- Πόντοι
- 1,168
Είχα βάλει στο μάτι κάτι αξεσουάρ.Terry RoscoeBeck5 είπε:Απ' ότι βλέπω την πεθερούλα μας την έχουμε από κοντά![]()
O Λογος ειναι οι Mac οχι οι Maxe!!! Το comeback του master της ψηφιακης κιθαρας κ του garageband!!! Eγω απλα θα πεταω καμμια τονικη που κ που ( αληθεια υπαρχει τονικη?!!!) κ αν τα παρω στο κρανιο κ καμμια χρωματικη!! ;Daudiokostas είπε:Χωρίς να υποτιμώ κανένα από τα σχήματα που θα παίξουν και με εξαίρεση τους Mac Maxe (που από μόνοι τους είναι O Λόγος προσέλευσης στο event)........
Ρε φίλος...ντρέπεσαι να το πείς? ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥΡΕΣ!!!!!Marillion είπε:Το comeback του master της ψηφιακης κιθαρας κ του garageband!!!
Έχω ένα delay πεταλάκι που είναι... digitalmarathon είπε:Ρε φίλος...ντρέπεσαι να το πείς? ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥΡΕΣ!!!!!
Αναλογικοί...φάτε τη σκόνη μας!!! ;D
Δεν φτάνει...πρέπει να παίζεις και άμετρα και να είσαι κουρδισμένος σε Equal...ίσως την επόμενη φορά!Terry RoscoeBeck5 είπε:Έχω ένα delay πεταλάκι που είναι... digital![]()
![]()
Θα με πάρετε να παίξω μαζί σας; ;D
Καλά θα κάνω πιο ελκυστική την προσφορά: Θα φέρω μαζί μου και έναν... Σουηδό τραγουδιστήmarathon είπε:Δεν φτάνει...πρέπει να παίζεις και άμετρα και να είσαι κουρδισμένος σε Equal...ίσως την επόμενη φορά!
Αφού ξέρεις, ότι δεν μπορώ να παίξω μαζί σας... :'(Terry RoscoeBeck5 είπε:Καλά θα κάνω πιο ελκυστική την προσφορά: Θα φέρω μαζί μου και έναν... Σουηδό τραγουδιστή;D
Μα καλά, το 171 Βάρκιζα - Αγ. Δημήτριος δεν είναι?Nestoras είπε:Όντως.![]()
1) Aγκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρmarathon είπε:1) Ο...τραγουδιστής αγριοκοιτάζει εάν ξεφεύγεις και κάνει σχόλια..."στο 1,40 ξερόβηξες, στο 2,24 έφυγες από το μέτρο"...και με αγχώνει.
2) Πώς θα βγούμε στο Vinilio?.
Shorteyedow.Μα καλά, το 171 Βάρκιζα - Αγ. Δημήτριος δεν είναι?
Γιατί γράφει Πεντέλη αυτό επάνω?
;D ;D
Το έχω ρωτήσει ο φτωχός...και σε pm...αλλά οι επαγγελματίες δεν ανησυχούν από ότι φαίνεται...μόνο εγώ με το Mac που δεν ξέρω...bouzoukleri είπε:Αλήθεια δεν το ερώτηξε ουδείς το παρακάτω :
Ποιός ξέρει καλύτερα από αυτόν που δουλεύει στο μαγαζί κάθε μέρα;bouzoukleri είπε:Αλήθεια δεν το ερώτηξε ουδείς το παρακάτω :
ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ;
Nestoras είπε:Να σε απασχολεί πως θα βγείτε από το Vinilio. ;D
Μας ζώσανε τα φίδια και ψάχνουμε δικαιολογίες;Audiokosta...δεν βλέπω τα λεφτά στο λογαριασμό μου...και δεν με βλέπω να έρχομαι να παίξω!!!!! 8)![]()
Ποιά φίδια...10 η ώρα που θα παίξουμε εμείς...δεν θα έχει έρθει κανένας ακόμα! ;DNestoras είπε:Μας ζώσανε τα φίδια και ψάχνουμε δικαιολογίες;![]()
Δεν τα ξέρεις καλά... θα βγείτε και στο τέλος για όσους σας έχασαν στην αρχή ;Dmarathon είπε:Ποιά φίδια...10 η ώρα που θα παίξουμε εμείς...δεν θα έχει έρθει κανένας ακόμα! ;D