Noiz Circus (video) Loose Rag-Rock me baby

longshadow

Μέλος
Πόντοι
38
Είναι το κομμάτι το οποίο άνοιξε την εμφάνιση μας στο noiz circus, αυτή τη φορά με τον φυσικό ήχο του μικροφώνου της κάμερας.

Ποιός είναι αυτός που φωνάζει "TELE,TELE!!" στο 1:28??  ;D ;D

Ποιο ειναι αυτο το πανκιο μες τη μεση :P

Μπραβο παιδες jokes aside :)

Δεμένοι καλά είστε!Μπράβο ρε longshadow πολύ μου άρεσες.Δε σε είχα ξανακούσει .Και η τέλε ηχάρα ;)

Στιβαροτατο ρυδμ σεξιον και ωραιες κιθαρες.Α και πανκ τραγουδιστης(του βγηκε το ονομα τωρα πια) ;D αλλα καλος περφορμερ.Επισης ωραια τελε που δεν τσιριζει. ;D ;D

Νομιζω οτι ειναι μπαντα που αξιζει να δεις.

Μπραβο σας μαγκες.

longshadow είπε:
Ποιός είναι αυτός που φωνάζει "TELE,TELE!!" στο 1:28??   ;D ;D
Το άκουσα 2-3 φορές. Συμφωνώ ότι είναι ο Νέστορας σε κρεσέντο ενθουσιασμού  ;D. Ας μας διαψεύσει αν κάνουμε λάθος.

Κι άλλο εξαιρετικό περφόρμανς παίδες. Κρίμα που το σόλο του Παύλου είναι χαμηλά.

gvour είπε:
Στιβαροτατο ρυδμ σεξιον και ωραιες κιθαρες.Α και πανκ τραγουδιστης(του βγηκε το ονομα τωρα πια) ;D αλλα καλος περφορμερ.Επισης ωραια τελε που δεν τσιριζει. ;D ;D

Νομιζω οτι ειναι μπαντα που αξιζει να δεις.

Μπραβο σας μαγκες.
Και ακόμα ΦΟΒΕΡΟ GROOVE. Και γ@μώ τα Funk λέμε! ;)

Άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ σας!

Ευχαριστούμε πολύ παίδες.

Για μένα ήταν ουσιαστικά το πρώτο μου live μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Υπήρξε βέβαια και μία εμφάνιση στο In Vivo club, ένα μήνα νωρίτερα, αλλά το αισθάνθηκα περισσότερο σαν πρόβα generale αυτού του event.

(Ίσως το μέγεθος του in vivo με έκανε να αισθάνομαι οτι είμαι ακόμα bedroom player... ;D)

Ο Παύλος όντως δεν ακούγεται πολύ εδώ, ήταν το πρώτο κομμάτι που παίξαμε, μετά ευτυχώς άνοιξε κι άλλο τον ενισχυτή.

Τελικά θα βρεθεί ποιός είναι ο telefan??  ;D

Συγχαρητήρια για μιά ακόμη φορά.

Έχετε όλες τις αρετές που μιά μπάντα του είδους πρέπει να "κουβαλάει".

Αντοχές νάχετε και μόνο καλύτερα θάρθουν.

Αγαπητέ "μακροίσκιωτε", πέραν του εξαιρετικού σου παιξίματος -και του γεγονότος πως η φιγούρα σου μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής  ;D- ο ήχος σου είναι cream all the way...telemagic!  ;)

ez είπε:
Συγχαρητήρια για μιά ακόμη φορά.

Έχετε όλες τις αρετές που μιά μπάντα του είδους πρέπει να "κουβαλάει".

Αντοχές νάχετε και μόνο καλύτερα θάρθουν.

Αγαπητέ "μακροίσκιωτε", πέραν του εξαιρετικού σου παιξίματος -και του γεγονότος πως η φιγούρα σου μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής  ;D- ο ήχος σου είναι cream all the way...telemagic!  ;)
Ευχαριστούμε πολύ Ηλία.

...και ευχαριστώ πάρα πολύ και για τα προσωπικά σχόλια, προσπαθώ κι εγώ να "blues-άρω" παίζοντας τα...δικά μου. ;D ;)

(Ξέροντας οτι δεν είμαι και ούτε πρόκειται να υπάρξω ποτέ 100% pure blues player στην φρασεολογία μου...) :)

Trending...

Νέα θέματα

Back