- Πόντοι
- 38
Τα κλιπάκια που είχα ανεβάσει κατά καιρούς εδώ...(τα οποία ήταν ως γνωστόν προιόντα editing..)ignantios είπε:Ποιον ειχες βυσμα και χωθηκες στην θεσουλα? ;D
[move]Έλεος πια με τα mp3!! Θέλουμε βίντεο!![/move]
Τα κλιπάκια που είχα ανεβάσει κατά καιρούς εδώ...(τα οποία ήταν ως γνωστόν προιόντα editing..)ignantios είπε:Ποιον ειχες βυσμα και χωθηκες στην θεσουλα? ;D
Α, και εγώ που νόμιζα ότι αναφερόσουν στις δύο φωνάρες (Yameth- Audiokostas) που έκαναν το choir στο Miss You... ;Dpericles είπε:και 2 φωναρες (οι δυο κοπελες )
Strat, tele, και 335 (την T-60 δεν την αναφέρω γιατί δεν ήταν κιθάρα αλλά σαχλόφωνο). Έλαμψαν και οι τρείς. ;D ;D ;Dpericles είπε:4-5 παρουσιες που πραγματικα ηταν εντυπωσιακες .Δεν θα αναφερω ονοματα αλλα οργανα
3 πολυ καλες κιθαρες και 2 φωναρες (οι δυο κοπελες ).
Μια χαρά το έγραψες βρε Περικλή. Εγώ έκανα πλάκα!pericles είπε:Eννουσα 3 καλους κιθαριστες .Σορρυ λαθος εκφραση.
Πράγματι, οι υπόλοιποι μπασίστες ήταν κάτω του αναμενομένου. ;Dfusiongtr είπε:Ούτε εγώ θα αναφέρω ονόματα, αλλά ξεχώρισα δύο πολύ καλά μπάσσα!
Προτιμάμε τα μικρά και ευέλικτα σχήματα, όχι τις...βαλίτσες ταξιδίου... ;DNestoras είπε:Τα πετάλια του μακροϊσκιωτου όμως α'.
Τον δικηγόρο μου και τα μάτια σας.fusiongtr είπε:Μια χαρά το έγραψες βρε Περικλή. Εγώ έκανα πλάκα!
:Προτιμάμε τα μικρά και ευέλικτα σχήματα, όχι τις...βαλίτσες ταξιδίου... ;D
..και δεν χρειαζόμαστε pedal tuner κατά τη διάρκεια του gig γιατί ως γνωστόν οι καλές κιθάρες δεν ξεκουρδίζονται. ;D
Καλά που υπήρχε ο Longshadow που σε χτυπούσε στον ώμο, όταν ο έτερος κιθαρίστας έσκυβε να ρυθμίσει τα πετάλια του, αλλιώς θα του πατούσες κανένα δάχτυλο!audiokostas είπε:Εξάλλου, όσο πολύ το φχαριστιέμαι επί σκηνής (που ήταν ιδιαίτερα μικρή και δεν με άφηνε να κινηθώ ελεύθερα και ταλαιπωρούσα τα πετάλια του Παύλου αλλά και τον έκρυβα)
Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται ότι ο κόσμος χρειάζεται χάντρες και καθρεφτάκια...audiokostas είπε:Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η απουσία σχολίων για το μεστό παίξιμο και την ηχάρα (με το Axe Fx) του Marillion. Αντιλαμβάνομαι ότι ο σταρ της βραδιάς ήταν ο Marathon και το σαχλοφωνό του αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και τους αθόρυβους συντελεστές.
...έπρεπε να αλλάζω τα presets στο Garageband!!!...και η Τ60 είναι πολύ βαρειά... 8)Το ντουέτο με την προσήλωση στον Mac και την καθστή τους θέση ήταν σαν ντουέτο κλασσικής
Εάν γίνεται να μην κάνω πρόβες που βαριέμαι...θα το σκεφτώ! ;D ;DΑν ο Marathon συμφιλιωθεί με τον χρόνο , το ντουέτο έχει προοπτικές (μιλάω ειλικρινά) και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι που είμαι σίγουρος πολλά μαγαζιά θα θέλαν να φιλοξενήσουν.
Αυτό και μόνο τα λέει όλα... Για μένα που έχω ξεσυνηθίσει το ξενύχτι, το να έχει περάσει η ώρα από 4 και να μου φαίνεται μεσημέρι, τα λέει όλα. ;D ;Daudiokostas είπε:Η ατμόσφαιρα ήταν απλώς ιδανική και δεν κατάλαβα πως πήγε 4+ (όταν έπρεπε πλέον να αποχωρήσουμε μετά τις συμβίας και να αρχίσω τις διανομές κατ' οίκον).
ΠΕΛΑΤΗΗΗΗ ΜΟΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nestoras είπε:Τον δικηγόρο μου και τα μάτια σας.
:
Πρέπει απλά να κάνουμε ένα έρανο για τον Νέστορα...είναι η τρίτη φορά που τον βλέπω με το τρύπιο παντελόνι...και στεναχωριέμαι. Δεν του έχουνε μείνει λεφτά από τα πολλά πετάλια...Κρίμα στην ηλικία του να κυκλοφορεί με τρύπιο παντελόνι!!! ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Βέβαια ομολογώ ότι ο Νέστορας ήταν fast and furious- δεν θα πω αποκάλυψη, γιατί έχω παίξει αρκετές φορές μαζί του και ξέρω που μπορεί να φτάσει.
1) Το ότι η γυναίκα μου, το Σάββατο μ' έγραψε και πήγε (λέει) να παρακολουθήσει μάθημα καράτε, λέτε να έχει σχέση; :-\Terry RoscoeBeck5 είπε:1) Βέβαια θα μπορούσε να αλλάξει το «Σουηδός» σε «αρχηγός του Καράτε» ;D...
2) Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ο Longshadow θα τα μάζευε με σκούπα και φαράσι στο τέλος του gig ;D