• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

NOIZ Circus

Φαγητό δεν είχε.....κοσμοσυρροή δεν είχε.....πολύ Νοιζ και αντρίλα....πολύ μπλούζ....κύκλους στους κύκλους....ωραίοι μουσικοί ,μελετημένα παιξίματα, ηχάρες.

Από που να ξεκινήσω...τα χετε πει όλα. Έκπληξη η νέα τεχνολογιά του Μarathon με τον Marillion!

Περάσαμε υπέροχα ειλικρινά.

Περίμενα και άλλα ακούσματα!

Oι Αwanna name  με εξέπληξαν με τις επιλογές τους.

Δεν θα ξεχωρίσω κιθαρισταράδες! Απλά στο σόλο του Νέστορα στην διασκευή του Jeff Beck, νόμισα ότι θα σπάσει χορδές και μπράτσο!

Και του χρόνου αρτιότερα, με περισσότερα ακούσματα και ηχοχρώματα.

Και κάτι τελευταίο.

Σίγουρα υπήρχε ευγενής άμιλλα, σίγουρα όλοι θέλατε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, σίγουρα όλοι γουστάρατε αυτό που κάνατε και είχατε ο καθένας τις προσωπικές του εκφράσεις (κλειστά μάτια,μορφασμούς,καρατεκα Σουηδικής γυμναστικής κτλ κτλ).

Αλλά παίξτε και για το κοινό σας.Εμείς σας παρακολουθούσαμε..εσείς στην κοσμάρα σας μέχρι να τελειώσει το κάθε κομμάτι και να πέσει ένας μικρός διάλογος μεταξύ μας.

Είμασταν κι εμείς εκεί.

Αυτά......ειλικρινά με όλη μου την καρδιά χάρηκα που σας είδα, χάρηκα για την άρτια οργάνωση, για την κάλυψη του γεγονότος ηχητικά και φωτογραφικά.

Συγχαρητήρια σε όλους!

υ.γ. Αφού δεν έδειρα την γκαρσόνα..όλα καλά!  ;D

marathon είπε:
Πρέπει απλά να κάνουμε ένα έρανο για τον Νέστορα...είναι η τρίτη φορά που τον βλέπω με το τρύπιο παντελόνι...και στεναχωριέμαι. Δεν του έχουνε μείνει λεφτά από τα πολλά πετάλια...Κρίμα στην ηλικία του να κυκλοφορεί με τρύπιο παντελόνι!!! ;D ;D
Δεν είμεθα όλοι καπιτάλες κύριε. :'(

Nestoras είπε:
Δεν είμεθα όλοι καπιτάλες κύριε. :'(
Ναι κύριε...αλλά εσείς παίζατε με τις customshop και εμείς με την Peavey :'( Tέτοια παρέλαση από StratoFender...είχαμε καιρό να δούμε!

marathon είπε:
Πρέπει απλά να κάνουμε ένα έρανο για τον Νέστορα...είναι η τρίτη φορά που τον βλέπω με το τρύπιο παντελόνι...και στεναχωριέμαι. Δεν του έχουνε μείνει λεφτά από τα πολλά πετάλια...Κρίμα στην ηλικία του να κυκλοφορεί με τρύπιο παντελόνι!!! ;D ;D
Φίλος δεν το έχεις καταλάβει- σε αντίθεση με τον LK που το έχει μυριστεί  ;D: Ο Apos είναι ποζεράς και ακολουθεί το dress code  ;) ;D Nestor-Poser ένα πράμα...

« Απλά στο σόλο του Νέστορα στην διασκευή του Jeff Beck, νόμισα ότι θα σπάσει χορδές και μπράτσο!»- Αμ Κωστάκη μου αυτή ήταν η σκηνοθεσία (ποζεριά) που είχαμε κάνει στο studio... Ξέρεις πόσες κιθάρες έσπασε εκεί; Ρώτα τον Γιώργο, που δεν προλάβανε να σκουπίζει τα... ροκανίδια ;D ;D ;D ;D Αλλά στο Vinillio ήταν μικρή η σκηνή και δεν μπόρεσε  ;D

marathon είπε:
Ναι κύριε...αλλά εσείς παίζατε με τις customshop και εμείς με την Peavey :'( Tέτοια παρέλαση από StratoFender...είχαμε καιρό να δούμε!
Λάθος, ταπεινή-ταπεινότατη vintage 62.

