• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

NOIZ Circus

Χωρίς να υποτιμώ κανένα από τα σχήματα που θα παίξουν και με εξαίρεση τους Mac Maxe (που από μόνοι τους είναι O Λόγος προσέλευσης στο event), έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω τους Lousy T-Shirts (με εστέτ blues κιθαρίστες Jazzjoker, Gvour, ουννοτζαζίστα Harris στα τύμπανα και τι-δουλειά-έχω-γω-με-τα-blues-αλλά-παίζω-τα-πάντα-καλά Terry στο μπάσο).

fusiongtr είπε:
Νάτος νάτος ο Σουηδός.
Όντως. ;)

Sweden.jpg

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Απ' ότι βλέπω την πεθερούλα μας την έχουμε από κοντά  ;)
Είχα βάλει στο μάτι κάτι αξεσουάρ. ;)

audiokostas είπε:
Χωρίς να υποτιμώ κανένα από τα σχήματα που θα παίξουν και με εξαίρεση τους Mac Maxe (που από μόνοι τους είναι O Λόγος προσέλευσης στο event)........
O Λογος ειναι οι Mac οχι οι Maxe!!! Το comeback του master της ψηφιακης κιθαρας κ του garageband!!! Eγω απλα θα πεταω καμμια τονικη που κ που ( αληθεια υπαρχει τονικη?!!!) κ αν τα παρω στο κρανιο κ καμμια χρωματικη!! ;D

( ουφφφ περασα τα 666 μηνυματα!!! :o)

Marillion είπε:
Το comeback του master της ψηφιακης κιθαρας κ του garageband!!!
Ρε φίλος...ντρέπεσαι να το πείς? ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥΡΕΣ!!!!!

Αναλογικοί...φάτε τη σκόνη μας!!! ;D

marathon είπε:
Ρε φίλος...ντρέπεσαι να το πείς? ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥΡΕΣ!!!!!

Αναλογικοί...φάτε τη σκόνη μας!!! ;D
Έχω ένα delay πεταλάκι που είναι... digital  :o :o :o Θα με πάρετε να παίξω μαζί σας;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Έχω ένα delay πεταλάκι που είναι... digital  :o :o :o Θα με πάρετε να παίξω μαζί σας;  ;D
Δεν φτάνει...πρέπει να παίζεις και άμετρα και να είσαι κουρδισμένος σε Equal...ίσως την επόμενη φορά!

marathon είπε:
Δεν φτάνει...πρέπει να παίζεις και άμετρα και να είσαι κουρδισμένος σε Equal...ίσως την επόμενη φορά!
Καλά θα κάνω πιο ελκυστική την προσφορά: Θα φέρω μαζί μου και έναν... Σουηδό τραγουδιστή  :o ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καλά θα κάνω πιο ελκυστική την προσφορά: Θα φέρω μαζί μου και έναν... Σουηδό τραγουδιστή  :o ;D
Αφού ξέρεις, ότι δεν μπορώ να παίξω μαζί σας... :'(

1) Παίζετε πολύ δυνατά για τα γέρικα αυτιά μου.

2) Ο...τραγουδιστής αγριοκοιτάζει εάν ξεφεύγεις και κάνει σχόλια..."στο 1,40 ξερόβηξες, στο 2,24 έφυγες από το μέτρο"...και με αγχώνει.

3) (και χωρίς πλάκα)...τα μηχανήματά σας, δεν κάνουν για το σαχλόφωνο. Έτσι τη πατήσαμε και στη πρώτη πρόβα με το Γιώργο. Ο ήχος ήταν χάλια...μέχρι την επόμενη φορά που μου έδωσε ένα αυτοενισχυόμενο για πλήκτρα. Αυτό θα χρησιμοποιήσουμε και στο Vinilio.

Αλήθεια...διεύθυνση...Πώς θα βγούμε στο Vinilio?. Με μικρόφωνα στα ηχεία ενισχυτές ή καρφί στην κονσόλα...ή αλλιώς?

marathon είπε:
1) Ο...τραγουδιστής αγριοκοιτάζει εάν ξεφεύγεις και κάνει σχόλια..."στο 1,40 ξερόβηξες, στο 2,24 έφυγες από το μέτρο"...και με αγχώνει.

