• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

NOIZ Circus

ignantios είπε:
Ποιον ειχες βυσμα και χωθηκες στην θεσουλα? ;D
Τα κλιπάκια που είχα ανεβάσει κατά καιρούς εδώ...(τα οποία ήταν ως γνωστόν προιόντα editing..)

[move]Έλεος πια με τα mp3!! Θέλουμε βίντεο!![/move]

Καλησπερα παιδια .Για μενα ηταν η πρωτη φορα που συμμετειχα σε εκδηλωση του noiz και εν γενει εμεινα ευχαριστημενος για την πολυ καλη οργανωση ,την φιλικη ατμοσφαιρα ,τον χαβαλε και 4-5 παρουσιες που πραγματικα ηταν εντυπωσιακες .Δεν θα αναφερω ονοματα αλλα οργανα

3 πολυ καλες κιθαρες και 2 φωναρες (οι δυο κοπελες ).Ελπιζω την επομενη φορα να παιχτει και τιποτα διαφορετικο απο τα χτεσινα ετσι για ποικιλια .

Αντε και συντομα  να το ξανακανετε.

pericles είπε:
και 2 φωναρες (οι δυο κοπελες )
Α, και εγώ που νόμιζα ότι αναφερόσουν στις δύο φωνάρες (Yameth- Audiokostas) που έκαναν το choir στο Miss You...  ;D

pericles είπε:
4-5 παρουσιες που πραγματικα ηταν εντυπωσιακες .Δεν θα αναφερω ονοματα αλλα οργανα

3 πολυ καλες κιθαρες και 2 φωναρες (οι δυο κοπελες ).
Strat, tele, και 335 (την T-60 δεν την αναφέρω γιατί δεν ήταν κιθάρα αλλά σαχλόφωνο). Έλαμψαν και οι τρείς. ;D ;D ;D

Ούτε εγώ θα αναφέρω ονόματα, αλλά ξεχώρισα δύο πολύ καλά μπάσσα! :D

pericles είπε:
Eννουσα 3 καλους κιθαριστες .Σορρυ λαθος εκφραση.
Μια χαρά το έγραψες βρε Περικλή. Εγώ έκανα πλάκα!

fusiongtr είπε:
Ούτε εγώ θα αναφέρω ονόματα, αλλά ξεχώρισα δύο πολύ καλά μπάσσα! :D
Πράγματι, οι υπόλοιποι μπασίστες ήταν κάτω του αναμενομένου.  ;D

Τα πετάλια του μακροϊσκιωτου όμως α'. ;)

DSC_0269.JPG

Nestoras είπε:
Τα πετάλια του μακροϊσκιωτου όμως α'. ;)
Προτιμάμε τα μικρά και ευέλικτα σχήματα, όχι τις...βαλίτσες ταξιδίου... ;D ;)

..και δεν χρειαζόμαστε pedal tuner κατά τη διάρκεια του gig γιατί ως γνωστόν οι καλές κιθάρες δεν ξεκουρδίζονται.  ;) ;D

fusiongtr είπε:
Μια χαρά το έγραψες βρε Περικλή. Εγώ έκανα πλάκα!
Τον δικηγόρο μου και τα μάτια σας. :D

Προτιμάμε τα μικρά και ευέλικτα σχήματα, όχι τις...βαλίτσες ταξιδίου... ;D ;)

..και δεν χρειαζόμαστε pedal tuner κατά τη διάρκεια του gig γιατί ως γνωστόν οι καλές κιθάρες δεν ξεκουρδίζονται.  ;) ;D
::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Περασαμε πολυ ομορφα...Ακουσαμε πολυ ωραια πραγματα....Ειδαμε καλους φιλους....Φυγαμε πιο νωρις του αναμενομενου(αρρωστα παιδια στο σπιτι , η γυναικα με τον πλαστη κλπ κλπ...)!!!

