Jasemeister είπε:And Harry doesn't mind if he doesn't make the scene
he's got a daytime job, he's doing alright
ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!
Δε θα μου χαλάσετε εμένα τους άλλους εκεί έξω ;D ;D ;D
Ρε παιδιά διαβάζω για σπουδές και προοπτικές εργασίας, αλλά δεν βλέπω πουθενά αναφορές στο συνταξιοδοτικό. Όλοι οι οργανοπαίχται και συνθέται πάνε στον ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ) και σκάνε τα 700 Ευρώ το δίμηνο είτε δουλεύουν είτε όχι; Υποχρεωτική σύνταξη στα 65 και όχι πριν τα 60;
Φαίνεται την είχαν βρει τη συνταγή οι live fast - die young της rock κουλτούρας...ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ!
Σιγά μην πάρουν...θα τους τα φάμε όλα...ας πρόσεχαν να μην μας έβαζαν στο ευρώ...θα τους πάρουμε όλους στο λαιμό μας!!!!Superfunk είπε:συνταξη θα παιρνουν μονο οι λαλακες οι Γερμανοι εμεις θα εχουμε παντα τη ....θαλασσα... ;D ;D
Όσο σπούδαζα στην Αγγλία ('98-'02) η Ε.Ε. κάλυπτε τις 1000 λίρες ετησίως των διδάκτρων μου. Τα βασικά είναι να μην χρειαστεί να επαναλάβεις κάποιο έτος (γιατί αλλιώς παίζει να συνεχίσουν να σε καλύπτουν) και το συνολικό εισόδημα των γονιών να μην ξεπερνά ενα ποσό.O_Menelaos είπε:εχω ακουσει οτι καποια πανεπιστημια στην ευρωπη ειναι δωρεαν, για τους πολιτες της Ευρωπαϊκης Ενωσης μονο βεβαια, ισχυει κατι τετοιο??
Ο Νικolas έχει ανεβάσει ολόκληρο άρθρο για υποτροφίες...ψάξτο ή στείλε του ένα pmO_Menelaos είπε:Τι να πω..πρεπει να κυνηγησω πολυ την εκδοχη μιας υποτροφιας
marathon είπε:Ο Νικolas έχει ανεβάσει ολόκληρο άρθρο για υποτροφίες...ψάξτο ή στείλε του ένα pm
Απ τη 2η σελίδα
Aξιοκρατικά...τελειώνουν οι 100 ημέρες που είπε ο Γιώργος, και όλα θα αλλάξουν στην Ελλάδα...O_Menelaos είπε:Το προβλημα μου ειναι πως θα την παρω
Πληρωνεις μετακομιση??KID είπε:Καλα ρε παιδια , αφου δεν σας αρεσει εδω γιατι δεν πατε να μεινετε μονιμα στην Γερμανια Στην Αγγλια η οπου αλλου αφου λετε οτι ειναι καλυτερα? ???
Το πρώτο που ρωτάς δεν το κατάλαβα.O_Menelaos είπε:Jasemeister, δηλαδη δεν υπαρχει τετοια περιπτωση σαν το "τσαμπα" σε πανεπιστημια Αγγλιας π.χ ετσι??Και κατι ακομη, τα 1000 ευρω καλυπτε απ τα ποσα αν επιτρεπεται??
Panagiotis Tsap είπε:Φιλε μου με ολο το σεβασμο, καταλαβαινω τους προβληματισμους σου. Αλλα προσεχε εχεις παρει τοσες πολλες γνωμες, που ειμαι σιγουρος πως σε εχουν μπερδεψει περισσοτερο απο οσο ησουν... Απλα κυνηγησε το ονειρο σου και ασε τους αλλους!
Παιδια νομιζω πως εδω λεμε γνωμες και δεν κανουμε πλυση εγκεφαλου! Οποτε συγνωμη κιολας αλλα δε μπορω να βλεπω τον αλλον να λεει παρατα ρε αυτα και πηγαινε σωματα ασφαλειας! Τι μουσικος εισαι τοτε ρε φιλε(αν εισαι) και τα λες αυτα?
Εδω μιλαμε για ενα ονειρο και μια ολοκληρη ζωη..
Μας λετε πως οι μουσικοι δεν βγαζουν λεφτα και μπλα μπλα μπλα. Και λεω εγω: αν δεν πανε να σπουδασουνε μουσικη αυτοι που το γουσταρουνε πραγματικα και το αγαπανε, ποιοι θα πανε?? 'Η μηπως να μην παει κανενας? Γι' αυτό ειμαστε πισω εδω στην Ελλαδα και λυπαμαι που το λεω..
...φορολογική δήλωση κάνεις? Σπασμένα έχεις στον υπολογιστή σου? Τρώς όλο το φαϊ σου? Κάνεις τη προσευχή σου?...Σιγά ρε Wow, τον πήρες από τα μούτρα...τη γνώμη του λέει το παλικάρι...εγώ εδώ συμφωνώ μαζί τουWow! είπε:Πόσων ετών είσαι; Επίσης, εργάζεσαι ή σε ζούνε;
αν δεν πανε να σπουδασουνε μουσικη αυτοι που το γουσταρουνε πραγματικα και το αγαπανε, ποιοι θα πανε?? 'Η μηπως να μην παει κανενας?
Δε νομίζω. Εσύ θα ενθάρρυνες κάποιο νεαρό άτομο (από το συγγενικό ή κοινωνικό σου χώρο) να επενδύσει χρόνια σπουδών σε κάτι που δεν έχει κανένα επαγγελματικό μέλλον; Το αποκλείω ότι θα το έκανες.marathon είπε:εγώ εδώ συμφωνώ μαζί του