Louisa + Nikolas at the Noiz Circus

Superfunk είπε:
Ουτε ο ιδιος ο Russel δεν θα το επαιζε τοσο υπεροχα στο πιανο,ενταξει η φωνη ειναι απλα..εξαισια  (phrasing ,εκταση,χροια & εκφραση)

bravo!
Τα είπες όλα και με απόλυτη ακρίβεια SF!

Σκεφτείτε μερικούς μαντραχαλάδες μαζεμένους, να μιλάνε για πετάλια, κιθάρες, μουσική, να πειράζονται και να κάνουν πλάκα μιλώντας δεξιά και αριστερά και πίνοντας, και ξαφνικά.....αυτό.

Άρχισε η γιορτή αυτή με τον καλύτερο τρόπο!

Πραγματικά ήταν λίγο.Εγώ απλά ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!

Νικόλα συγχαρητήρια για τον τρόπο που συνόδευσες αυτή την καταπληκτική φωνή που έχει τεράστιο μουσικό ανάστημα!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κι απο εμένα, απορώ πως καταφέρατε να συγκεντρωθειτε με τοσες μπλουζοκιθάρες εκεί γύρω!!!

nasokosm είπε:
Μπράβο κι απο εμένα, απορώ πως καταφέρατε να συγκεντρωθειτε με τοσες μπλουζοκιθάρες εκεί γύρω!!!
Όταν ξεκίνησαν Νάσο, όλοι βγάλαμε τον σκασμό (αλλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό). Οι μπλουζοκιθάρες απλά περίμεναν την σειρά τους.

Πάρτι λέμε!

fusiongtr είπε:
Όταν ξεκίνησαν Νάσο, όλοι βγάλαμε τον σκασμό (αλλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό). Οι μπλουζοκιθάρες απλά περίμεναν την σειρά τους.

Πάρτι λέμε!
Να πω την αλήθεια το παρατήρησα κι εγώ (όταν έπαιζα). Στο πρώτο κομμάτι έπεσε μία μούγκα στο χώρο... Το δοκιμάσαμε και 30" για soundcheck και όσοι ήταν εκεί είχαν πάρει μιαν ιδέα...
Και πάλι ευχαριστώ παιδιά. Μου αρέσει πως συνεργαζόμαστε με την Λουίζα κι ελπίζω για συνέχεια... :)

Νικολα παρα πολυ καλο. Μπραβο!!!!!

ΥΓ

Κοιτα τωρα....σημασια δεν εχει αν παιζεις εσυ καλο πιανο, εσυ φυσικα και θα παιζεις καλο πιανο και εξυπακουεται. ;)  Σημασια εχει οτι αυτη η κοπελα ειναι
αστερι!!! Μπραβο της!!!

Nikolas είπε:
Μου αρέσει πως συνεργαζόμαστε με την Λουίζα κι ελπίζω για συνέχεια... :)
Κι εμείς βρε Νικόλα! ;)

Και μου άρεσε πολύ που έβαλες πρώτα το όνομα της Λουίζας και μετά το δικό σου (Louisa + Nikolas)! :)

Εξαιρετικό! Αν εμφανιστείτε κάπου τις γιορτές θέλω να μας το πείτε!

Μακάρι να καταφέρω καποτε να παιζω σαν εσενα Νικόλα. Το όνομα το εχω (στην κυριολεξια), μενει να αναπτυξω τη χάρη :D Ο τρόπος που χειριζεσαι την αρμονια του κομματιού δειχνει ανθρωπο που κατι τετοια τα παίζει στα δαχτυλα.

Για τη Λουίζα δε χρειαζεται να πω...Ξερω πως ειναι να παιζεις και να τραγουδαει 8)

Λαιπών...

Και πάλι ευχαριστώ (ούμε) για τα καλά λόγια. Δυστυχώς μέσα στις γιορτές ΔΕ θα είμαστε κάπου, αφού η Λουίζα είναι away for business κι εγώ έχω τρελλαθεί στη δουλειά με τον εκδοτικό οίκο που ανοίγω στην επομενη εβδομάδα (πρώτα ο Θεός τέλος πάντων)...