Ευχαριστω τον καλο φιλο Audiokosta που μας εδωσε την ευκαιρια να πουμε κ εμεις οι ''ψηφιακοι'' κατι..!!!! :D Κ φυσικα τον Ανεστη που μου εμπιστευτηκε την κιθαριστικη επιμελεια στις μουσικες του αναζητησεις!!! :)

Ευγε σε ολα τα παιδια (ονοματα δεν αναφερω για να μην αδικησω κανεναν) για την προσπαθεια! ( περιμενα βεβαια μεγαλυτερη συμμετοχη :'( )

Τετοιες εκδηλωσεις μας βοηθανε να ξεχναμε λιγακι την καθημερινη μιζερια κ να γνωριζομαστε καλυτερα μεταξυ μας ( ενταξει κ οι μπυροποσιες καλες ειναι δε λεω.. :D) .

Μπράβο μάγκες  συγχαρητήρια  περάσατε  ωραία  το ξέρω και  ζηλεύω  >:(

Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά.

Ξεκίνησε με λίγο άγχος (ως συνήθως) από την πλευρά μου γιατί είχα πόνους στη μέση (το σεξ με πολλαπλές ταυτόχρονες συντρόφους  θα το αποφεύγω πλέον στην ηλικία μου) αλλά και η αρχική προσέλευση του κόσμου ήταν αποκαρδιωτική.

Δεν ξέρω ποιο ακριβώς σημείο του "Ξεκινάμε στις 10:00΄!!" δεν ήταν ξεκάθαρο αλλά τελικά απλώς νοιώθω ότι διάγω αγώνα άγονο. Αυτά που λέμε και συζητάμε τόσο καιρό εδώ μέσα δεν έχουν εφαρμογή στην ημεδαπή. Πριν τις 11 δεν ξεκινάς τίποτα εκτός κι αν θες να παίζεις σε άδειο μαγαζί.

Ο Digisilence ήταν εκεί από νωρίς και πάλευε να στήσει και τα δικά του μηχανήματα αλλά και τα δικά μας σε ένα μαγαζί που ηχητικά είχε πολλές ελλείψεις. Το ότι μείνατε ευχαριστημένοι ηχητικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν αλλά και στις μπάντες που διαχειρίστηκαν σωστά τις εντάσεις. Να επισημάνω ότι πέρα από ένα υποτυπώδες soundcheck που κάναμε μόνο εμείς, κανείς δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα άλλο.

Πρώτος ξεκίνησε ο Nikolas. Εντονη παρουσία, έντονη έκφραση λόγου, έντονη έκφραση στο πιάνο, συνοδεία μία παρουσίας μάλλον petit και γλυκειάς αλλά με πολύ καθαρή, δυνατή, όμορφη και μελετημένη φωνή που άρεσε πολύ. Λείπουν κάποια live και η νευρικότητα (και το ελλιπές κοντρολάρισμα των δυναμικών) υπήρχε αμφοτέρων πλευρών αλλά για το αρμονικό κοντράστ που είδαμε "I think this is the beginning of a beautiful friendship" που είπε και ο Bogart. ;) Καλή επιτυχία παιδιά.

Μετά η σκηνή με τους Mac Maxe γέμισε ψηφία. Μεγάλη εντύπωση μου έκανη η απουσία σχολίων για το μεστό παίξιμο και την ηχάρα (με το Axe Fx) του Marillion. Αντιλαμβάνομαι ότι ο σταρ της βραδιάς ήταν ο Marathon και το σαχλοφωνό του αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και τους αθόρυβους συντελεστές. Και ως γνωστόν, ο Marillion αν και βαθύς γνώστης ηλεκτρονικών (και αρωγός στα project πολλών συμφορουμιτών) και πολύ καλός κιθαρίστας, δεν "πουλάει" (ούτε για φραγκοδίφραγκα) τη παρουσία του. Και παραγνωρίζεται η προσφορά του.

Το ντουέτο με την προσήλωση στον Mac και την καθιστή τους θέση, ήταν σαν ντουέτο κλασσικής και έδωσαν άλλη νότα στην εκδήλωση.

