ο καθένας καθόριζε τον ήχο της μπάντας.

Οι ταχυδακτυλουργοί Mac Maxe που έκαναν τις κιθάρες να ακούγονται σαν σαχλόφωνα, οι σχοινοβάτες του Νικόλα με τις πιρουέτες αλλά και όλες οι ατραξιόν κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Το show δεν θα ήταν πλήρες χωρίς τους SonicX και Digisilence που δούλευαν σιωπηλά για το άρτιο φωτο-ηχητικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υπόλοιπους μουσικούς, μη μέλη του Noiz που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην παράνοια μας.

Η διοργάνωση έθεσε τον πήχη ψηλά για την επόμενη με ουσιαστική συμμετοχή της σελίδας.

Thanks guyz!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστουμε τον Κωστα(audiokosta)και τα παιδια των Rag για την προσκληση.Το Vinilion επισης και το Βασιλη για τη φιλοξενια.

Ολοι οσοι επαιξαν ηταν εξαιρετοι και το επιπεδο υψηλο.Τα επισκιασε ολα βεβαια ο Σουηδος(ενας ειναι ο Σουηδος ντε)με δυο κινησεις.

Cause we ve ended as lovers που μαζι με gregg μας εστειλαν με το παιξιμο τους

και το κλου της βραδιας το Miss you που δευτερες φωνες του εκαναν οι

Audiokostas και Υameth(και κατω απ το stage o Longshadow).

Ξαναβρεθηκαμε απο κοντα και περασαμε ομορφα.

Και του χρονου παιδες.

Χαίρομαι που διαβάζω ότι περάσατε πολύ καλά! Περιμένω, όπως όλοι, οπτικοακουστικό υλικό.

Τέσσερις παρατηρήσεις, από τις μέχρι τώρα photo’s:

1.Ο Κώστας (audio) άλλαζε τα μπάσα σαν τα πουκάμισα  :P.

2.Τον Terry τον άλλαζαν οι «μπάντες» σαν τα πουκάμισα ;D.

3.Ο Apos είναι Poser-ας  ;D. Μόνο ο Yameth είναι σεμνός  :D  :P

4.Φυσικά ο καλλίτερος με διαφορά (στο φακό) ο ΑΝΕΣΤΗΣ!  8)

Πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για να βγει άρτιο το αποτέλεσμα και να περάσουμε όλοι μας τόσο καλά!

Και φυσικά μπράβο και στο Vinilion! Ευχαριστούμε!

dsc0131s.jpg

dsc0132id.jpg

dsc0133pc.jpg

dsc0134df.jpg

dsc0135hk.jpg

Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα α) Ότι θα περνάγαμε τόσο καλά, με τόσο χαβαλέ, με απρόοπτα (έγινα και μηχανικός γαι να πάρει μπρος το μηχανάκι του αφεντικού). β) Ότι οι μουσικές θα ήταν τόσο καλού επιπέδου. (Ναι, ναι και ο Μarathon ειδικά στο 1ο κομμάτι με τα τζαζοακκόρντα, αν και στις 23.13 πέταξε κάτι φαλτσάκια. ;D). Βέβαια περίμενα περισσότερο κόσμο από το Noiz (υπήρξαν μερικές απουσίες αδικαιολόγητες). Εγώ δεν θα γράψω ξεχωριστά για κάθε μπάντα, αλλά για 2 περσόνες που δεν είχα ματαδεί και εντυπωσιάστηκα. 1) Το ύφος του Νικόλα στην συνοδεία της εξαιρετικής τραγουδίστριας που είχε και 2) Τον Gvour με το πολύ ωραίο παίξιμο, νότες κλπ. Οι λοιποί είναι εγνωσμένης αξίας, έχω αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν και επειδή δεν μπορώ να χαρακτηριστώ ως πολυγραφότατος σταματώ εδώ.  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιορταζε ο κολλητος μου και δεν μπορεσα.....αλλα βλεπω οτι ητανε ωραια βραδια.Ειδα και ενδιαφερουσα μεταγραφη? ο longshadow με την μπαντα του audiokostas.Eιναι μεταγραφη ή ητανε μονο για την βραδια?Ενδιαφερουσα εκλπηξη. :)

ignantios είπε:
Ειδα και ενδιαφερουσα μεταγραφη? ο longshadow με την μπαντα του audiokostas.Eιναι μεταγραφη ή ητανε μονο για την βραδια?Ενδιαφερουσα εκλπηξη. :)
Σαν μεταγραφή ξεκίνησε, αλλά I messed up ένα φινάλε και μπορεί να έχω ήδη απολυθεί...

Δεν ξέρω, θα μου κοινοποιηθεί η απόφαση.... :-\

longshadow είπε:
Σαν μεταγραφή ξεκίνησε, αλλά I messed up ένα φινάλε και μπορεί να έχω ήδη απολυθεί...

Δεν ξέρω, θα μου κοινοποιηθεί η απόφαση.... :-\
παντως αξιοκρατια δεν υπαρχει.....και να τα αποτελεσματα...στην πρωτη δυσκολη την εκανες την ζημια.Ποιον ειχες βυσμα και χωθηκες στην θεσουλα? ;D

Όμορφα ήταν ,να ξαναγίνει  :)

Καλός ως πολύ καλός ήχος ,πράγμα παράδοξο για τόσες εναλλαγές στη σκηνή,αλλά μάλλον οφείλεται στου καλούς μουσικούς που έπαιξαν.Τόσοι πολλοί και καλοί μουσική μαζεμένοι ,σαν μπαζάρ  ήταν ,ήδη σκέφτομαι κανά δυο για μελλοντική συνεργασία  ;D

4-5 επιμέρους θαυμαστικά τα προσέφερα επί τόπου και επί προσωπικού και καλύτερα για να μην δημιουργούνται έριδες ,εξάλλου γούστα είναι αυτά ,δεν είμαι και Νέστορας  ;D

Παράκληση προς διοργανωτάς αν και όποτε ξανασυμβεί παρόμοια κατάσταση .Ας ακουστούν και άλλα μουσικά είδη ,ένας Νικόλας και ένας σαχλοφωνίστας -σόρυ από το παρτενέρ του δεν τον θυμάμαι ονομαστικά τώρα - κάνανε τη διαφορά κι αυτό στην αρχή .Καλό χρυσό και άγιο το μπλουζ και τα υποείδη του ,αλλά νισάφι ,ας ακουστεί και κάτι άλλο .Έλεγα με κάποιους πχ ,ότι μπορεί να μην ακούω μέταλλα ,αλλά κι αυτά τα παιδιά ψυχή έχουν ;D και στη τελική ένα σωρό είδη υπάρχουν , ας τα ακούσουμε κι αυτά σε μια μελλοντική ανάλογη κατάσταση.Αυτό επ ουδενί δεν αποτελεί μομφή για τους διοργανωτές ,το πιο πιθανό είναι ότι μάλλον κάποιοι δεν τόλμησαν ,αλλά και εμείς δεν τους ενθαρρύναμε ίσως .

Στο τέλος βγήκε και ο Νέστορας  ;D και χόρευαν όλες οι ξαδέλφες του Τζαζτζόκερ  ;D ,με ένα άψογο μις γιου  ;D ;D ;D Ρε αδέλφια ,έτσι είναι ,στο τέλος έρχεται το ιππικό και μαζεύει όλο το χαρτί  ;D ;D ;D

ΥΓ μετά το πέρας του ιβέντ ο Οδιοκώστας μου αποκάλυψε και τον συμβολισμό που υπονοεί η τραγιάσκα ,αλλά δεν θα σας τον αποκαλύψω αναμένωντας τις υποθέσεις σας περί του καλλιτέχνη  ;D

ΥΓ στο 2,34 του δεύτερου τραγουδιού του κυρίου Κατσαρού, υπέπεσε στην αντίληψή μου ελαφριά συστολή του δεξιού του φρυδιού .Υποθέτω ,ότι επρόκειτω περί άγχους δημιουργηθέν εκ της άστοχης πατημασιάς σε ένα Ξι φαλτσόρε .Δέον όπως εμφανίζετσε περισσότερο προβαρισμένοι άλλη φορά κύριε Κατσαρέ  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back