- Πόντοι
- 1,168
Από τον επερχόμενο δίσκο του Gregg. Εδώ 1η παρουσίαση. 
Noiz Circus: Awanna Neim pt2 (got to funk me a woman)

Noiz Circus: Awanna Neim pt2 (got to funk me a woman)
Αρχηγαρα μου εννοειται!Ας επαιζα κι εγω με καλους φιλους και ωραιους τυπους κι ας καναμε το thrill is gone σεπουλτουρα..Nestoras είπε:Τέλος πάντων, στο live διασκέδασα(με) οπότε όλα τ' άλλα είναι ψιλά γράμματα.
+1Nestoras είπε:Συμφωνώ σ' όλα.
;DΑν ηταν ο yameth στη μπαντα θα χε και μπλοκακι για προστιμα διαισθανομαι...![]()
Επ, ποιός με φώναξε; ;Dfreerock1974 είπε:Αλλα θελουν κι εναν να ριχνει ενα αστυνομικο βλεμμα του στυλ ''πιο απαλα εδω...''
Ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει. Το βρήκα ο Yameth είναι ο Έλλην James Brown. ;Dfreerock1974 είπε:Αν ηταν ο yameth στη μπαντα θα χε και μπλοκακι για προστιμα διαισθανομαι...![]()
Μπαίνει ο Gregg στο στούντιο...LK είπε:Αφού πείσατε και τον terry να blues-άρει (έστω στο πιο chicago slap mode ;D ;D).....τι να πώ!!!
Προσυπογραφω την πραγματικοτητα της παραπανω εξιστορησης ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μπαίνει ο Gregg στο στούντιο...
«Δεν πιστεύω να θέλεις να παίξουμε τίποτα... blues» (εγώ) ;D
«Ε... όχι παιδιά... ότι θέλετε...» ( ο ευγενέστατος και πάντα συνεργάσιμος Gregg) 8)
«Παίξε βρε ότι κάνεις κέφι. Απλά θα στα... πειράξουμε λιγάκι» (εγώ) ;D ;D ;D
Το ευχαριστηθηκα με την ψυχη μου συμπαικτα!! (κι ας ηταν λιγο need for speed@ Gregg: Εγώ στην θέση σου θα μας έκανα... μήνυση ;D ;D ;D Το παίξαμε όχι μόνο σφαίρα, αλλά και ευθείαΝα επέμβει ο παραγωγός σου, να μας νουθετήσει ;D
Να μαντέψω; Έκλεισε booster, overdrive και delay. ;Dστην προσπάθειά του να πατήσει πέντε πετάλια ταυτόχρονα , έκανε μια φανταστική πιρουέτα στο 3:46
freerock1974 είπε:Παρατηρησεις:
-Eχω την εντυπωση οτι η φωνη του Γκρεγκ ηταν ο,τι πρεπει για το ασμα κι ας την ακουω λιγο.Μπραβο Γκρεγκ,με λιγο τσαμπουκα ακομα πιστευω οτι θα αποτελεις εναν εξαισιο μπλουζ ερμηνευτη.
-Οι κιθαρες αν και βγαινουν απο καλα χερια,ηταν λιγο ασταματητες,δεν ανασαιναν.
Ρυθμικα και σολιστικα.
Σ αυτο εχω την εντυπωση οτι συνεβαλε το γεγονος οτι δεν παιξατε με δυναμικες και το θεμα ξεκιναει απ τα τυμπανα που το πηραν λιγο μονορουφι κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Σ αυτο το κλιμα ακολουθησε μοιραια το αλανθαστο χρονικα rhythm section.
Νομιζω οτι ασχετα με το οτι το κομματι κουναει,ειναι φανκομπλουζ,νιωσατε την σκηνη να θελει να κουνηθει και να κουνησει,αν του δινατε τις αυξομειωσεις του(οταν εμπαινε η φωνη-οταν επαιζε ο Νεστορας σολο πχ)θα εβγαινε ενα αποτελεσμα πολυ καλυτερο.Αυτα θελουν χρονο-τριβη της μπαντας.Το ξερω.
Αλλα θελουν κι εναν να ριχνει ενα αστυνομικο βλεμμα του στυλ ''πιο απαλα εδω...''
Αν ηταν ο yameth στη μπαντα θα χε και μπλοκακι για προστιμα διαισθανομαι...
Τελος,ακουσα πολλες φορες την ιδια σολιστικη φραση απο τον Γκρεγκ.C-A#-G-F#...
Σιγουρα ολοι καταφευγουμε σε ασφαλη μονοπατια και ισως τετριμμενα οταν παιζουμε τετοιο περιπου στυλ αλλα ο Γκρεγκ εχει την τεχνικη να ρισκαρει και πρεπει να το κανει γιατι οπως εχει ππει κι ο Νεστορας,εχει το ταλεντονα σωζει το παιχνιδι στο 90'.![]()
Κάποιοι έχουν ανταλλάξει προσωπικότητες ή μου φαίνεται; ;DΤέλος πάντων, στο live διασκέδασα(με) οπότε όλα τ' άλλα είναι ψιλά γράμματα.
Γιατί είναι βιαστικοί (αυτός ο Τέρυ ειδικά, που κυνηγάει συνέχεια τη δόξα! ;D) και δεν περιμένουν να μιξάρουν το audio και να μου το στείλουν να κάνουμε ομορφιές! ;D1. Αφού είχατε ένα πολύ κάναλο recording, γιατί δεν πήρατε από εκεί τον ήχο.
Εμείς πρέπει να συνεργαστούμε οπωσδήποτε! (και γιατί έχουμε το ίδιο ψώνιο και όραμα(!), και γιατί μόνος μου - και με μία μόνο κάμερα - κατάφερα κι έχασα κανα-δυο-τρεις-άντε-τέσσερις από τις καλύτερες φάσεις του event. Ναι, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ ;D).2. Τα live θέλουν 3 κάμερες +. Nα εναλλάσσονται τα πλάνα, και να σου τα Growth και να σου οι σφήνες και τα γενικά ;D ;D.
Μου τη λες, και καλά κάνεις! ;DΔεν τη λέω σε κανέναν, προς Θεού (ειδικά στο συνάδελφο οπερατέρ Χάρη ;D ;D)
Τιμή μου και καλή ευκαιρία να μου δείξεις και κάνα- δύο (δέκα είκοσι , τριάντα – σαράντα) ;D πραγματάκια στα τύμπανα.Haris είπε:Εμείς πρέπει να συνεργαστούμε οπωσδήποτε! (και γιατί έχουμε το ίδιο ψώνιο και όραμα(!),