• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

NOIZ Circus

marathon είπε:
Ποιά φίδια...10 η ώρα που θα παίξουμε εμείς...δεν θα έχει έρθει κανένας ακόμα! ;D
Δεν τα ξέρεις καλά... θα βγείτε και στο τέλος για όσους σας έχασαν στην αρχή  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δεν τα ξέρεις καλά... θα βγείτε και στο τέλος για όσους σας έχασαν στην αρχή  ;D
Θέλω έξτρα λεφτά φίλος...θα φωνάζει ο μάνατζέρ μου!!!! Άσε που εάν έχει πάει για ύπνο ο Μarillion δεν θα ξέρω να συνδέσω το Mac...

Intriguing.... :D :D

Ας φροντίσει ρε παιδιά κάποιος να απαθανατίσει το event σε video και να το ανεβάσει....

Κρίμα να το χάσουμε (τελείως) εμείς οι μακρινοί...

chris gti είπε:
Ας φροντίσει ρε παιδιά κάποιος Haris να απαθανατίσει το event σε video και να το ανεβάσει....
ΥΓ: Αν θυμηθεί να πατήσει το rec  ;D ;)

Σας εύχομαι να περάσετε ΟΛΟΙ πολύ καλά και να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας!!!!

Μην ξαναγράφω τα ίδια "αχ μακάρι να ήμουν εκεί και ξέρω εγώ".....Οι άνδρες ΔΕΝ κλαίγονται! ;D

Σωστά, είναι και αυτό... ;D ;D

Χωρίς πλάκα πάντως, αν καταφέρει κάποιος (ΠΡΙΝ πιεί το Βόσπορο) και βιντεοσκοπήσει το event, θα εκτιμηθεί δεόντως (και πιστεύω πως μιλάω εξ ονόματος πολλών noizάδων)... :)

LK είπε:
Σας εύχομαι να περάσετε ΟΛΟΙ πολύ καλά και να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας!!!!

Μην ξαναγράφω τα ίδια "αχ μακάρι να ήμουν εκεί και ξέρω εγώ".....Οι άνδρες ΔΕΝ κλαίγονται! ;D
Το πήραμε το μήνυμα  ;) «Έχετε συνδεθεί με... Κάιρο, παρακαλώ αναμείνατε στο ακουστικό σας»...  ;D ;D ;D

Καλά λοιπόν, πήγαινε για ψώνια στο... Μιλάνο και μην έρθεις να μας δεις... άστοργε  ;D ;D

chris gti είπε:
Χωρίς πλάκα πάντως, αν καταφέρει κάποιος (ΠΡΙΝ πιεί το Βόσπορο) και βιντεοσκοπήσει το event, θα εκτιμηθεί δεόντως (και πιστεύω πως μιλάω εξ ονόματος πολλών noizάδων)... :)
Ετακτοποιήθη !  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καλά λοιπόν, πήγαινε για ψώνια στο... Μιλάνο και μην έρθεις να μας δεις... άστοργε  ;D ;D
....Θα σας φέρω ΔΩΡΑ όμως.

Εσένα ειδικά θα σου πάρω ένα ζευγάρι από δαύτα

για να πάει με το precision..είσαι και trendy boy

είναι και Giuliano Fujiwara  ;D :P

giuliano_fujiwara-scarpa.jpg

LK είπε:
....Θα σας φέρω ΔΩΡΑ όμως.

Εσένα ειδικά θα σου πάρω ένα ζευγάρι από δαύτα

για να πάει με το precision..είσαι και trendy boy

είναι και Giuliano Fujiwara  ;D :P
Δεν αφήνεις τον... φουτζιγιάμα  ;D και τα πραντογκούτσια, να πάρεις εσύ ένα Fender μπάσο; Που βγαίνεις και παίζεις από τα... κατάβαθα του Νότου  8) με το...Ibanez  :o :o :o

YG: Φυσικά ομοίως ούτε τον Ξάδερφο δεν θα δούμε... Ντροπή σας, απουσία και στους δύο  :D

Nestoras είπε:
Ωραία, -1 κομμάτι. :-X
Χαχαχαχα. Βαλτε το στο τελος, συνηθως τελειωνουν οι μνημες και οι μπαταρίες απο τις καμερες μεχρι τοτε :D

Nestoras είπε:
Ωραία, -1 κομμάτι. :-X
Μα τι αγαθός γίγαντας που είσαι... Σχεδόν γοητευτικά απονήρευτος.

Είναι δυνατόν να επιτρέψω οιαδήποτε οπτικοακουστική καταγραφή χωρίς την πρότερη έγγραφη συναίνεση αμφοτέρων πλευρών σε συγκεκριμένα disclosure agreements ;

Μην πτοείσαι, ελέγχω.

Αλλάζει το πράμα. Αν βιντεοσκοπηθεί, να προμηθευτώ αντικαταθληπτικά για τη μέρα του upload.  ;D

Jazzjoker είπε:
Αλλάζει το πράμα. Αν βιντεοσκοπηθεί, να προμηθευτώ αντικαταθληπτικά για τη μέρα του upload.  ;D
Πριν κάνεις αυτό, απάντησε σε τούτο- δέχομαι «πιέσεις» και δεν ξέρω τι να τους πω ;D:

Θα έρθουν οι μοντελοξαδέρφες;  ;D ;D ;D

Με ρωτάνε ανελλιπώς διάφορα μέλη του forum...  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πριν κάνεις αυτό, απάντησε σε τούτο- δέχομαι «πιέσεις» και δεν ξέρω τι να τους πω ;D:

Θα έρθουν οι μοντελοξαδέρφες;  ;D ;D ;D

Με ρωτάνε ανελλιπώς διάφορα μέλη του forum...  ;)
Και συγκεκριμένα εγώ. >:(

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Νομίζεις... Να μπεις στην ουρά φίλος  ;) ;D
Οι ''σταθεροί'' να μην συνωστίζονται. ;)

Nordius είπε:
οff topic: Γαρδένιες να φέρω;
Το χουμε φροντίσει.

Για τον Ανέστη μόνο.

Θα τις στείλουμε online live στο Mac με email...

%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back