Αν ο Marathon συμφιλιωθεί με τον χρόνο  ;D, το ντουέτο έχει προοπτικές (μιλάω ειλικρινά) και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι που είμαι σίγουρος πολλά μαγαζιά θα θέλαν να φιλοξενήσουν.

Ακολούθησαν οι Motive Project ΙΙ του Yameth. Πολύ καλή μπάντα. Αν και βγήκε μπροστά η Εβελίνα στη φωνή, θα ήθελα να επισημάνω πόσο πολύ καλή φωνή μου φάνηκε η αντίστοιχη ανδρική (Μάνος; ). Τα congas μάλλον δεν ακούστηκαν καθότι ο guest star Γιώργος (από τους 4WD) στα ντραμς (πολύ καλός ντράμερ κατά τα άλλα όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε) ήταν μάλλον εκτός κλίματος του γκρουπ και τα κάλυπτε. Ο Yameth ευγενική και λιτή παρουσία και στη κιθάρα σε αντιπαράθεση (όχι στο ευγενική) με τον Terry ;D. Μου αρέσει (πάντα) το Chain of Fools.

Μετά οι Loose Rag. Δεν θα μιλήσω για μας καθότι δεν το θεωρώ και λογικό. Εξάλλου, όσο πολύ το φχαριστιέμαι επί σκηνής (που ήταν ιδιαίτερα μικρή και δεν με άφηνε να κινηθώ ελεύθερα και ταλαιπωρούσα τα πετάλια του Παύλου αλλά και τον έκρυβα) τόσο κάθομαι μετά και αναμασώ και διογκώνω τα λάθη μου και τις (πολλές) ατέλειές μου. Οι άλλοι τρείς φίλοι μου κινήθηκαν σε πολύ καλό επίπεδο και θα χαρείτε να μάθετε ότι η μεγαλοψυχία μου επέτρεψε την παραμονή του Longshadow στο συγκρότημα.

Και μετά οι Lousy T-shirts. Λοιπόν εγώ θα το πω και δημοσίως. Είναι κρίμα αυτό το γκρουπ να μην διατηρήσει τη μορφή του (χωρίς τον Terry για ευνόητους λόγους) και μετά από αυτό το event. H τριβή θα αφαιρέσει συτή την εγγενή συστολή (των κιθαριστών JazzJoker / Gvour και όχι του Haris που δοκίμαζε την αντοχή των δερμάτων) και θα βγάλει αυτό το connoisseur παίξιμο τους και την δημιουργικότητά τους πιο μπροστά.

Εμένα προσωπικά (ειδικά στο πρώτο κομμάτι γιατί στο δεύτερο -ωραίο το κομμάτι του Σπύρου αλλά δύσκολο για live, ειδικά δε όταν δεν "απαιτήσεις" την προσοχή του κοινού- άφησαν τη σκηνή να τους "φάει") μου άρεσαν πολύ περισσότερο από ότι άρεσαν στους ίδιους.

Για αυτό λέω. Ξαναπροσπαθήστε το. ;)

Awanna Neim ( Εκ της παρακλήσεώς μου στον Νέστορα "Θέλω ένα όνομα. Σήμερα !" και αφού δεν μου έδωσε άλλο.....). Το κλου της βραδιάς, το πιο κιθαριστικά φωνακλάδικο σχήμα της ημέρας. Συνεπικουρούμενων των Terry-ola-ta-kano-kai-den-sihainomai και Γιώργου (που ταιριάζουν πολύ καλά καθότι δυνατοί και τεχνικοί και οι δύο), οι δύο βιρτουόζοι κιθαρίστες ανέβασαν τις εντάσεις και επιδόθηκαν στους κιθαριστικους ακροβατισμούς που ενθουσίασαν το κοινό (και ειδικά τους πεινασμένους για κιθάρα-in-your-face οπαδούς του noiz). Πολύ ωραίο το κομμάτι του Gregg (αντε να δούμε και το CD) αλλά και η ερμηνεία του σε αυτό, ένιωσε καλύτερα στο καταπληκτικό Lovers ο Νέστορας, ένστασή μου (άνευ σημασίας) ο ρυθμός στο Born Under Bad Sign που εκτελέστηκε μάλλον εκτός κλίματος.

