Σπύρο, προφανώς και προκαλεί δυσαρέσκεια. Είδες τι γράφτηκε.Αν το αρχικο ποστ μου παραβαινει αθελα μου κανονες του φορουμ, ή απλα γινεται αιτια να δημιουργηθει οποιαδηποτε δυσαρεσκεια σε μελη του φορουμ, παρακαλω ας σβηστει.
Εδω το εβαλα απλα για οποιο μελος θα του αρεσε το κομματι και δεν ασχολειται με τα social για να μαθει οτι χτες κυκλοφορησε.
Προσωπικα δεν το θεωρω κομματικο, αλλα πολιτικο.
Εξαλλου νομιζα οτι δεν ειμαι κομματικοποιημενο ατομο, αλλα πολιτικοποιημενο.
Σημερα εμαθα ομως τελικα εμαθα οτι ειμαι κοματικοποιημενος και συγκεκριμενα ανηκω τσην παραταξη των αναρχοαπλυτων. Πες του μονο ποιο κομμα ειναι, για να μη κανω κανενα λαθος στις εκλογες.
ΥΓ λεω σημερα να κανω Pass το βραδινο ντουζακι για να αρχιζω να συνηθιζω.
.
Εγώ γεννήθηκα πλούσιος οπότε δεν δίνω αξία στο χρήμα γιατί το έχω χαρεί.Ναι, αλλά εσύ τα γράφεις εδώ μέσα να σε διαβάζουμε 20 νοματαίοι, ενώ ο άλλος τα έκανε ρίμα και έχει χεστεί στο τάλλαρο αγόρι μου.
Ξύπναααααα.
Δεν πάει έτσι στο noiz.Οπότε μην έχεις έγνοια, κάνε κανονικά το ντουσάκι σου. Ούτε το ποστ θα κατέβει όπως το βλέπω.
Αν το είχε ανεβάσει οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να το συζητούσαν να το κατεβάσουν, αλλά εσύ είσαι παλιό μέλος και ιδιαίτερα αγαπητό.
Και ναι είναι και "κομματικό" γιατί το πουσάρουν κόμματα
Εδώ συμφωνώ πάντως . Είναι ένα θέμα που με ενοχλεί και εμένα πάρα πολύΔιαφωνώ κάργα.
Το ότι το πουσάρουν κόμματα για δικό τους όφελος, δεν το κάνει κομματικό.
Αν δηλαδή αύριο ένα κόμμα πουσάρει το Alexander the great, θα το κάνει να είναι κομματικό κομμάτι?
Με τίποτα.
Αν όχι και διαγαλαξιακώς. ? (Κόψε κάτι βρε Σπύρος)Ότι καλύτερο έχω ακούσει, νομίζω και παγκοσμίως.
Επιμένεις να μου αποδίσεις τον χαρακτηρισμό που έδωσαν άλλοι συμφορουμίτες. Γιατί το κάνεις; Εχεις κάποια ατζεντα? Το έχω βάλει σε εισαγωγικά. Γιατί δεν διαφωνείς με αυτούς αλλα με μένα; Επίσης: πόσες φορές πρέπει να το γράψω ότι είναι γνώμη άλλων;Διαφωνώ κάργα.
Το ότι το πουσάρουν κόμματα για δικό τους όφελος, δεν το κάνει κομματικό.
Αν δηλαδή αύριο ένα κόμμα πουσάρει το Alexander the great (ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών), θα το κάνει να είναι κομματικό κομμάτι?
Με τίποτα.
Εχεις κατι σε χιπχοπ καλυτερο να μου δωσεις να ακουσω?Αν όχι και διαγαλαξιακώς. ? (Κόψε κάτι βρε Σπύρος)
Επιμένεις να μου αποδίσεις τον χαρακτηρισμό που έδωσαν άλλοι συμφορουμίτες. Γιατί το κάνεις; Εχεις κάποια ατζεντα? Το έχω βάλει σε εισαγωγικά. Γιατί δεν διαφωνείς με αυτούς αλλα με μένα; Επίσης: πόσες φορές πρέπει να το γράψω ότι είναι γνώμη άλλων;
Περιμένω απάντηση αυτη τη φορά, γιατί αστείο που επαναλμβάνεται πολλάκις παύει να είναι αστείο.
(αι έκοψα και το χέρι μου με το μαχαίρι του τυριού να σε πάρει!)
Στιχοιμα και FFC για μένα . Για μένα όμωςΕχεις κατι σε χιπχοπ καλυτερο να μου δωσεις να ακουσω?
εάν κατάλαβα καλά σύμφωνα με κάποια μέλη, ότι έχει να κάνει με κριτική (όποια είναι αυτή...) στην εκάστοτε κυβέρνηση (για να μην μιλήσω μόνο για την σημερινή), είναι αντιδημοκρατικό
Έχω καλύτερο σε όλα, αυθεντικό χιπ χοπ.Εχεις κατι σε χιπχοπ καλυτερο να μου δωσεις να ακουσω?
(μουσικα λεμε)
.
ακροδεξια
Ο τιτλος του κομματιου, σου απαντα. "Για να μη στα χρωσταω".Από εκεί και πέρα αυτό το είδος στηρίζεται στον στίχο έτσι κι αλλιώς.
Ο οποίος είναι μεν δυνατός, αλλά πολύ ομιχλώδης.
Τα πάντα όλα μέσα, μου θύμησε κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση (που δεν βλέπω έτσι κι αλλιώς) που καταπιάνονται με ότι υπάρχει και κάνει γκελ στον μέσο άνθρωπο.
Δεν έχουν δηλαδή θέμα (οι στίχοι).
Ένας αχταρμάς (καλός βέβαια) από οτιδήποτε απασχολεί τον μέσο Έλληνα.
Θα το ήθελα να είναι περισσότερα κομμάτια, καθένα εστιασμένο σε κάτι, και όχι μια κατσαρόλα που τα πετάμε όλα και τα ανακατεύουμε.
Προσωπική άποψη όλα αυτά βέβαια.
Απορρέει από τα λεγόμενα κάποιων. Επειδή όμως δεν μου αρέσουν οι πολιτικές συζητήσεις όταν δεν έχω απέναντι τον άλλον και επειδή τα γραφόμενα πολλές φορές παρεξηγιούνται, συγχώρα με αλλά το σταματάω εδώ.Αυτό πάλι που το είδες βρε Φώτη μου?
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο εγώ.
Μπερδεύτηκα.
Τέτοιον νόμο για τα εργασιακά/συνδικαλιστικά μόνο ο Μητσοτάκης έχει το ΘΡΑΣΟΣ να περάσει.Δεν ακούω να τους βρίζει ο Μιθριδάτης,τον Μητσοτάκη βρίζει (αν κατάλαβα καλά) .