2) Πώς θα βγούμε στο Vinilio?.
1) Aγκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

2) Να σε απασχολεί πως θα βγείτε από το Vinilio. ;D

Μα καλά, το 171 Βάρκιζα - Αγ. Δημήτριος δεν είναι?

Γιατί γράφει Πεντέλη αυτό επάνω?

:D ;D ;D
Shorteyedow. :P

Κιθαρίστες θε υπάρχουν.

Τραγουδιστές (Σουδοί και μη) θα υπάρχουν.

Τραγουδίστριες θα υπάρχουν.

Μπασίστας  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D    θα υπάρχει.

Ντρρρρρρρρρράμμερρρρρρρς θα υπάρχουν.

Μπύρες και αναψυκτικά θα υπάρχουν.

Κοινό με ξαδέρφες ή μη θα υπάρχει.

Αλήθεια δεν το ερώτηξε ουδείς  το παρακάτω :

ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ; 

EEE ;

bouzoukleri είπε:
Αλήθεια δεν το ερώτηξε ουδείς  το παρακάτω :
Το έχω ρωτήσει ο φτωχός...και σε pm...αλλά οι επαγγελματίες δεν ανησυχούν από ότι φαίνεται...μόνο εγώ με το Mac που δεν ξέρω...

Από την στιγμή όμως, που έμαθα ότι θα είναι ΚΑΙ ο θρύλος Superfunk...δεν με νοιάζει τίποτα!! ;D ;D ;D ;D

bouzoukleri είπε:
Αλήθεια δεν το ερώτηξε ουδείς  το παρακάτω :

ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ;
Ποιός ξέρει καλύτερα από αυτόν που δουλεύει στο μαγαζί κάθε μέρα;

Εξάλλου προτάθηκε σε κάποιους εδώ μέσα αλλά ........

Όλα καλά.

Ήρθε λοιπόν ο κατσικοπόδαρος (;D ;D) στο στούντιο. Όλα καλά, το μπλιμπλίκιτι του (το Μακ ντε), δουλεύει μια χαρά, οι ήχοι είναι πολύ ωραίοι και γενικά η δουλειά θα γίνει.

Και μετά μου λέει "να σου βάλω ένα κομμάτι;"... Με το που το λέει λοιπόν, αρχίζει να χτυπάει το UPs. beep beep beep. Τι να 'ναι, τι να 'ναι... Ευτυχώς δε φαίνεται να 'ναι το PC λέω στον Ανέστη...

Αρχίζω να βγάζω πρίζες. Με το που βγάζω τη πρίζα του PC σταματάει... "Γαμώτο" σκέφτομαι... Θα με τρελάνει αυτός... Τέλος πάντων, ο θόρυβος συνεχίζει και δε ξέρω τι να κάνω. Και οι 2 οθόνες βγάζουν θόρυβο... Και οι ενισχυτές... τι στο Δια...

Τελικά παίρνω την ΔΕΗ τηλέφωνο. Μου λέει ο άνθρωπος "είναι ένα συνεργείο εκεί κοντά για έργα. Να κρατήσω το νούμερο σας, για να μη περιμένετε στο τηλέφωνο και θα σας ειδοποιήσω αν είναι". Με το που κλείνει, ένα λεπτό μετά, το UPs το βουλώνει και δεν υπάρχει πρόβλημα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Audiokosta...δεν βλέπω τα λεφτά στο λογαριασμό μου...και δεν με βλέπω να έρχομαι να παίξω!!!!! 8) :P

Nestoras είπε:
Να σε απασχολεί πως θα βγείτε από το Vinilio. ;D

Audiokosta...δεν βλέπω τα λεφτά στο λογαριασμό μου...και δεν με βλέπω να έρχομαι να παίξω!!!!! 8) :P
Μας ζώσανε τα φίδια και ψάχνουμε δικαιολογίες; :D

Nestoras είπε:
Μας ζώσανε τα φίδια και ψάχνουμε δικαιολογίες; :D
Ποιά φίδια...10 η ώρα που θα παίξουμε εμείς...δεν θα έχει έρθει κανένας ακόμα! ;D

Άσε που θα έρθω γιατί μόνο ο κόπος να ξεστήσω το σαχλόφωνο και να το κουβαλάω...θα ξεσπάσω επάνω σας! ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back