Φίλος δεν το έχεις καταλάβει- σε αντίθεση με τον LK που το έχει μυριστεί  ;D: Ο Apos είναι ποζεράς και ακολουθεί το dress code  ;) ;D Nestor-Poser ένα πράμα...
Aς όψεται ο παλιμπαιδισμός. :D

Το μπλουζάκι Madonna πως και 'μεινε ασχολίαστο; ;D

Vinilion.jpg

Πάντως ο Νέστωρ πρέπει να είναι ΤΡΟΜΕΡΑ σταθερός τύπος. Avatar και φωτό από Live copy-paiste.

Η μεσούλα ελαφρώς δεξιά λυγισμένη , η κιθάρα ναζιάρικα ελαφρώς σηκωμένη και το αριστερό πόδι προτεταμένο εμπρός αριστερά με γόνατο λυγισμένο και μηρό στέρεο.

ΠΡΟΣΚΥΝΩ.

Οι μόνες ενδυματολογικές προτάσεις που αξίζουν μνείας, από όσο θυμάμαι, ήταν της Λουίζας, το πορφυρό πουκάμισο του Παυλοdistortion, το blues σακάκι 8) του Gregg και το λουλουδάτο πουκάμισο του Audiokosta  ;D

Τα δε stage passes μας έκαναν ωραία μέση (αλλά και μπλεκόταν στις χορδές μου μερικές φορές).

Στη σκηνή, μου αρέσει να βλέπω/φοράω κάτι διαφορετικό (όχι πολύ φανταχτερό βέβαια) της καθημερινότητάς μου.

Αλλά αυτό είναι τι μου αρέσει εμένα (my stage dress code) και δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο.

Να δώσω και εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στο φίλο μου τον Κώστα που αποτελεί εγγύηση για τέτοιου είδους δρώμενα. Δυστυχώς, κάτι προβλήματα υγείας δικά μου (ελπίζω όχι σοβαρά) με κράτησαν μακριά από αυτό που με τόσο μεράκι και επαγγελματισμό οργανώσατε. Επιφυλάσσομαι στο μέλλον να δώσω και εγώ το παρόν συνεισφέροντας με κάτι το γαστρονομικό μιας και μουσικός δεν είμαι.

Τις ευχές μου σε όλους και πάντα τέτοια. 

bouzoukleri είπε:
Πάντως ο Νέστωρ πρέπει να είναι ΤΡΟΜΕΡΑ σταθερός τύπος. Avatar και φωτό από Live copy-paiste.

Η μεσούλα ελαφρώς δεξιά λυγισμένη , η κιθάρα ναζιάρικα ελαφρώς σηκωμένη και το αριστερό πόδι προτεταμένο εμπρός αριστερά με γόνατο λυγισμένο και μηρό στέρεο.

ΠΡΟΣΚΥΝΩ.
Μπράβο, παρατηρητικότητα.

Να δώσω και εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στο φίλο μου τον Κώστα που αποτελεί εγγύηση για τέτοιου είδους δρώμενα. Δυστυχώς, κάτι προβλήματα υγείας δικά μου (ελπίζω όχι σοβαρά) με κράτησαν μακριά από αυτό που με τόσο μεράκι και επαγγελματισμό οργανώσατε. Επιφυλάσσομαι στο μέλλον να δώσω και εγώ το παρόν συνεισφέροντας με κάτι το γαστρονομικό μιας και μουσικός δεν είμαι.