Το Miss you (όχι δεν ξέρω τους στίχους, ότι να ναι έλεγα και στο refrain αλλά το oυουου μου και του Αρχηγού, απογείωσαν τα πληθωρικά και συνάμα μεστά φωνητικά του Sir Apos) ήταν ένα θέαμα για όλη την οικογένεια......

To jam-τσόντα, παράκληση του ιδιοκτήτη κατέληξε (αφού όλοι ήταν ντροπαλοί) να είναι Loose Rag με τον Yameth στη θέση του Παύλου. Τίποτα που να χρήζει μνείας

Όπως ξαναείπα, μια πολύ ωραία βραδιά, που να επισημάνω / τονίσω την έκανε έτσι τόσο τα γκρουπ όσο (και πολύ περισσότερο μάλλον) ο κόσμος κάτω από τη σκηνή.

Οι απουσίες μας λείψαν αλλά κάτι θα ξανακάνουμε.

Η ατμόσφαιρα ήταν απλώς ιδανική και δεν κατάλαβα πως πήγε 4+ (όταν έπρεπε πλέον να αποχωρήσουμε μετά τις συμβίας και να αρχίσω τις διανομές κατ' οίκον).

Το χάρηκα όσο δεν παίρνει.

Πάντα τέτοια παίδες......

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πλήρης και απόλυτα σωστός ο σχολιασμός της βραδιάς από τον Κώστα.

audiokostas είπε:
Εξάλλου, όσο πολύ το φχαριστιέμαι επί σκηνής (που ήταν ιδιαίτερα μικρή και δεν με άφηνε να κινηθώ ελεύθερα και ταλαιπωρούσα τα πετάλια του Παύλου αλλά και τον έκρυβα)
Καλά που υπήρχε ο Longshadow που σε χτυπούσε στον ώμο, όταν ο έτερος κιθαρίστας έσκυβε να ρυθμίσει τα πετάλια του, αλλιώς θα του πατούσες κανένα δάχτυλο! :D

audiokostas είπε:
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η απουσία σχολίων για το μεστό παίξιμο και την ηχάρα (με το Axe Fx) του Marillion. Αντιλαμβάνομαι ότι ο σταρ της βραδιάς ήταν ο Marathon και το σαχλοφωνό του αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και τους αθόρυβους συντελεστές.
Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται ότι ο κόσμος χρειάζεται χάντρες και καθρεφτάκια... ;)

Να ευχαριστήσω και εγώ από τη πλευρά μου για τη συνολική εμπειρία, όχι μόνο της σκηνής αλλά και της παρέας γιατί αυτές τις ημέρες έμαθα με το Γιώργο πράγματα που δεν ήξερα...πχ ότι τα ψηφιακά μπλιμπλίκια μου, ακούγονται καλύτερα σε ενισχυτές πιάνου και όχι κιθάρας.

Το ντουέτο με την προσήλωση στον Mac και την καθστή τους θέση ήταν σαν ντουέτο κλασσικής
...έπρεπε να αλλάζω τα presets στο Garageband!!!...και η Τ60 είναι πολύ βαρειά... 8)

Αν ο Marathon συμφιλιωθεί με τον χρόνο  , το ντουέτο έχει προοπτικές (μιλάω ειλικρινά) και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι που είμαι σίγουρος πολλά μαγαζιά θα θέλαν να φιλοξενήσουν.
Εάν γίνεται να μην κάνω πρόβες που βαριέμαι...θα το σκεφτώ! ;D ;D

audiokostas είπε:
Η ατμόσφαιρα ήταν απλώς ιδανική και δεν κατάλαβα πως πήγε 4+ (όταν έπρεπε πλέον να αποχωρήσουμε μετά τις συμβίας και να αρχίσω τις διανομές κατ' οίκον).
Αυτό και μόνο τα λέει όλα... Για μένα που έχω ξεσυνηθίσει το ξενύχτι, το να έχει περάσει η ώρα από 4 και να μου φαίνεται μεσημέρι, τα λέει όλα.  ;D ;D

Υπέροχη βραδιά και πολύ υψηλό το επίπεδο από όλους !!!

