- Πόντοι
- 2,598
Δεν τα ξέρεις καλά... θα βγείτε και στο τέλος για όσους σας έχασαν στην αρχή ;Dmarathon είπε:Ποιά φίδια...10 η ώρα που θα παίξουμε εμείς...δεν θα έχει έρθει κανένας ακόμα! ;D
Δεν τα ξέρεις καλά... θα βγείτε και στο τέλος για όσους σας έχασαν στην αρχή ;Dmarathon είπε:Ποιά φίδια...10 η ώρα που θα παίξουμε εμείς...δεν θα έχει έρθει κανένας ακόμα! ;D
Θέλω έξτρα λεφτά φίλος...θα φωνάζει ο μάνατζέρ μου!!!! Άσε που εάν έχει πάει για ύπνο ο Μarillion δεν θα ξέρω να συνδέσω το Mac...Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν τα ξέρεις καλά... θα βγείτε και στο τέλος για όσους σας έχασαν στην αρχή ;D
ΥΓ: Αν θυμηθεί να πατήσει το rec ;Dchris gti είπε:Ας φροντίσει ρε παιδιά κάποιος Haris να απαθανατίσει το event σε video και να το ανεβάσει....
Το πήραμε το μήνυμα «Έχετε συνδεθεί με... Κάιρο, παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σας»... ;D ;D ;DLK είπε:Σας εύχομαι να περάσετε ΟΛΟΙ πολύ καλά και να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας!!!!
Μην ξαναγράφω τα ίδια "αχ μακάρι να ήμουν εκεί και ξέρω εγώ".....Οι άνδρες ΔΕΝ κλαίγονται! ;D
Ετακτοποιήθη !chris gti είπε:Χωρίς πλάκα πάντως, αν καταφέρει κάποιος (ΠΡΙΝ πιεί το Βόσπορο) και βιντεοσκοπήσει το event, θα εκτιμηθεί δεόντως (και πιστεύω πως μιλάω εξ ονόματος πολλών noizάδων)...
Δεν αφήνεις τον... φουτζιγιάμα ;D και τα πραντογκούτσια, να πάρεις εσύ ένα Fender μπάσο; Που βγαίνεις και παίζεις από τα... κατάβαθα του Νότου 8) με το...IbanezLK είπε:....Θα σας φέρω ΔΩΡΑ όμως.
Εσένα ειδικά θα σου πάρω ένα ζευγάρι από δαύτα
για να πάει με το precision..είσαι και trendy boy
είναι και Giuliano Fujiwara ;D
Χαχαχαχα. Βαλτε το στο τελος, συνηθως τελειωνουν οι μνημες και οι μπαταρίες απο τις καμερες μεχρι τοτεNestoras είπε:Ωραία, -1 κομμάτι. :-X
Μα τι αγαθός γίγαντας που είσαι... Σχεδόν γοητευτικά απονήρευτος.Nestoras είπε:Ωραία, -1 κομμάτι. :-X
Πριν κάνεις αυτό, απάντησε σε τούτο- δέχομαι «πιέσεις» και δεν ξέρω τι να τους πω ;D:Jazzjoker είπε:Αλλάζει το πράμα. Αν βιντεοσκοπηθεί, να προμηθευτώ αντικαταθληπτικά για τη μέρα του upload. ;D
Και συγκεκριμένα εγώ. >Terry RoscoeBeck5 είπε:Πριν κάνεις αυτό, απάντησε σε τούτο- δέχομαι «πιέσεις» και δεν ξέρω τι να τους πω ;D:
Θα έρθουν οι μοντελοξαδέρφες; ;D ;D ;D
Με ρωτάνε ανελλιπώς διάφορα μέλη του forum...
Νομίζεις... Να μπεις στην ουρά φίλος ;DNestoras είπε:Και συγκεκριμένα εγώ. >
Οι ''σταθεροί'' να μην συνωστίζονται.Terry RoscoeBeck5 είπε:Νομίζεις... Να μπεις στην ουρά φίλος ;D
Το χουμε φροντίσει.Nordius είπε:οff topic: Γαρδένιες να φέρω;