- Πόντοι
- 4,208
Κάποιος που ξέρω (από τους συμμετέχοντες), μέχρι και κιθάρα άλλαξε! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τι γίνεται αγόρια, όλα εντάξει; Χορδούλες αλλάξαμε;
Κάποιος που ξέρω (από τους συμμετέχοντες), μέχρι και κιθάρα άλλαξε! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τι γίνεται αγόρια, όλα εντάξει; Χορδούλες αλλάξαμε;
Κάποιος άλλος που ξέρω εγώ είπε στον «άλλον»: «Μήπως να φέρω μια... Les Paul αντί για stratocaster;» ;Dfusiongtr είπε:Κάποιος που ξέρω (από τους συμμετέχοντες), μέχρι και κιθάρα άλλαξε! ;D
Εδώ ίσως έχουμε εκπλήξεις (βλέπε Tele)!Terry RoscoeBeck5 είπε:Είπαμε, «παρέλαση από stratocaster»...
Καμία έκπληξη.fusiongtr είπε:Εδώ ίσως έχουμε εκπλήξεις (βλέπε Tele)!
Άρα δύο tele (+ ένα το μπάσο του Κώστα). Βέβαια και άλλος ένας (δεν ξέρω όμως αν λέμε για τον ίδιο) σκεφτόταν να γινόταν τελεκάστορας ;D αλλά τελικά θα εμφανιστεί ως... στρατοκάστοραςfusiongtr είπε:Εδώ ίσως έχουμε εκπλήξεις (βλέπε Tele)!
Για μένα αποκάλυψη της βραδιάς ήταν η φωνή της κοπέλας!!Sonic X είπε:Nikolas and ?
Αυτός δεν ήταν Σουηδός! Από άλλο πλανήτη ο Νέστορας.govanmaniac είπε:Εξαιρετική βραδιά και μπράβο σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν.
Για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, πρέπει να πω δημόσια ότι η αποκάλυψη της βραδιάς ήταν ο Νέστορας... Ηχάρα και παίξιμο υψηλού επιπέδου...
Η εν λόγω κυρία που μαζί με τον Νικόλα που άνοιξαν το event, μας καθήλωσε. Φωνάρα.Nikolas είπε:Λουίζα Σοφιανοπούλου παρακαλώ...
+1distortion είπε:Η παρτενέρ του Νικόλα που ήταν καταπληκτική!
+1 !!!harilatron είπε:Πολύ ωραία πρέπει να ήταν.
Για εμάς τους ξενιτεμένους έχει videoz?
Thanks a lot!Sonic X είπε:Επειδή υπάρχει περιορισμός στην αποστολή μηνυμάτων ανά ώρα δεν μπορώ να στείλω link των φωτογραφιών σε π.μ. Στο παρακάτω link υπάρχουν φωτογραφίες από το χθεσινό live για όποιον ενδιαφέρεται.
https://rapidshare.com/files/3941345751/Noiz_Circus.rar
Έχασες. Εγώ πήγα μόνος μου και έφυγα με δύο φίλες της ξάδερφης του Jazzjoker. ;D ;DΚριμα που δεν μπορεσα να ερθω - τυχαινουν και αναποδιες στην ζωη
πιο πολυ λυπαμαι για μενα