Nestoras είπε:
Τον δικηγόρο μου και τα μάτια σας. :D

::)
ΠΕΛΑΤΗΗΗΗ ΜΟΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο την ωρα που με προσελαβε ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ως δικαιωρο ..συγνωμη δικηγορο ηθελα να πω

εχω εξασφαλιση τα προς το ζην για καποια χρονια .Διοτι το μελλον του προμηνυεται λαμπρον ως παιχταρας που ειναι (γλυφω τον εργοδοτη μου τι νακανω!!) και ως εκ τουτου οι ζηλιες και οι κοντρες θα ειναι μεγαλες .Ε λοιπον ειναι να μην τον στηριξω νομικα ;;;;;

Το έθιξε πολύ σωστά ο Κώστας- για τον Marillion- και θα ήθελα να προσθέσω και εγώ: Μου έκανε τρομερή εντύπωση το αλά Gilmour παίξημο (και ήχος) σε ένα από τα κομμάτια που παρουσιάσαν τα παιδιά. Ήταν καταπληκτικό. Βέβαια και ο Μάραθον ήταν super.

Αυτό που είναι αξιοσχολίαστο, είναι το πόσο υψηλό ήταν το επίπεδο των μουσικών- θα πω ένα λογάκι παραπάνω για τους κιθαρίστες, που ήταν πλειοψηφία  :D οι οποίοι ήταν ένας και ένας.

Βέβαια ομολογώ ότι ο Νέστορας ήταν fast and furious- δεν θα πω αποκάλυψη, γιατί έχω παίξει αρκετές φορές μαζί του και ξέρω που μπορεί να φτάσει.

Όμως στο cause we've ended as lovers ήταν το κάτι άλλο...

Βέβαια θα μπορούσε να αλλάξει το «Σουηδός» σε «αρχηγός του Καράτε»  ;D...

Όταν πάταγε τρία μαζί τα πετάλια, έπαιρνε φόρα και ουαααααουπ κατέβαζε με φόρα το πόδι του- μπαπ, μπαπ, μπαπ, τύφλα να έχει ο... Mr Miyagi  ;D ;D ;D

Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ο Longshadow θα τα μάζευε με σκούπα και φαράσι στο τέλος του gig  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βέβαια ομολογώ ότι ο Νέστορας ήταν fast and furious- δεν θα πω αποκάλυψη, γιατί έχω παίξει αρκετές φορές μαζί του και ξέρω που μπορεί να φτάσει.
Πρέπει απλά να κάνουμε ένα έρανο για τον Νέστορα...είναι η τρίτη φορά που τον βλέπω με το τρύπιο παντελόνι...και στεναχωριέμαι. Δεν του έχουνε μείνει λεφτά από τα πολλά πετάλια...Κρίμα στην ηλικία του να κυκλοφορεί με τρύπιο παντελόνι!!! ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
1) Βέβαια θα μπορούσε να αλλάξει το «Σουηδός» σε «αρχηγός του Καράτε»  ;D...

2) Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ο Longshadow θα τα μάζευε με σκούπα και φαράσι στο τέλος του gig  ;D
1) Το ότι η γυναίκα μου, το Σάββατο μ' έγραψε και πήγε (λέει) να παρακολουθήσει μάθημα καράτε, λέτε να έχει σχέση; :-\

2) Τον οποίο ευχαριστώ τα μάλα που μ΄άφησε να τα χρησιμοποιήσω. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back