- Πόντοι
- 36
Μπράβο και σε σένα Νικόλα και στη κοπελιά 

Τα είπες όλα και με απόλυτη ακρίβεια SF!Superfunk είπε:Ουτε ο ιδιος ο Russel δεν θα το επαιζε τοσο υπεροχα στο πιανο,ενταξει η φωνη ειναι απλα..εξαισια (phrasing ,εκταση,χροια & εκφραση)
bravo!
Όταν ξεκίνησαν Νάσο, όλοι βγάλαμε τον σκασμό (αλλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό). Οι μπλουζοκιθάρες απλά περίμεναν την σειρά τους.nasokosm είπε:Μπράβο κι απο εμένα, απορώ πως καταφέρατε να συγκεντρωθειτε με τοσες μπλουζοκιθάρες εκεί γύρω!!!
Να πω την αλήθεια το παρατήρησα κι εγώ (όταν έπαιζα). Στο πρώτο κομμάτι έπεσε μία μούγκα στο χώρο... Το δοκιμάσαμε και 30" για soundcheck και όσοι ήταν εκεί είχαν πάρει μιαν ιδέα...fusiongtr είπε:Όταν ξεκίνησαν Νάσο, όλοι βγάλαμε τον σκασμό (αλλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό). Οι μπλουζοκιθάρες απλά περίμεναν την σειρά τους.
Πάρτι λέμε!
Κι εμείς βρε Νικόλα!Nikolas είπε:Μου αρέσει πως συνεργαζόμαστε με την Λουίζα κι ελπίζω για συνέχεια...![]()
+1 σε όλα τα ανωτέρω... Εξαίσιο το παίξιμο και κρίμα που δεν υπήρχε ένας καλύτερος ήχος για να το αναδείξει πλήρως (no offence προς τον Marathon και το Garageband αλλά το πιάνο παραήτα ψεύτικο και αδύναμο, τουλάχιστον από αυτό που άκουσα στο κλιπ).neeq είπε:Μακάρι να καταφέρω καποτε να παιζω σαν εσενα Νικόλα. Το όνομα το εχω (στην κυριολεξια), μενει να αναπτυξω τη χάρηΟ τρόπος που χειριζεσαι την αρμονια του κομματιού δειχνει ανθρωπο που κατι τετοια τα παίζει στα δαχτυλα.
Είναι γεγονός, ότι η "συμμετοχή" μου ήταν πυροσβεστική και από ανάγκη με ότι υπήρχε, μία ημέρα πρίν το live. Και εγώ θα προτιμούσα ένα Lounge Lizard...αλλά τους ξέρετε τους κλασσικούς, τι συντηριτικούρες είναι!Alchemist είπε:(no offence προς τον Marathon και το Garageband αλλά το πιάνο παραήτα ψεύτικο και αδύναμο, τουλάχιστον από αυτό που άκουσα στο κλιπ).