Την αρμονία και το στυλ, δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι "τα έχω". Εξακολουθώ να είμαι κλασσικός, αλλά μου αρέσει αυτού του είδους η μουσική, παίζω χρόνια για φίλους, κλπ, και έτσι μάλλον έχω κάνει "ξεπατικοτούρα" (ή όπως στο Δία το λένε...).

Πραγματικα το ακουσα ολο ρουφωντας καθε ερμηνευτικη λεπτομερεια στο πιανο και στη φωνη.

Συγχαρητηρια Νικολα!

Για την κοπελα δε μπορω να εκφραστω ευκολα.

Συναισθημα?Τεχνικη?(που δεν σκεπαζει το πρωτο),Χροια?Εκφραση?

Μου προκαλεσε ριγη.

Απ τις καλυτερες γυναικειες φωνες που εχω ακουσει.

Να ναι καλα το κοριτσι να φτασει εκει που θελει. :)

Θα σας ακουγα με προσηλωση ολοκληρο βραδυ με το ποτο στο μπαρ...

Να ειστε καλα!

neeq είπε:
Μακάρι να καταφέρω καποτε να παιζω σαν εσενα Νικόλα. Το όνομα το εχω (στην κυριολεξια), μενει να αναπτυξω τη χάρη :D Ο τρόπος που χειριζεσαι την αρμονια του κομματιού δειχνει ανθρωπο που κατι τετοια τα παίζει στα δαχτυλα.
+1 σε όλα τα ανωτέρω... Εξαίσιο το παίξιμο και κρίμα που δεν υπήρχε ένας καλύτερος ήχος για να το αναδείξει πλήρως (no offence προς τον Marathon και το Garageband αλλά το πιάνο παραήτα ψεύτικο και αδύναμο, τουλάχιστον από αυτό που άκουσα στο κλιπ).

Για τη φωνή όντως δε χωράνε και πολλά σχόλια, εξίσου άψογη και αυτή. Μπράβο και στους δύο σας! :)

Alchemist είπε:
(no offence προς τον Marathon και το Garageband αλλά το πιάνο παραήτα ψεύτικο και αδύναμο, τουλάχιστον από αυτό που άκουσα στο κλιπ).
Είναι γεγονός, ότι η "συμμετοχή" μου ήταν πυροσβεστική και από ανάγκη με ότι υπήρχε, μία ημέρα πρίν το live. Και εγώ θα προτιμούσα ένα Lounge Lizard...αλλά τους ξέρετε τους κλασσικούς, τι συντηριτικούρες είναι!

θερμά συγχαρητήρια κι από μένα και στους δυο σας...

ΥΓ. θα συμφωνήσω με τον Αντρέα για τον  ήχο του πιάνου... αφαιρεί λίγο από την μαγεία..

Για τους ήχους του πιάνου να πω τα εξείς:

1. Ήταν (και είναι ακόμη) λάθος μου που ΔΕΝ έχω τρόπο να βγω με ηλεκτρονικό τρόπο με δικό μου όργανο. Το Casio Privia PX110 ΔΕΝ έχει εισόδους/εξόδους και άρα δε μπορεί να πάει στην κονσόλα. ΕΓΩ δεν έχω laptop και τρόπο να το περάσω μέσα (ή μάλλον Midi το περνάω μέσα, αλλά δεν έχω τρόπο να το βγάλω έξω προς την κονσόλα). Όταν μου είπε ο Κώστα να παίξω μίλησα με το αφεντικό (yameth) και μου είπε ότι θα έχουν πλήκτρα, πράγμα που τελικά δυστυχώς ακυρώθηκε.

2. Και ευτυχώς βρέθηκε ο Ανέστης, ήρθε από το στούντιό μου Πέμπτη, όλα έγιναν σε 1 λεπτό και είμασταν εντάξει.

Ο ήχος δε με πολυχάλασε, να πω την αλήθεια. Φυσικά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος, αλλά τέλος πάντων αυτό είχαμε εκείνη τη στιγμή...

Νικόλα, μιας και εγώ ανέφερα το θέμα του ήχου, να ξεκαθαρίσω ότι το ανέφερα μόνο για να επισημάνω ότι ένας καλύτερος ήχος θα έδινε ένα ακόμη συν στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο πάντως ήταν εξαιρετικό έτσι κι αλλιώς.

Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε με βάση τα διαθέσιμα μέσα οπότε ελπίζω να μην εξέλαβες το σχόλιό μου ως μομφή. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back