Τις ευχές μου σε όλους και πάντα τέτοια.  
Δημήτρη, περαστικά.

audiokostas είπε:
...θα χαρείτε να μάθετε ότι η μεγαλοψυχία μου επέτρεψε την παραμονή του Longshadow στο συγκρότημα.

Καλά που υπήρχε ο Longshadow που σε χτυπούσε στον ώμο, όταν ο έτερος κιθαρίστας έσκυβε να ρυθμίσει τα πετάλια του, αλλιώς θα του πατούσες κανένα δάχτυλο! :D
Μα γι'αυτό με κρατήσανε...

Για να σκανάρω κάθε τόσο το stage.

Όταν πάταγε τρία μαζί τα πετάλια, έπαιρνε φόρα και ουαααααουπ κατέβαζε με φόρα το πόδι του- μπαπ, μπαπ, μπαπ, τύφλα να έχει ο... Mr Miyagi  ;D ;D ;D

Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ο Longshadow θα τα μάζευε με σκούπα και φαράσι στο τέλος του gig  ;D
Πραγματικά, "σκούπα" ήταν το μάζεμα.

Τόσο σκούπα που πήρα και το πετάλι του Jazzjoker μαζί μου και μόλις τώρα κανονίσαμε να βρεθούμε κάπου για να το πάρει πίσω... ;D ;D

Συγχαρητηρια σε ολους σας. Απο τις λιγες φορες που συνατησα γκρουπ με τοση κατανοηση,

ως προς τις αναγκες του χωρου, συνεργασιμα και δεκτικα ωστε να επιτευχθει ενα ομορφο

αποτελεσμα. Σας ευχαριστω πολυ. ;)

Nordius είπε:
Φαγητό δεν είχε.....
Μα τι λες? Δυο στενα πιο πανω ειχε θρακα κι ενα σπληναντερο αλλο πραγμα!!! ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το έθιξε πολύ σωστά ο Κώστας- για τον Marillion- και θα ήθελα να προσθέσω και εγώ: Μου έκανε τρομερή εντύπωση το αλά Gilmour παίξημο (και ήχος) σε ένα από τα κομμάτια που παρουσιάσαν τα παιδιά. Ήταν καταπληκτικό. Βέβαια και ο Μάραθον ήταν super.
Ακουσα αρκετους να λενε μετα το σετ των Mac Maxe για τον ηχο αλλα και το παιξιμο του Marillion.Δεν τον ειχα ξανακουσει και μου κανε εντυπωση ποσο καλο αλλα κυριως ποσο πρωτοτυπο ειναι το παιξιμο του(μαρτυς μου ο Marathon που το συζητησαμε).

Αμα παιζεις ετσι τι να τις κανεις τις χαντρες και τα καθρεφτακια?

Γεγονος παντως ειναι οτι ενω ηταν πολλες μπαντες και το πραγμα κρατησε αρκετα

δεν κουρασε(κατα τα λεγομενα πολλων)πραγμα πολυ σημαντικο για τετοια events.

Συγχαρητηρια σε ολους σας. Απο τις λιγες φορες που συνατησα γκρουπ με τοση κατανοηση,

ως προς τις αναγκες του χωρου, συνεργασιμα και δεκτικα ωστε να επιτευχθει ενα ομορφο

αποτελεσμα. Σας ευχαριστω πολυ. ;)
Εμεις πιο πολυ φιλτατε digisilence . ;)

Σαν επιμύθιο...

Επειδή του αρέσει να μιλάει πολύ και για τα πάντα όλα να τσατάρει, να σπαμάρει και να τρολλάρει και παρόλο που ναι διαφημιστής δεν διαφημίζει αυτά που κάνει.....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΑΡΑΘΟΝ

Για τη βοήθεια, τις αφίσες, τα μαγνητάκια τα λουράκια και τη συμπαράσταση.

Για όλα.......

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ αισθητικης btw.
...ο Κώστας το σχεδίασε :o :o :o!!!! και ήταν ΤΟΣΟ ωραίο, που δεν πείραξα τίποτα!!!!! ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back