ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ [A Short Music Film]

Status
Not open for further replies.
Κάνει ο άλλος ένα πολιτικό ποστ, το επισημαίνω και μου την πέφτετε οι παλιοί εν χορώ?
Γιατί;

Απαντώ με πολιτικό σχόλιο.

• Haha
Reactions: musician
Ε μια και το βλέπω, δείτε τώρα hip hop πολιτικό.

Τώρα τι να λέμε.

αΦτο ίνε ΠΟΛΥ καλύτερο και μιλάει και για το ίδιο θέμα  

Προς την διεύθυνση του καταστήματος : αν τα τραγούδια αΦτα ινε πολιτικά και διεγείρουν μίση κατεβάστε τα πριν τα δουν.....αλλιώς ανεβάστε το ΒΟΛΟΥΜΕΝ και ΧΟΡΕΨΤΕ βρε αγόρια τρελά ! 

??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και αφτο ίνε ο προπομπός του, αυτο άκουσε ο αγαπημένος ροκσταρ του @cos_dr και τίναξε τη μπάνκα στον αέρα ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες του λαΓου
Τρώγαμε ψωμί και ο λαός είχε λόγο.

Από το 1993 και λιτότητα κάναμε, και ιδιωτικοποιήσαμε και χρηματιστηριοποιήσαμε και δανειστήκαμε για να πάρουμε σπίτι, αμάξι και να πάμε διακοπές για να φτιάξουν τα δομημένα ομόλογα και από καταθέτες που παίρναμε και τόκο, γίναμε επενδυτές που μοιραστήκαμε τα σπασμένα ενώ αυτοί ξέπλυναν τη χασούρα τους στην Ελβετία και στα ΚΕΥΜΑΝ και τώρα πεινάμε και χρωστάμε και έχουμε αναδουλειές και μας ζητάνε και άλλα μέτρα οι εταίροι που δεν ήξεραν.

Οι εκσυγχρονιστικές κυβερνήσεις και οι ιδιώτες έκαναν τα όνειρά μας εφιάλτες.

Και τι θα απογίνουμε.

Δεν ξέρω τελικά αν την παραγωγή του ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ την πλήρωσε η αντιπολίτευση.

Και γιατί να μην την πλήρωσε η κυβέρνηση για να πετύχει την εκτόνωση της λαϊκής οργής.

Να την πλήρωσε ένας εργολάβος που πληρώνει και την κυβέρνηση για να του δίνει έργα?

Ε? Που το ξέρω εγώ αυτό?

Να γίνει πόθεν έσχες στον μιθριδάτη, να δούμε ποιος χρηματοδότησε την παραγωγή.

Γιατί έκαναν την παραγωγή και γιατί τώρα?

χαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Σαν πολλα δεν εχεις πει?

Αναρχοαπλυτους μας ειπες, κομματοσκυλα μας ειπες, κοτες μας ειπες, συκοφαντες, χυδαιους, προπαγανδιστες, τι αλλο εχεις σκοπο να μας πεις κυριε Μιχαλη?

.
Μεταλιάρηδες.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα