Όμορφα ήταν ,να ξαναγίνει
Καλός ως πολύ καλός ήχος ,πράγμα παράδοξο για τόσες εναλλαγές στη σκηνή,αλλά μάλλον οφείλεται στου καλούς μουσικούς που έπαιξαν.Τόσοι πολλοί και καλοί μουσική μαζεμένοι ,σαν μπαζάρ ήταν ,ήδη σκέφτομαι κανά δυο για μελλοντική συνεργασία ;D
4-5 επιμέρους θαυμαστικά τα προσέφερα επί τόπου και επί προσωπικού και καλύτερα για να μην δημιουργούνται έριδες ,εξάλλου γούστα είναι αυτά ,δεν είμαι και Νέστορας ;D
Παράκληση προς διοργανωτάς αν και όποτε ξανασυμβεί παρόμοια κατάσταση .Ας ακουστούν και άλλα μουσικά είδη ,ένας Νικόλας και ένας σαχλοφωνίστας -σόρυ από το παρτενέρ του δεν τον θυμάμαι ονομαστικά τώρα - κάνανε τη διαφορά κι αυτό στην αρχή .Καλό χρυσό και άγιο το μπλουζ και τα υποείδη του ,αλλά νισάφι ,ας ακουστεί και κάτι άλλο .Έλεγα με κάποιους πχ ,ότι μπορεί να μην ακούω μέταλλα ,αλλά κι αυτά τα παιδιά ψυχή έχουν ;D και στη τελική ένα σωρό είδη υπάρχουν , ας τα ακούσουμε κι αυτά σε μια μελλοντική ανάλογη κατάσταση.Αυτό επ ουδενί δεν αποτελεί μομφή για τους διοργανωτές ,το πιο πιθανό είναι ότι μάλλον κάποιοι δεν τόλμησαν ,αλλά και εμείς δεν τους ενθαρρύναμε ίσως .
Στο τέλος βγήκε και ο Νέστορας ;D και χόρευαν όλες οι ξαδέλφες του Τζαζτζόκερ ;D ,με ένα άψογο μις γιου ;D ;D ;D Ρε αδέλφια ,έτσι είναι ,στο τέλος έρχεται το ιππικό και μαζεύει όλο το χαρτί ;D ;D ;D
ΥΓ μετά το πέρας του ιβέντ ο Οδιοκώστας μου αποκάλυψε και τον συμβολισμό που υπονοεί η τραγιάσκα ,αλλά δεν θα σας τον αποκαλύψω αναμένωντας τις υποθέσεις σας περί του καλλιτέχνη ;D
ΥΓ στο 2,34 του δεύτερου τραγουδιού του κυρίου Κατσαρού, υπέπεσε στην αντίληψή μου ελαφριά συστολή του δεξιού του φρυδιού .Υποθέτω ,ότι επρόκειτω περί άγχους δημιουργηθέν εκ της άστοχης πατημασιάς σε ένα Ξι φαλτσόρε .Δέον όπως εμφανίζετσε περισσότερο προβαρισμένοι άλλη φορά κύριε Κατσαρέ ;D